Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Enjoy Scrapping

Γεια σας!

Χτες σας έδειξα το μίνι άλμπουμ που τελείωσα για τον διαγωνισμό του Enjoy Scrapping. Χτες το βράδυ, (μπας και ξεπεράσω λίγο την σύγχυσή μου με τα αποτελέσματα των εκλογών...) τελείωσα την ακόλουθη σύνθεση για τον διαγωνισμό του layout με θέμα "Ι Enjoy Scrapping".




Προφανώς η σύνθεση είναι αφιερωμένη στις craftoφιλενάδες που συναντιόμαστε συχνά-πυκνά για καφέ... και ενίοτε για δημιουργίες! ;ο)

Όταν ξεκινούσα δειλά-δειλά να ασχολούμαι με τις κάρτες (πού να τολμήσω με τις συνθέσεις!), δεν περίμενα με τίποτα ότι θα γνώριζα τόσο ζεστό και χαρούμενο κόσμο, έτοιμο να δείξει την υποστήριξή του στα πάντα. Απλά ήθελα να πω σε κάθε μία από εσάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την παρέα σας και την υποστήριξή σας! Είστε καταπληκτικές!

Και βέβαια να τονίσω ότι το ευχαριστώ επεκτείνεται και στις craftoφιλενάδες που δεν είναι στις φωτογραφίες του layout, όχι μόνο γιατί μπορεί κάποιες να λείπανε όταν πήραμε τις φωτογραφίες, αλλά και γιατί χάρη στο internet οι γεωγραφικοί περιορισμοί ξεπερνιούνται και φιλίες αναπτύσσονται και εξ αποστάσεως.

Ειδικά αφιερωμένο κορίτσια! Ελπίζω να σας αρέσει!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα

Pin It

21 σχόλια:

despina είπε...

Φανταστική!!!!!υπέροχη!!!!!οι συνθέσεις σου είναι το ίδιο όμορφες όπως και οι κάρτες σου!!!!τι όμορφα να μαζευόμασταν λέει όλες μαζί οι ιντερνετικές σκραποφιλενάδες και να φτιάχναμε με τις ώρες!!!!φιλιά!!!!

Irini είπε...

Absolutely fabulous layout!!!!!!....I love our fresh clean style!!!!!!!!!! it is a pleasure to look at!!
hugz
irini

Aliki είπε...

τέλειο τέλειο τέλειο!! καλή επιτυχία Νατάσα!!

Lena είπε...

Νατασσα εκπληκτική δουλειά!!Τι υπέροχο να γνώρίζεις κόσμο με τα ίδια ενδιαφέροντα και δημιουργείς τόσο υπέροχες αναμνήσεις!!Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στο διαγωνισμό!!

Maria είπε...

Νατάσα μου τέλεια τέλεια τέλεια!!! Τί ωραία και ζεστή σύνθεση!Φαίνεται πως σε ενέπνευσαν πολυ οι φωτογραφίες γιατι το αποτέλεσμα ειναι καταπληκτικό! Κ εγώ χαίρομαι παρα πολύ σε γνώρισα και εύχομαι σε πολλές πολλες ακόμα κουβεντούλες ιντερνετικά και live :)

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη!!! Δεν υπάρχουν άλλα λόγια, εκτός από ευχαριστώ για την ΔΙΚΗ σου την παρέα!!! Φιλάκια!

puccarina είπε...

Wow!!!! Πραγματικά πανέμορφη σύνθεση και με εξαιρετικό θέμα ;)Όντως οι συνθέσεις σου έχουν αρχίσει να ανταγωνίζονται ισάξια τις καρτούλες σου! Keep doodling...σου πάει πολύ!
υγ αχ αυτές οι πιτσιλιές να δώ πότε οι δικές μου θα είναι τόσο όμορφα επιμελώς ατημέλητες...

Maria Tsil είπε...

Αααα θα με τρελάνεις βραδιάτικα!!
Νατάσα είσαι μεγάλο ταλέντο!
Φοβερή σύνθεση!
Μπράβο,μπράβο,μπράβο!!!

Κατερινα είπε...

τελειο!!καλη επιτυχια................

ΕΛΕΝΗ είπε...

Νατάσα είναι τέλεια τέλεια τέλεια!!!!Λατρεύω αυτήν την παρέα είστε όλες υπέροχες!!!Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε να έχουμε όλες μαζί μια τέτοια φώτο!

Melenia Agapides είπε...

Έχω δηλώσει πόσο ζηλεύω που μαζεύεστε και περνάτε καλά (το οποίο αντανακλάται στις συνθέσεις σας)!! Η σύνθεση σου είναι από τις καλύτερες που έχω δει πρόσφατα - και πολύ χαίρομαι που πλέον αυτό το στυλ έχει αρχίσει να ανεβαίνει... ;)

Vicky Varvadouka είπε...

Τελειο-τελειο-τελειο!!!! Αντιπροσωπεύει ακριβώς την εκφραση "I Enjoy Scrapping"!!!!Μπραβο Νατάσα! Λατρεύω τα χρώματα και το όλο στήσιμο καθώς και το journaling!!!
φιλιάααα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια χρώματα!!! Τέλειο το journaling γύρω γύρω!!! Φανταστικό!!!

Unknown είπε...

Φανταστική σύνθεση!!!Και τα χρώματα πολύ χαρούμενα!!!Μπράβο Νατάσα και καλή επιτυχία!!!

baileyrosy είπε...

Fabulous layout Natasha looks like you all had such a fun time together ! Your talent knows no bounds !

Marie

Vivika είπε...

Τα χρώματα είναι υπέροχα! Αχ τι ωραία! Τέλειο το παρεάκι!

Татьяна είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου φτιάχνουν το κέφι κάθε ένα από τα σχόλιά σας!!



Τατιάνα, δεν βλέπω να έχεις blog, οπότε σου απαντάω εδώ - Υπάρχουν κάποια καταστήματα στην Αθήνα που έχουν και κάποια υλικά για scrapbooking, υπάρχουν και online καταστήματα στην Ελλάδα.
Μαθήματα scrapbooking γνωρίζω μόνο αυτά που γίνονται στο Εργαστήρι Μορφές, αλλά ο blogger δεν με αφήνει να βάλω link σε σχόλιο.
Θέλεις να μου στείλεις ένα email να σου δώσω τα links; Για το email πάτησε πάνω στο "Επικοινωνία".
Ευχαριστώ!

Татьяна είπε...

Natasa-evxaristo ia tin apantisi!!

LittleSunday είπε...

Συγχαρητήρια! Πραγματικά υπέροχο! Μοντέρνο πολύ!

Athanasia είπε...

Φανταστική σελίδα! Μπράβο σου!!!

Δημοσίευση σχολίου