Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Get Creative - Σκετς κάρτας 20 Μαΐου

Γεια σας!

Πώς πάνε τα κέφια; Εγώ έχω αποφασίσει και κρατάω την τηλεόρασή μου κλειστή, ούτε σε background δεν την έχω όπως έκανα. Μόνο κάποιες σειρές χαζεύω το βράδυ ενώ σερφάρω στο ίντερνετ κι αυτό ήτανε. Μετά τις εκλογές πάλι η τηλεόραση!

Τέλος πάντων... να επιστρέψω στα δικά μας. Έχουμε καινούρια  πρόκληση σκετς στο Get Creative σήμερα! Η κάρτα που έφτιαξα είναι η εξής:



Το σκετς είναι το ακόλουθο:



Όπως θα προσέξατε, άλλαξα το κεντρικό σχήμα σε στρογγυλό. Το πλαίσιο που χρησιμοποίησα είναι από την Σφραγιδομανία - συλλογή από δαντέλες - πολύ όμορφο! Το άσπρο χρώμα του το έδωσα με τρεις στρώσεις άσπρης σκόνης για ανάγλυφα. Τα χαρτιά είναι τα αγαπημένα της Lawn Fawn - δεν μπορώ να αντισταθώ στα χαρούμενα χρώματα! Και για να πρωτοτυπήσω (not!), αρκετό faux stitching με το χιλιοαγαπημένο μου άσπρο μαρκαδοράκι.

Μην ξεχνάτε, το βραβείο για της νικήτριες αυτόν τον μήνα είναι από την υπέροχη Celine Navarro από το The Green Frog Studio και μας προσφέρει δύο θέσεις σε δύο online μαθήματα, το Colorful Designs και το Scrap World Cup!!!

Περάστε μία βόλτα από το Get Creative να δείτε τις υπέροχες κάρτες της σχεδιαστικής ομάδας για περισσότερη έμπνευση και περιμένουμε να δούμε τις καρτούλες σας!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

10 σχόλια:

Φανή είπε...

Υπέροχη η κάρτα σου, βεβαίως - βεβαίως! Τα γαζάκια και τα κουμπάκια μου αρέσουν πολύ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Απλά ΤΕΛΕΙΑ ... λατρεύω Νατάσα Τεολογλου!!! :) :) :) :) Περασες ωραίο Σ/κ? Ζήλεψες τελικά??? ;)

Unknown είπε...

φανταστική κάρτα!!και τα αγαπημένα μου βλέπω...γαζάκια με στυλό...σούπερ...Ευχαριστούμε για την έμπνευση Νατάσα!!!

Maria είπε...

Τί ωραία κάρτα Αναστασία μου! οταν είδα το σκετς σκέφτηκα πως δεν έχω κάτι σε αυτό το σχήμα για το κέντρο αλλα τώρα μου έδωσες να καταλάβω πως δεν είναι υποχρεωτικό. Ακόμα δυσκολεύομαι με τα σκετς, πού θα πάει θα μάθω :) Τί απίστευτα χρώματα εχει αυτή η συλλογή χαρτιών! Φιλιά πολλά :)

Chantal Vandenberg είπε...

Your cards are stunning!!!

olga είπε...

Η δικιά μου τηλεόραση έχει μπει σε αχρηστία καιρό τώρα, ευτυχώς που την συνδέω με το laptop μου για καμιά ταινία και ανοίγει λιγάκι... H κάρτα τέλεια Αναστασία μου, φωτεινή και πολύ χαρούμενη!!!! κ το μικρό λαγουδάκι σκέτη γλύκα!

baileyrosy είπε...

Stopped watching TV two years again thank goodness only watch via my computer and mainly films so am nearly always living in my own little world ! Fabulous card and great take on the sketch, loving your great colours and lawn fawn stamps. Where do you get your craft card from always looks so good.

Marie

Vivika είπε...

Πολύ όμορφη! Μ'αρέσει ιδιαίτερα το κεντρικό κομμάτι που είναι σαν κορνιζούλα!

Maria Tsil είπε...

Όλες οι δημιουργίες σου είναι χάρμα οφθαλμών!!Τα χρώματα,οι σφραγίδες,τα διακοσμητικά!!Μου αρέσει τόσο πολύ το στυλ σου σε ότι και αν κάνεις!Είναι τόσο φωτεινό και χαρούμενο!!Μπράβο Αναστασία!Είσαι φοβερή!

maya =^o^= είπε...

φανταστική κάρτα!!!!το λαγουδάκι είναι σκέτη γλύκα!!πάρα πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου