Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Βιβλίο για art journal

Γεια σας!

Σας είχα πει ότι θα σας έδειχνα ένα βιβλίο που έφτιαξα το σαββατοκύριακο για art journaling. Ήθελα να συνδυάσω την ανάρτηση με κάποια σελίδα art journal, αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω κάτι. Σκέφτηκα λοιπόν να σας δείξω τουλάχιστον το βιβλίο.

Όπως υπονοεί και ο τίτλος, αυτό το art journal είναι για τις πιο προσωπικές δημιουργίες ;ο)


Και μία κοντινή:



Το πίσω μέρος έμεινε λιτό:




Και η πλάτη:



Επειδή το χαρτί που χρησιμοποίησα για τα φύλλα ήταν πολύ χοντρό, έκανα πολλά signatures με δύο φύλλα κάθε φορά. Έπεσε ράψιμοοοο.... Μου αρέσει όμως τα φύλλα να μην είναι συμμετρικά κομένα, οπότε τα άφησα όπως είναι


...Και μπόνους φωτογραφία - ο περίεργος γάτος ονόματι Σάκης ;ο)


Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα
Pin It

7 σχόλια:

Aliki είπε...

είναι τέλειο!μπράβο σου που έφτιαξες το βιβλιαράκι σου μόνη σου!πολύ θα ήθελα να δώ και λίγο απο το εσωτερικό κάποια στιγμή!χιχι!

Ανώνυμος είπε...

I love the title that you've given your book ... may you fill it with many creative pages!!! Ha, ha ... if you show Aliki the pages I want to see too!!! LOL

Irini είπε...

This has to be one of the most beautiful art journal books yet!
hugz
irini

Unknown είπε...

πολύ όμορφο Νατάσα μου!!!!εύχομαι να το γεμίσεις με χρώματα και όμορφες στιγμές!!!!φιλιά!!!!!!

Maria Tsil είπε...

Είναι τόσο τέλειο!!!Μα τόσο τέλειο που νομίζεις ότι δεν είναι handmade!Το εξώφυλλο πραγματικά είναι φανταστικό!Και τα γράμματα φαίνονται σαν να αναδύονται από το χαρτί!Μπράβο βρε Νατάσα πραγματικά σου βγάζω το καπέλο!

puccarina είπε...

Λοιπόν έχω γίνει κουραστική να το γράφω λατρεύω την δουλειά σου! Είσαι της λεπτομέρειας και αυτό κάνει ότι φτιάχνεις ξεχωριστό! Αυτό το journal δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση!!!!

Stella Bechlivanou είπε...

εισαι απιστευτη!! οτι κάνεις το λατρεύω!!

Δημοσίευση σχολίου