Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Get Creative - Πρόκληση κάρτας Ιουλίου

Γεια σας καλά μου μπλογκογειτονάκια!!!

Έχω χαθεί τελευταία, αλλά μία τα επαγγελματικά ταξίδια, μία τα σαββατοκύριακα με crops, μία η τρελή δουλειά όταν είμαι Αθήνα... πού να προλάβω ή να βρω κουράγιο να κάνω κάτι; Έχω σκοπό όμως αυτό το σαββατοκύριακο να είναι χαλαρό, οπότε και θα περάσω μία βόλτα από τα μπλογκοσπιτάκια σας.

Αρκετά όμως με αυτά... 5 του μήνα σήμερα και έχουμε την πρόκληση κάρτας στο Get Creative! Λόγω καλοκαιρινών διακοπών, τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα έχουμε μόνο μία πρόκληση σύνθεσης και μία πρόκληση κάρτας (αν κι εγώ θα περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβριο για τις διακοπές μου...)

Πριν όμως περάσω στην πρόκληση, να σας δώσω κι εγώ τα υπέροχα νέα... Έχουμε ένα νέο μέλος στην ομάδα καρτών: την πολυαγαπημένη μου Puccarina!!! Κάθε μήνα μας τρελαίνει με τις υπέροχες συμμετοχές της στο Get Creative (και όχι μόνο, όσες την γνωρίζουμε ξέρουμε τι θαύματα κάνει με την τσόχα!!!) και χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ όταν έμαθα ότι θα είναι πλέον μέλος της ομάδας και θα σας εμπνέει κάθε μήνα με τις δημιουργίες της!

Στην πρόκληση λοιπόν... Για τον Ιούλιο έχουμε το ακόλουθο σκετς:



Ξετρελάθηκα όταν είδα το σκετς!!! Δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω! Και τελικά σκέφτηκα να ξεσκονίσω λίγο το Sew Easy. Για να πω την αλήθεια δεν το έχω πολυβολευτεί, αλλά μετά την εξάσκηση που έκανα για αυτήν την κάρτα, νομίζω θα ξεσκονίζεται πιο συχνά στο μέλλον. Α, ναι, να σας δείξω και την καρτούλα μου, έτσι; ;ο)


Αυτό που με βόλεψε τελικά ήταν το να χρησιμοποιώ τις κεφαλές χωρίς το μπαστουνάκι. Έτσι έλεγχα καλύτερα και το πού έκανα τις τρυπούλες, αλλά και την δύναμη που χρειαζόμουν να βάλω για να ανοίξουν οι τρύπες χωρίς να χαλάει το χαρτί. Βέβαια χρειάζεται και υπομονή, ειδικά αν το σχέδιο έχει αρκετές τρυπούλες, γιατί χρειάστηκε να ξαναπεράσω μία-μία τις τρύπες με την βελόνα πριν αρχίσω το κέντημα. Είπαμε, υπομονή να έχουμε... άσε δε που η διαδικασία με χαλάρωσε όπως και όταν κόβω τα ψιλολόγια για το paper piecing.

Είναι αστείο... έχω τόσες μα τόσες κάρτες στο σπίτι, και όταν χρειάζομαι μία για γενέθλια δεν έχω και κάθομαι να φτιάξω κάτι τελευταία στιγμή (ή ακόμα χειρότερα... δεν δίνω καν κάρτα! Αν είναι δυνατόν!). Αποφάσισα λοιπόν στο εξής να κάνω κυρίως κάρτες γενεθλίων, ώστε να μην βρεθώ πάλι χωρίς κάρτα όταν την χρειάζομαι.

Και μία κοντινή φωτογραφία για να δείτε λίγο την διάσταση που έχω δώσει στην κάρτα:



Ο χορηγός αυτόν τον μήνα είναι η δική μας Channa Suitella με το καινούριο της online μαγαζί Crafts and pieces. Έχει πανέμορφα διακοσμητικά και αυτόν τον μήνα η νικήτρια της πρόκλησης θα κερδίσει το εξής βραβείο:



Δεν είναι πανέμορφο;

Σας περιμένουμε λοιπόν στο Get Creative για να πάρετε έμπνευση από τις δημιουργίες της σχεδιαστικής ομάδας και για να παίξετε μαζί μας!

Φιλιά,
Νατάσα


Pin It

5 σχόλια:

Maria Tsil είπε...

Πεθαίνω!!!!!!!Νατάσα ότι και να πω είναι λίγο!!

Ανώνυμος είπε...

I totally love the bright colours of this card ... love your stitching idea!!!

EFI είπε...

Αν είναι δυνατόν! Εσύ και να μην δίνεις κάρτα?! Χαχαχαχα διάβασα πολύ προσεκτικά την ανάρτηση σου Νατασούλα! Καλά πόσο λάτρεψα το κεντηματάκι σου δεν περιγράφεται!!!!!! Φανταστική καρτούλα, όπως και όλες όσες φτιάχνεις!!!! Εγω δεν έχω δοκιμάσει το Sew Easy χωρίς το μπαστουνάκι, αλλά θα το δοκιμάσω, να δω πως είναι, γιατί λίγο μου έχει χαλάσει και μου γυρνά το μπροστινό μέρος. Φιλάκια πολλά και υπομονή μέχρι τις διακοπούλες σου, μην το σκέπτεσαι. Φιλάκια

LittleSunday είπε...

Γεια σου Νατάσα! Χαρά στην υπομονή σου! Πρέπει να σου πήρε πολύ χρόνο το ράψιμο! Και θα πρέπει να την εκτιμήσει πολύ ο παραλήπτης! Είναι υπέροχη!!!

geoleoan είπε...

τι εφτιαξες! καταπληκτικη!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου