Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ώρα για λίγο Zentangle


Γεια σας!

Πώς την παλεύετε με την ζέστη; Όταν με ρωτάνε η απάντησή μου είναι ότι η ΔΕΗ κάνει πάρτυ...

Τέλος πάντων... Θυμάστε το Zentangle με το οποίο είχα αρχίσει να πειραματίζομαι πριν από δύο μήνες; Το κόλλησε για τα καλά και η φίλη μας η Ελένη η οποία κάνει κάποια πραγματικά φοβερά πράγματα, ενσωματώνοντάς το σε συνθέσεις και art journals.

Επειδή τα τρία πρώτα που είχα κάνει περιφέρονταν λίγο χύμα στο γραφείο μου, είπα να κάνω ένα βιβλιαράκι για να τα έχω όλα μαζί. Και να αυτό που έφτιαξα, "παντρεύοντας" Tim Holtz με Studio Calico:



Σήμερα το πρωί πρόσθεσα και μία θήκη στο εσωτερικό φύλο για να κρατάω τα λευκά φύλλα ή αυτά που έχω φτιάξει αλλά δεν έχω κολλήσει ακόμα:


(πφφφ... κοιτάξτε πόσο διαφορετικό βγαίνει το χρώμα λόγο σκιάς!!!)


Και οι εσωτερικές σελίδες, με δύο σελιδούλες που έκανα χτες:



Και από κοντά τα zentangles - ευχαριστώ πολύ Ελένη για την έμπνευση! :





Πάντως είναι φοβερό πώς απλές γραμμούλες μπορούν να βγάλουν ένα αποτέλεσμα που φαίνεται τόσο περίπλοκο...

Χτες ετοίμασα και ένα βιβλίο για art journaling - κανονικά με ράψιμο και τα σχετικά... θα σας το δείξω όμως άλλη μέρα με άλλη ανάρτηση, να μην πέφτουν όλα μαζί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χέρια μου έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα
Pin It

10 σχόλια:

Aliki είπε...

Φοβερή ιδέα Νατάσα να φτιάξεις ένα άλμπουμ για να κρατάς μέσα τις σελίδες-δημιουργίες σου! και τι ωραίο που βγήκε! πολύ ταιριαστοί το studio calico με τον Τιμ! φιλάκια πολλά!

olga είπε...

Νατάσα μου σε βρίσκω άκρως δημιουργική, υπέροχα και πραγματικά πολύ θαυμαστά αυτά ου μας έδειξες, καλή υπομονή και με την ζέστη!

despina είπε...

Είναι πάρα πολύ όμορφο!!!!αυτά τα χαρτιά του Τιμ φανταστικά!!!!!!φιλιά!!!!

Myrto είπε...

Απίθανο Νατάσσα το zentagle journal- περιμένουμε και το άλλο σου βιβλιαρακι. Και πολλές εσωτερικές σελίδες παρακαλω! Φιλιά

geoleoan είπε...

AAAAA! πολυ όμορφο!!

Unknown είπε...

Πω πω είναι απίθανα! Φανταστικό αποτελεσμα! και το μίνι αλμπουμάκι τέλειο ! Πολύ μου αρεσει η οργανωτικότητα - χιχιχ!
Πάντως νομίζω ότι αν κολλήσεις πολύ με την τεχνική αυτή, θα ήταν πολυ ωραίο να αρχισεις και εναν τοίχο του σπιτιου...

Ανώνυμος είπε...

Love Natasha Tsoufs idea of tangling a whole wall..... now that would be something. Fabulous work I really admire you tanglers you must have so much patience the outcome is amazing and if I had a hat I would take it off to you !!!!!!

Marie

LittleSunday είπε...

Πολύ περιποιημένο, Νατάσα!!! Με τρελαίνετε βρε κορίτσια όταν βρίσκετε καινούριες τεχνικές και μας τις παρουσιάζετε!!! Τώρα είδα και τα όμορφα λογάκια που είχες γράψει για μένα σε εκείνη την ανάρτησή σου! Τι γλυκιά που είσαι! Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωωω ωραία που έβαλες και την εσωτερικη τσεπούλα ... και πολύ ωραία βγήκε η τελευταία σου σελίδα!!!!!

Maria Tsil είπε...

Βρε πολυτάλαντο πλάσμα θα μας τρελάνεις!!Υπάρχει κάτι στο οποίο δεν πιάνει το χέρι σου??Πραγματικά θα γίνει φοβερό αλμπουμάκι!!Και η ιδέα της Νατάσας είναι πολύ ωραία για εκτόνωση!!

Δημοσίευση σχολίου