Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Get Creative Πρόκληση Οκτωβρίου - Νικήτρια και top 5!

Καλημέρα!!!

Έφτασε στο τέλος του ο Οκτώβριος (άσχετα αν ο καιρός δεν το έχει καταλάβει ακόμα!) κι έτσι ήρθε και το τέλος του μήνα καρτών στο Get Creative... Οι συμμετοχές ήταν απίστευτες, για όλες τις προκλήσεις συνολικά είχαμε 220 συμμετοχές!!!! wow!!!

Οι νικήτριες ανακοινώθηκαν χτες στο Get Creative, αλλά θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις κοπέλες που πήραν μέρος στην πρόκλησή μου, και ακόμα περισσότερο αυτές που είχαν διάθεση να δοκιμάσουν τεχνικές που δεν είχαν ξαναπροσπαθήσει... Ειδικά όταν κάθε δύο μέρες βγαίνει και μία καινούρια πρόκληση, καταλαβαίνω ότι δεν είναι και ότι πιο εύκολο!

Έτσι λοιπόν ήθελα να σας παραθέσω την νικήτρια που ανακοινώθηκε βέβαια ήδη στο Get Creative, αλλά επειδή είχαμε πολλές υπέροχες συμμετοχές, ήθελα να σας δείξω και τις αγαπημένες μου κάρτες - αυτό που θα λέγαμε top 5.

Η νικήτρια λοιπόν στην πρόκλησή μου είναι η συνονόματη Νατάσα Τσουφ με την ακόλουθη υπέροχη κάρτα. Μου άρεσε πολύ και το design, και τα χρώματα, και η ποιότητα της τεχνικής resist που έκανε!:



Και το λεγόμενο top 5 είναι:

Η Ξένια με αυτήν την καταπληκτική κάρτα με υπέροχα χρώματα και μία νέα τεχνική resist με απλή κόλλα στικ! Επισκεφτείτε το μπλογκ της, έχει βάλει και βιντεάκι με το tutorial που έχει βρει!



Η Αλεξάνδρα που μας μάγεψε με όλες τις συμμετοχές της με χαρακτηριστικό ρομαντικό-μοντέρνο και σίγουρα απίστευτα καλόγουστο στυλ:



Η Σοφία που αν και νέα μαμά (για δεύτερη φορά) κατάφερε να συμμετάσχει σε κάποιες προκλήσεις και ξέρει πιστεύω πόσο μου αρέσουν οι κάρτες της:



Η γκουρού του art journaling Μυρτώ που μας έφερε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τις συμμετοχές της - οι χιονάνθρωποί της είναι απλά γλυκύτατοι!



Και η Λευκή με την απλή, καθαρή και πανέμορφη καρτούλα της σε πολύ ωραίο συνδυασμό χρωμάτων:



Ευχαριστώ και πάλι για όλες τις συμμετοχές (αν και η επιλογή των νικητριών γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη!)

Πολλά φιλιά,
Νατάσα Pin It

4 σχόλια:

Irini είπε...

Gorgeous cards from all the entrants!...thank you for all your hard work!
hugz
irini

Melitini είπε...

Ευχαριστούμε πολύ, Νατάσα!
Καλή συνέχεια!

Lefki είπε...

Νατάσα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!!! Μου έφτιαξες τη μέρα! Χαλάλι τα έξοδα για το heat gun! Χαχαχαχαχα!!!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ θερμά και συγχαρητήρια σε όλες

Δημοσίευση σχολίου