Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Scrapbooking in Greece - Πρόκληση Οκτωβρίου

Καλημέρα....

Τρείς αναρτήσεις στη σειρά, νομίζω έχω σπάσει κάθε ρεκόρ! ;ο)

Λοιπόν... σήμερα ήθελα να σας δείξω την καρτούλα που έφτιαξα για την πρόκληση Οκτωβρίου του Scrapbooking in Greece:




Το θέμα για τον Οκτώβριο είναι οι φθινοπωρινές μέρες.... που πραγματικά δεν λένε να έρθουν! Δημιουργήστε λοιπόν μια κάρτα, σύνθεση, art journal ή ότι άλλο θέλετε ποου να θυμίζει φθινοπωρινές μέρες και με βάση το ακόλουθο σκίτσο:



Για τα συννεφάκια έβαψα γκρι ένα άσπρο χαρτόνι με Distress Marker, μετά σφράγισα τα συννεφάκια, έβαλα άσπρο flocking και τα έκοψα. Εδώ το flocking φαίνεται πολύ καλύτερα από την προηγούμενη κάρτα!



Και φυσικά glossy accent στις καρδούλες.... Για κάποιο λόγο μου φαίνεται αδύνατο να βάλω καρδούλες χωρίς glossy accent! Για το μήνυμα της κάρτας δεν είχα καμία σφραγίδα που να μου κάνει, έτσι απλά την εκτύπωσα στον εκτυπωτή μου.


Ελπίζω να σας αρέσει!

Περάστε μια βόλτα από το Scrapbooking in Greece να δείτε τις πανέμορφες δημιουργίες της σχεδιαστικής ομάδας για περισσότερη έμπνευση, να δείτε το δωράκι που θα κερδίσει η τυχερή νικήτρια και να παίξετε μαζί μας!

Σας περιμένουμε!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

8 σχόλια:

despina είπε...

Πανέμορφη και αυτή η κάρτα!!!!!καλή σου μέρα!!!!

Vivika είπε...

Αναρτήσεις στη σειρά και η μία πιο ωραία από τις άλλες! Καλά αυτό που τα κάνεις χνουδωτά, τέλειο όμως? Και το άλλο που τα κάνεις γυαλιστερά και κείνο ωράιο είναι. Και το μαργαριταράκι τέλειο. ΚΑλημέρααα!

Aliki είπε...

συνενοημένες είσασταν με την Ιωάννα και χρησιμοποιήσατε και οι δύο την λέξη shelter??χιχι!! τρελάθηκα με την καρτούλα σου Νατασάκι μου!! πολλά φιλιά!!

~~Nektaria~~ είπε...

αχ!!! Οι καρτούλες σου είναι πάντα φανταστικές!!!
Φοβερή ιδέα να βάλεις flocking στα συννεφάκια!!!!
Φιλιάααααααα

Maria Tsil είπε...

Είσαι φοβερή!Είσαι φοβερή!!!

Unknown είπε...

Καταπληκτική κάρτα Νατάσα!!Και τα συννεφάκια απίθανα!!!!!!!!!

Φανή είπε...

Ε, τι να πω πια? Δεν έχω λόγια! Είναι απερίγραπτη η κάρτα σου! Μπράβο!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Ανώνυμος είπε...

As always your cards are so fresh and so much fun. The pop of red is stunning and I just love those smiley little rain drops.

Marie

Δημοσίευση σχολίου