Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Get Creative - Πρόκληση 5 Δεκεμβρίου

Καλημέρα!!!

Καθώς θα διαβάζετε αυτές τις αράδες, βρίσκομαι κάπου στον ουρανό της Ευρώπης στον δρόμο μου για... Βαρσοβία (ευκαιρία και για άλλη φωτογραφία στυλ Amelie για σύνθεση! ;ο)

Ας αφήσω όμως τα ταξίδια και τις συνθέσεις... Σήμερα έχουμε την πρώτη πρόκληση κάρτας Δεκεμβρίου στο Get Creative! Και αυτόν τον μήνα η Ειρήνη μας καλεί να παίξουμε Bingo!

H κάρτα που έφτιαξα:


Είναι η πρώτη κάθετη σειρά στο Bingo, χαρτί με σχέδια, κομμένα σχέδια και κορδέλα:Τα κομμένα σχέδια είναι τόσο τα γράμματα του μηνύματος, όσο και τα μικρά εξάγωνα στο φόντο που τα έκοψα με μήτρες κοπής. Τα χαρτιά με σχέδια είναι της Lawn Fawn και τα χρησιμοποίησα για να κόψω τα γράμματα και να δώσω χρώμα και πίσω από το φόντο με τα εξάγωνα (έκοψα λεπτές-λεπτές κορδέλες που κόλλησα πίσω από τα εξάγωνα). Τέλος χρησιμοποίησα τις κορδέλες σαν μπανεράκια για να ξεχωρίσουν τα γράμματα από το φόντο.

Και μία κοντινή φωτογραφία:Ελπίζω να σας αρέσει!

Τι λέτε λοιπόν; Θα παίξετε μαζί μας κι αυτόν τον μήνα; Η νικήτρια θα κερδίσει ένα δωράκι από τον χορηγό μας που είναι η


ιδιοκτήτρια του etsy shop
Όχι πείτε μου... ποιος δεν λατρεύει τα washi tapes;;;

Η σχεδιαστική ομάδα "απάντησε" στην πρόκληση με τις μοναδικές της δημιουργίες που μπορείτε να δείτε στο Get Creative... Σας περιμένουμε να δούμε τι καλούδια μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς με τα τρία υλικά που θα διαλέξετε!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:
Pin It

2 σχόλια:

olga είπε...

Να μια ακόμα πολύ όμορφη καρτούλα Νατασάκι μου!! Όλο έμπνευση μας δίνεις!

peggy είπε...

Υπεροχή η κάρτα σου...!!!

Δημοσίευση σχολίου