Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Χειμώνας στην Βαρσοβία

Γεια σας!!!

Εδώ και καιρό - από τον Δεκέμβριο δηλαδή - ήθελα να φτιάξω μία σύνθεση για το ταξίδι μου στην Βαρσοβία, στα πλαίσια του άλμπουμ "επαγγελματικά ταξίδια στυλ Αμελί". Όλο όμως το καθυστερούσα, με αποτέλεσμα να πάω άλλες δύο φορές στο μεταξύ και οι φωτογραφίες (και οι εμπειρίες!) να μαζεύονται. Στο τέλος είχα προβληματιστεί για το πώς θα χωρέσω τις φωτογραφίες που ήθελα σε μία σύνθεση, γιατί είχαν και την ιστορία τους. Και τελικά βρήκα το κόλπο... Η πρώτη σελίδα:


Ε ναι λοιπόν... το δεύτερο ταξίδι μου ήταν 5 μέρες μετά και ο καιρός και το τοπίο ήταν τόσο μα τόσο διαφορετικά!!!

...Επέστρεψα όμως τον Ιανουάριο και κατάλαβα ότι στο δεύτερο ταξίδι μου τον προηγούμενο μήνα δεν είχα δει τίποτα από χιόνι. Το πρώτο σοκ ήταν όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε άσπρο διάδρομο. Το δεύτερο σοκ ήταν όταν βγήκα από το αεροδρόμιο. Το μόνο που δεν είχα καλυμένο ήταν το πρόσωπό μου και τα αυτιά μου... τα οποία έτσουζαν από το κρύο και τον πόνο!!! Το τρίτο σοκ ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι και οι δρόμοι ήταν τελείως καλυμένοι με χιόνι, πάραυτα τα αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν... χωρίς αλυσίδες! Τα χέρια μου πόναγαν όταν έφτασα στο ξενοδοχείο έτσι όπως κρατιόμουν! Μετά έμαθα ότι χρησιμοποιούν άλλα λάστιχα τον χειμώνα για το χιόνι... ουφ!

Επιστροφή στην σύνθεση λοιπόν... Για να χωρέσω και τις άλλες φωτογραφίες, πρόσθεσα άλλες δύο "μισές" σελίδες από κάτω. Συνδύασα μίνι άλμπουμ με layout ;)


Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το ξενοδοχείο πριν βγω να πάω δουλειά... τα πάντα άσπρα, εκτός από τους κεντρικούς δρόμους που προφανώς τους καθαρίσανε στο μεταξύ, γιατί το προηγούμενο βράδυ ήταν ακόμα χιονισμένοι. Ήθελα να με πάρω φωτογραφία και με κάτι πάρα πολύ αστεία αυτάκια που αγόρασα επειγόντως να καλύπτω τα αυτιά μου, αλλά πραγματικά δεν την πάλευα να βγάλω τα γάντια, έτσι αρκέστηκα σε αυτές τις φωτογραφίες. Πρόσθεσα και σε ένα φακελάκι νομίσματα zloty που είχαν ξεμείνει στο πορτοφόλι μου.


Και αυτή είναι η Βαρσοβία από το τρένο και από το αεροπλάνο φεύγοντας. Είπα στους συναδέλφους μου ότι επιβάλλεται να μου βρούνε κάποιο project και το καλοκαίρι, να δω λίγο την Βαρσοβία και σε άλλα χρώματα εκτός από το άσπρο ;)

Για να πάρετε ίσως μία καλύτερη ιδέα για τις τρεις ημισελίδες, ορίστε το πως φαίνονται από το πλάι:


Διάλεξα να την κάνω στα χρώματα της Πολωνίας - άσπρο, κόκκινο και μπλε.Έραψα το κάτω μέρος για να βεβαιωθώ ότι δεν θα ξεκολλήσουν με το άνοιγμα και με τον χρόνο. Το journaling το έκανα κάτω από την κάθε φωτογραφία.

Στο πάνω μέρος διάλεξα ένα χαρτί της October Afternoon με ουρανό με σύννεφα, αλλά μου φαινόταν πολύ έντονο και έβαλα από πάνω δύο χαρτιά vellum. Κάτω από τα χαρτιά έβαλα και χιονονιφάδες, εφόσον έφαγα το χιόνι της ζωής μου! απαπαπαπα.... Ήταν όμως εμπειρία!!!


Αν μπορούσα να παίξω, θα συμμετείχα στην πρόκληση του Get Creative που μας ζητάει να χρησιμοποιήσουμε χιονονιφάδες στην σύνθεσή μας... Εσείς όμως που μπορείτε να παίξετε, ελάτε και σας περιμένουμε!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα





Pin It

11 σχόλια:

Vivika είπε...

Πόσο τέλειο?;! Πολύ μου αρέσει αυτός ο συνδιασμός μίνι άλμπουμ-συνθεση! Σούπερ!!! Χιονάνθρωπο έκανες τουλάχιστον; :Ρ

Valia Katzaki είπε...

Υπέροχο νατασσα μου! Εξαιρετικό!

Athanasia είπε...

πάρα πολύ ωραίο Νατάσα!!!
Μου αρέσουν πολύ τα απαλά χρώματα, οι φωτογραφίες που μισοφαίνεσαι, το σακουλάκι με τα νομίσματα, όλα υπέροχα ~ τέλειο αναμνηστικό!

Unknown είπε...

Τι όμορφο και δημιουργικό blog!!
Καλώς σε βρίσκω...

puccarina είπε...

Κοπελιά δεν υπάρχεις λέμε!!!! Το κοιτάζω πάνω απο μισάωρο και προσπαθώ να καταλάβω πως έδεσες τρείς σελίδες σε μια χαχα (είμαι και ολίγον στόκος...) στην αρχή νόμιζα πως είναι τρείς διαφορετικές αλλά μετα πρόσεξα την ραφή και κατάλαβα πως πρέπει να ξεφυλλίζονται σαν βιβλιαράκι... Μιλάμε η ευρηματικότητα σου έχει κάνει limit up!!! Είναι μια ακόμα τέλεια multi σύνθεση <3

eudokia είπε...

ενταξει...τι να πρωτοπω;;;;οτι εισαι πολυ εφευρετικη και δημιουργικη;;;;οτι εχεις απιστευτο γουστο και ο,τι κανεις ειναι τελειο;;;εν,ναι θα τα πω ολα λοιπον!!!

Helen Hapsi είπε...

Μα τι φανταστικό που έγινε!! Το τέλειο αναμνηστικό project! Αλλα και -15 βαθμους???? Παναγίτσα μου!! Εγω δεν αντεχω ουτε τους +5 !!! Οχι αυτια και γάντια, στολή αστροναυτη θα έβαζα για να βγω εξω!! Ευχομαι να ξαναπας και καλοκαιρι οπως λες για να ευχαριστηθεις και τις βόλτες σου!

Melenia Agapides είπε...

Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!! Πραγματικά!!!!! Καταπληκτική δουλειά! Το στυλ σου είναι ασυναγώνιστο, μου αρέσει τρελά!

Maria Tsil είπε...

Προσκυνάω!!
Απλά προσκυνάω!
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω!
Προσκυνάω!

geoleoan είπε...

φανταστικη ιδέα και υλοποιήση!!!! Μ αρεσει πολυ και το ριζοχαρτο στη βασική σελίδα!!!!

alexandra polyzou είπε...

love love love!!!δεν υπάρχεις!!!πετάς!!!

Δημοσίευση σχολίου