Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Born to Crop, not to Mop... και Skissedilla #197

Καλημέρα!!!

Πήρατε είδηση την καινούρια ομάδα του facebook που θα μας προκαλεί και θα μας εμπνέει κάθε μήνα να δημιουργήσουμε; To Born to Crop Not to Mop είναι το δημιούργημα των σούπερ-ταλαντούχων ΑλίκηςΕρίναςΡάνιας και Γωγώς. Κάθε 15 του μήνα θα μας βάζουν μία καινούρια πρόκληση και μία τυχερή συμμετοχή θα κληρώνεται με ένα δωράκι, ενώ δύο συμμετέχουσες θα επιστρέφουν τον επόμενο μήνα ως προσκεκλημένες! Ελάτε λοιπόν στο Born to Crop Not to Mop να δείτε την πρώτη πρόκληση και να παίξετε μαζί μας!

Η πρώτη πρόκληση είναι να φτιάξουμε κάτι εμπνευσμένο από το σήμα του Born to Crop Not to Mop, δηλαδή είτε σε τυρκουάζ χρώμα, είτε να έχει την πρόταση-τίτλο της ομάδας.

Εμπνεύστηκα επίσης από το σκετς #197 του Skissedilla  και έκανα την εξής σύνθεση:


Το σήμα του Born to Crop Not to Mop:


Και το σκετς #197 του Skissedilla:




Την χάρηκα πολύ... από τότε που οργάνωσα (πάλι!) το craftoδωμάτιό μου, ξέρω τι έχω που και πολύ το χαίρομαι. Τι modeling paste, τι mists, τι splatters, καινούρια πραγματάκια που παρέλαβα αυτήν την εβδομάδα και παλιά ξεχασμένα που βγήκαν τώρα στην φόρα με την αναδιοργάνωση... Τελικά το οργανωμένο δωμάτιο είναι το παν για να δημιουργώ με ευκολία!

Η δε καινούρια μου αγάπη είναι η Fuji Instax Mini 25 που έκανα δώρο στον εαυτό μου για γενέθλια/Χριστούγεννα... πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια, και για συνθέσεις, και για το mini project life που έχω ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα (ξεχωριστή ανάρτηση σε λίγες μέρες!).

Μόλις είδα το θέμα του BtCNtM και το σκετς του Skissedilla με τις τρεις φωτογραφίες, ήξερα τι ήθελα να κάνω. και μάλιστα η δεύτερη από τις τρεις φωτογραφίες είναι από τα αρχικά στάδια αυτής της ίδιας σύνθεσης, όταν είχα ήδη χρωματίσει και ετοιμαζόμουν να βάλω το modeling paste... Ένα κλικ και έχεις έτοιμη τυπωμένη φωτογραφία! Όχι βέβαια ότι μπορεί να αντικαταστήσει τις "κανονικές" μας φωτογραφικές μηχανές... αλλά για το χόμπυ μας είναι σούπερ!

Ω ναι, είμαι χαρούμενη... μετά από μέρες που ήμουν άρρωστη, επιτέλους μπορώ να δημιουργήσω χωρίς πρόβλημα!!!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα



Pin It

15 σχόλια:

Aliki είπε...

καταντάω βαρετή το ξέρω...αλλά τι να κάνω που πάααλι η σύνθεση σου αυτή είναι απίστευτη!! αφού είναι!! τρελαίνομαι για το Χ με washi tape στην τελευταία φωτό!! χιχι!! σίγουρα winner στο skissedilla!! a plus!!

Unknown είπε...

είπαμε σε μερικά φιλενάδα Αλίκη θα γινόμαστε γραφικοι!!!!Με ξετρέλανε μόλις την είδα!!! Συνδύασες και το μοτο και το γαλάζιο!!!Μπράβο είναι υπέροχη!!Καλή επιτυχία!!!!

Rania K. είπε...

Φοβερή Νατάσα! Είναι όντως φοβερό το κολλημά μας χαχαχα!! Εμένα εκτός απο το Χ, μου άρεσαν και οι λεπτομεριες με το ψαλίδι, τις κλωστές και τα κουμπάκια!!! ΦΙλια! Και καλή επιτυχία!

Ελευθερία είπε...

καλα ειναι τέλεια!!!!! και ποσο πολύ συμφωνούμε!!!!!!!!!
χρωματα-διακοσμητικά όλα σουπερ...και αυτό που είπε η Αλίκη!!!!! winer!!

Κατερινα είπε...

φοβερη συνθεση.....υπεροχη!!!!!!!!!!!!!!!!

Elena Stefanidou είπε...

Πραγματικά τέλεια,Νατάσα.Είσαι πολύ καλή!Πολύ ομως.
Καλή επιτυχία και με γεια το "νέο" δωμάτιο.
Φιλάκια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Φανταστική σύνθεση!!!Καλη επιτυχία Νατάσα!!!Ολο λέω να κάνω καμιά συνθεσούλα κι εγώ αλλά ολο το αφήνω....

geoleoan είπε...

έμπνευση!!

Unknown είπε...

Δεν εχω λόγια ! Πρώτον περαστοκούλια - ξου από δω παλιοαρρώστειες!!! Δεύτερον ΟΥΑΟΥ! Τι έχεις φτιάξει πάλι ρε Νατασακι! Τέλειο το lo σου ♥
Πάντως ο χώρος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, εγω που έχω σοβαρή ελειψη το νιώθω!
Για πες για τη φωτογραφική , είσαι ευχαριστημένη ? Σκεφτόμουν να τη πάρω κι εγώ αλλά διστάζω λιγάκι.

Athanasia είπε...

Τέλεια σελίδα!!! Συμφωνώ με τις κοπέλες!
Μπράβο μπράβο μπράβο!!!

~~Nektaria~~ είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Μου αρέσει τρελλά!!!
♥♥♥

alexandra polyzou είπε...

καταπληκτική η σελίδα σου!!!!μου έπεσε το σαγόνι!!!!μπράβο Νατασάκι, μπράβο, μπράβο!!!!!

Maria Tsil είπε...

Πραγματικά Νατάσα θα μας τρελάνεις!
Θα μπορούσα να την σχολιάζω ώρες αυτήν την σύνθεση γιατί απλά είναι τέλεια!Σου βγάζω το καπέλο!Πραγματικά όμως!

Unknown είπε...

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Πραγματικά μου φτιάχνετε το κέφι!!!

Νατάσα, εν συντομία είμαι ΠΟΛΥ ικανοποιημένη... ίσως όμως να προτιμούσα την 7S που είναι "χειροκίνητη", για τον απλό λόγο ότι η 25 είναι αυτόματη και δεν μπορείς να βγάλεις το φλας, "σκάει" πάντα... :( Αλλά όπως είναι το στυλάκι σου, νομίζω ότι θα την απολαύσεις πραγματικά!

Ανώνυμος είπε...

Natasha, wow !!!! What a super layout, love the photo's they are perfect and the dimension and layering are fab ! I think this is one of your best yet !> Sorry to hear you have been unwell and hope you are on the road to recovery.

Marie

Δημοσίευση σχολίου