Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

E όπως Enfado... (θυμός)

Καλημέρα!!!

Σήμερα έχω να μοιραστώ μαζί σας άλλη μία σελίδα από το altered dictionary που φτιάχνω για την πρόκληση Alpha Challenge του The Craft Barn. Μου βγήκε αρκετά πιο "dark" απ'ότι φτιάχνω συνήθως, και έχει να κάνει με το θέμα που διάλεξα και λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμουν.

Το γράμμα λοιπόν είναι το Ε και διάλεξα την λέξη Enfado (ενφάδο), που σημαίνει θυμός. Και η σελίδα που έφτιαξα είναι η εξής:







Βλέπετε την μέρα πριν βγει το γράμμα, έβραζα ολόκληρη από θυμό. Ένας παππούς στην γειτονιά αποφάσισε ότι είχε κάθε δικαίωμα να παρκάρει το αυτοκίνητό του μπροστά στο ιδιωτικό γκαράζ μου - και να το αφήσει εκεί όσο ήθελε. (Να σημειώσω εδώ ότι για μήνες πέρσυ τον χειμώνα έπρεπε να κάνω κυριολεκτικά πάνω από 4-5 μανούβρες κάθε φορά που έπαιρνα το αυτοκίνητο έτσι όπως το είχε παρκάρει δίπλα στο γκαράζ μου και το είχε αφήσει ακούνητο όλο τον χειμώνα). Δεν θα σας δώσω όλη την ιστορία να μη σας κουράσω, το θέμα είναι ότι έβγαλε ένα σωρό στοιχεία από αυτά που είναι σαν να μου πατάς τον κάλο και ανάβουν τα λαμπάκια μου... Ρατσισμό (είχε υποθέσει ότι δεν είμαι Ελληνίδα), παντελή έλλειψη σεβασμού, αλαζονεία, και φυσικά αυτό που λέμε παρτάκιας.

Όταν λοιπόν βγήκε το γράμμα και ξεφύλλιζα το λεξικό για να βρω λέξη, το μάτι μου κόλλησε στην λέξη θυμό. Κι έτσι μου βγήκε αυτή η τόσο έντονη σελίδα, η οποία δεν μου αρέσει γιατί με αγριεύει όταν την βλέπω, αλλά και μου αρέσει γιατί βγάζει το πως αισθάνομαι όταν θυμώνω τόσο πολύ (ευτυχώς σπάνια τα τελευταία χρόνια...)

Αυτά λοιπόν...

Περιμένω το επόμενο γράμμα το Σάββατο για να κάνω κάτι πιο ευχάριστο!

Φιλιά,
Νατάσα





Pin It

7 σχόλια:

eudokia είπε...

καταπληκτικη σελιδα!και φυσικα το οτι το συναισθημα το εζησες ενω δεν ηταν ευχαριστο εκανε τη σελιδα σου εξαιρετικη!!φιλια!

Athanasia είπε...

ααα.... είναι μία πολύ θυμωμένη σελίδα!
Τα κορνιζοβελάκια στις 4 άκρες είναι πολύ σατανικά, χαχαχααααααααα..... ταιριάζουν τέλεια με το θέμα σου!
Μπράβο, πάρα πολύ καλή σελίδα ~ πρέπει να ήσουν πραγματικά πολύ θυμωμένη όταν την έφτιαχνες!

Maria Tsil είπε...

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο παππούς ένα καλό το έκανε.Σε ενεπνευσε!
Τέλεια Νατάσακι μου,τέλεια!

Κατερινα είπε...

χαχαχα!θα συμφωνησω με το Μαρακι....κατι καλο καταφερε ο παππους!!!!!!!!!σε εμπνευσε για μια υπεροχη σελιδα!!!!!!!!!!ειναι καταπληκτικη!!!!!!!

Unknown είπε...

Για σου Νατάσσα....ευχάριστο για τα καλα σου σχόλια....πάντα! ευκουμαι να έχεις καλμαρη.....η σελίδα φανταστική!,,almost missing a bull!! He he...see you soon I hope your cold is better!

Irini είπε...

FABULOUS!!!!!!!!!!! wow you are one talented lady what ever you decide to play with you create perfection!
thanks for the inspiration
hugz
irini

geoleoan είπε...

ειναι απίστευτη, έργο τέχνης , είδες τι κάνει ένας παππούς!

Δημοσίευση σχολίου