Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Get Creative - Πρόκληση κάρτας 5 Φεβρουαρίου

Καλημέρα!!!

Νέα πρόκληση κάρτας στο Get Creative σήμερα! Είπαμε, ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης, love is in the air και τα σχετικά... οπότε για την πρώτη πρόκληση του μήνα, σας ζητάμε βέβαια να φτιάξετε μία κάρτα για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Εύκολο; Ααααα ναι, υπάρχει και μία ανατροπή: να μην χρησιμοποιήσετε το κόκκινο χρώμα ή οποιαδήποτε άλλη παραλλαγή του χρώματος του πάθους! ;)

Η κάρτα που έφτιαξα:


Με το ωραίο λογοπαίγνιο των Lawn Fawns ;)

Και μία κοντινή φωτογραφία:


Έκανα heat embossing το μήνυμα - μου φαίνεται πάντα ότι βγαίνει πιο έντονο με αυτόν τον τρόπο και μου αρέσει. Επίσης στα κουμπιά μου αρέσει πολύ να προσθέτω λίγο σπάγγο - και μετά τα κολλάω με glue dots για να μην ξεκολλήσουν. Paper piecing για τα γλυκά αχλαδάκια... και φυσικά faux stitching στις άκρες τις κάρτας.

Αυτόν τον μήνα πραγματικά θα ήθελα να παίξω κι εγώ... γιατί ο χορηγός για την νικήτρια κάρτα δεν είναι άλλος από την δική μας Puccarina, μία από τις πλέον αγαπημένες μου ελληνίδες χειροτέχνες όπως ξέρετε, και το μαγαζάκι που έχει με τις αδελφές της The 3 little pigs. Προσφέρει λοιπόν αυτά τα πανέμορφα τσόχινα διακοσμητικά που έχει φτιάξει με τα χεράκια της, και που είναι λίγο μεγαλύτερα από κέρμα του ενός ευρώ!!!! Αχ, τι καρτούλες θα έφτιαχνα με αυτά!!!!


Ελάτε λοιπόν στο Get Creative να δείτε τις δημιουργίες της σχεδιαστικής ομάδας και πώς κατάφεραν να φτιάξουν κάρτες αγάπης χωρίς να χρησιμοποιήσουν ούτε κόκκινο, ούτε ροζ χρώμα... και για να παίξετε μαζί μας!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα



Pin It

6 σχόλια:

eudokia είπε...

θα κουρασω παλι λεγοντας οτι ειναι φοβερες οι καρτες σου!!!μου αρεσουν πολυ οι λεπτομερειες και η προσοχη που δινεις καθε φορα σε αυτες!!! τελεια!

Vivika είπε...

Α εγώ γιατί δεν ήξερα γι'αυτό το μαγαζάκι; Πάω να δω :) Πολύ γλυκιά αχλαδοκαρτούλα!

geoleoan είπε...

καταπληκτικη!!

Unknown είπε...

Tέλεια καρτούλα!!Αυτά τα αχλαδάκια είναι λαχταριστά!!!υπέροχη υπέροχη υπέροχη!!!

Maria Tsil είπε...

Δεν μπορώ λιώνω!
Είναι φανταστική Νατάσα!
Συμφωνώ απόλυτα με την Ευδοκία!
Και αυτό είναι που τις κάνει μοναδικές!

Ανώνυμος είπε...

I love this card so much fun ! and so clever. Love the paper pieced pears ( try saying that after a few gins !) Beautiful,inspirational work as always Natasha.

Marie

Δημοσίευση σχολίου