Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Love you from the core of my heart

Λίγο μελό τίτλος, έτσι; Τι να κάνω, έτσι μου βγήκε με αυτήν την φωτογραφία... Είναι από δύο υπερ-αγαπημένα μου πρόσωπα, την ξαδέλφη/κουμπάρα μου και τον γιο της/ανηψιό/βαφτιστήρι μου. Η φωτογραφία είναι από την βάφτισή του τον Οκτώβριο.

Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω μία σύνθεση για την διπλή πρόκληση αγάπης του Get Creative και του Scrap and Grab. Μόλις είδα την καινούρια πρόκληση του The Studio Challenges που μας ζητάει να κάνουμε μία σύνθεση χωρίς καθόλου pattern paper, αλλά να χρησιμοποιήσουμε washi tapes, μία ιδέα μου ήρθε και την υλοποίησα σιγά-σιγά - μου πήρε δύο μέρες, αλλά την ευχαριστήθηκα!

Ιδού το αποτέλεσμα:



Ήθελα καιρό να κάνω μία σύνθεση με το "burst". Όπου και να κοιτούσα για την μάσκα του Studio Calico, αυτή ήταν εξαντλημένη. Μου ήρθε όμως η ιδέα να την κάνω με washi tape. Βρήκα το σημείο που ήθελα να βάλω την φωτογραφία και το σημείο που θα ήταν τα δύο πρόσωπα της φωτογραφίας για το κέντρο του burst, και άρχισα να κολλάω λουρίδες washi tape.





Έβγαλα και πάλι την ραπτομηχανή μου και της έδωσα και κατάλαβε... έραψα την κάθε λωρίδα washi tape και για εφέ αλλά και για να σιγουρευτώ ότι θα μείνουν στις θέσεις τους. Έραψα και τα διάφανα χαρτιά που έβαλα κάτω από την φωτογραφία γύρω-γύρω. Ε, και αφού την είχα που την είχα έχω, έραψα και τον τίτλο για περισσότερο εφέ.




Στη συνέχεια έπιασα το πιο λεπτό μαρκαδοράκι micron που είχα και έπιασα το doodling. Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ το εφέ που προσθέτει, αλλά το φοβόμουν λίγο. Σκέφτηκα να ξεκινήσω κάνοντας doodling γύρω από/πάνω στις σφραγίδες... και μετά πήρα φόρα. Έκανα και γύρω από τα ξύλινα διακοσμητικά και γύρω από τις ακτίνες για να δέσουν όλα.




Ανακάλυψα κάτι καταπληκτικά διακοσμητικά στην Ευρώπη όπως αυτό το bubble που βλέπετε πάνω. Είναι από chipboard αλλά μοιάζει με ξύλινο και είναι της ουγγρικής εταιρίας Scrap Fellow... Τα έχω ερωτευτεί! Έβαλα και ένα κοκκινο-πορτοκαλί washi tape κάτω από την καρδιά - απλά έβαλα τρεις στρώσεις για να μην είναι διαφανές. Οι άσπρες καρδούλες που ίσα που φαίνονται στο πάνω μέρος είναι με άσπρο heat embossing σε vellum χαρτί.

Αυτά λοιπόν από μένα για σήμερα...

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα




Pin It

8 σχόλια:

Lefki είπε...

Νατάσα μου είναι εκπληκτική!!! Τη λάτρεψα αμέσως μόλις την είδα. Φοβερή δουλειά με υπέροχες λεπτομέρειες και τέλειες οδηγίες!

eudokia είπε...

καλα θα μας τρελανεις!!!!μονο το ραψιμο που εριξες στην σελιδα...μπραβο!!ειναι τελεια ολα!!! και φυσικα την βλεπω κι αυτην να κερδιζει!!!

Scrap-crafts είπε...

Δεν έχω λόγια!!! Νατάσσα υπέροχη!!! Τόσο γεμάτη αλλά ταυτόχρονα τόσο καθαρή!!! Πως το καταφέρνεις βρε κοριτσάκι???? Μπράβο!!!!

Unknown είπε...

Είναι απίστευτη πολύχρωμη χαρούμενη ζωηρή και πολύ κεφάτη
σύνθεση Νατάσα!! Χίλια μπράβο!!Τι να πω καλή επιτυχία???Μα είναι σίγουρη η επιτυχία!!!!!Φιλιά!!

alexandra polyzou είπε...

Νατασάκι μου, να'μαι πάλι!!!καταρχάς να σου πω οτι χάρηκα τρελλά που σε είδα σήμερα.....!!!σύμπτωση όμως, ε????απίστευτο!!!!και τώρα πάμε στην σύνθεση....τί έκανες πάλι????να πω οτι την λατρεύω, θα είναι πολύ...λίγο πραγματικά!!!!πετάς Νατασάκι μου...πετάς!!!!!σου κάνουν καλό τελικά...τα ταξίδια σου!!!τέλος, θέλω να σ'ευχαριστήσω και για όλα τα υπέροχα σχόλια που κάνεις κάθε φορά στο blog μου!!!!μου αρέσουν και χαίρομαι κάθε φορά που τα διαβάζω!!!!φιλάκια και καλή επιτυχία!!!

LittleSunday είπε...

Τελικά, καμιά φορά, η έλλειψη κάποιων εργαλείων ή υλικών μας πιέζει να στύψουμε το μυαλό μας και τη φαντασία μας! Αν δεν το έγραφες πως χρησιμοποίησες ταινίες, μάλλον δε θα το πρόσεχα καν! Οι λεπτομέρειες με το μαρκαδοράκι και τα γαζιά, υπέροχες! Τα χρώματα και τα μοντέρνες γραμμές σε γεμίζουν χαρά! Και η καρδιά σου μοιάζει να εκρήγνυται από αγάπη!!! Πολύ αυθεντική και ξεχωριστή σύνθεση! Μπράβο σου, Νατασάκι!

Irini είπε...

WOW WOW WOW WOW WOW WOW absolutely fabulous!!!!!!!!! adore all the details just fabulous work!
Thanks for playing along with the love challenge
hugz
irini

Maria Tsil είπε...

Δεν έχω λόγια!!
Από τις πιο ωραίες συνθέσεις που έχω δει!!

Δημοσίευση σχολίου