Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Get Creative - Πρόκληση σκετς Μαρτίου

Καλημέρα!!!

Πήγε κιόλας 15 του Μάρτη σήμερα (σε έξι μέρες έχουμε ισημερία!!! Πόσο το λατρεύω όταν μεγαλώνει η μέρα...) και αυτό βέβαια σημαίνει ότι έχουμε νέο σκετς σύνθεσης στο Get Creative!

Η σύνθεση που έφτιαξα:


Με βάση το ακόλουθο σκετς της Ελίνας:



Ο τίτλος οφείλεται στο γεγονός ότι όταν ο Ανδρέας παίρνει αυτό το ύφος, είναι ίδιος η μητέρα του... τα μάτια, το βλέμμα, τα στοματάκι του... με γυρνάει πίσω στον χρόνο και βλέπω την ξαδέλφη μου σε αυτήν την ηλικία και πάλι. ΟΚ, με την μεγάλη διαφορά ότι η ξαδέλφη μου ήταν μελανούρι ;)

Έχω κολλήσει με το doodling και σε αυτήν την σύνθεση έβγαλα τα απωθημένα μου. Τα κυκλάκια πάνω από την φωτογραφία είναι σφραγίδα, τα αστεράκια κάτω από την φωτογραφία είναι rubons (τα λατρεύω και τα rubons!), πάνω δεξιά γωνία κάτω από τα washi tapes σφράγισα και μετά έκανα doodling πάνω στη σφραγίδα. Έκανα το περίγραμμα των banners και των γραμμάτων του τίτλου. Και τέλος έκανα κάποιο free doodling εμπνευσμένο από την σούπερ-αγαπημένη Wolniak.

Για τον τίτλο χρησιμοποιήσα την die cut αλφαβήτα των Paper Smooches, χρησιμοποίησα τα αρνητικά και έβαλα διαφορετικά κόκκινα χαρτιά από κάτω.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Ελάτε από το Get Creative να δείτε πως ερμήνευσε η σχεδιαστική ομάδα το σκετς και να παίξετε μαζί μας... Η νικήτρια της πρόκλησης θα επιστρέψει ως guest designer τον Μάιο!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα




Pin It

6 σχόλια:

Elina είπε...

Μου αρέσει πάρα πολύ, ειδικα αυτος ο συνδυασμός κοκκινο-μαυρο-λευκο και το doodling όλα τα λεφτα!!! Δε συζητώ τη ΘΕΪΚΗ φατσα...!!! <3

olga είπε...

Αχ βρε Νατασσάκι τέλεια τέλεια τέλειααααα! Και είναι κ τα χρώματα και είναι και το στήσιμο και είναι κ τα όλα της που μου άρεσαν πολύ πολύ πολύ!

mandysea είπε...

Hi Anastasia! Just letting you know I received my parcel of lovely products! Thanks so much for taking the time to post them all the way to Tasmania! I love them....
oh...and.... your LO is just gorgeous! It's my fave - love the little heart cluster in the corner AND how adorable is that photo to scrap!
hugs
xx

Unknown είπε...

Σούπερ σύνθεση και μου αρέσει πολύ ο χρωματισμός!!!Ο μικρός γλύκας!!!!!!Φιλία!!!

Dolly Daydreams είπε...

Fantastic layout and little Andreas has the cutest look on his face. The doodling is a great touch as is the colour the red really makes this pop !

Marie

Vivika είπε...

Μα τι φατσάκι αξιολάτρευτο είναι αυτό?!?!?!?! Πω ρε Νατάσα τέλεια η σύνθεση, αγαπώ τα γραμματάκια!

Δημοσίευση σχολίου