Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Νέα διακόσμηση

Καλημέρα!!!


Από εκεί που απέφευγα το ροζ όσο μπορούσα, έχω φάει κόλλημα. Κι αυτό κυρίως φαίνεται και στην αλλαγή διακόσμησης του σαλονιού μου.

Νέα μαξιλάρια,  αλλαγή υφάσματος σε δύο καρέκλες και ένα πουφ, νέα καλάθια και βάψιμο επίπλων (εεε... αυτό έχει ακόμα μέλλον, μόνο το τραπεζάκι του καφέ έχω τελειώσει) ήταν ότι χρειάστηκε για να το αλλάξω από τα έντονα χαρούμενα χρώματα του κόκκινου-πορτοκαλί-κίτρινου στα απαλά, ήρεμα χρώματα του άσπρου, ροζ και γκρι.

Και καθώς το νέο μπλογκ προκλήσεων του Scraps n Pieces μας καλεί στην πρώτη του πρόκληση να φτιάξουμε κάτι με θέμα το νέο, σκέφτηκα ότι ήταν ευκαιρία να κάνω μία σύνθεση με αυτό το θέμα.

Επίσης το Scrapbookers in Greece αυτόν τον μήνα μας ζητάει να χρησιμοποιήσουμε mists και μάσκες... και αυτό έκανα για το background!

Ορίστε λοιπόν το αποτέλεσμα:



Ένα κοντινό του journaling:


Και ένα κοντινό που φαίνεται και το mist:


Αυτά από μένα για σήμερα... Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα




Pin It

12 σχόλια:

Amy Petrou είπε...

Ωωωωω θα με υιοθετήσεις Νατάσσα μου;;; πολύ μ' αρέσει η νέα σου διακόσμηση και πολύ μ' αρέσει και η σύνθεσή σου!!!! το φόντο σούπερ!!! σου πάνε αυτά τα χρώματα ;) Enjoy the little things! θα προσπαθήσω :) Καλή τύχη και στις δύο προκλήσεις σου <3

Aliki είπε...

τι να πρωτο-σχολιάσω;;;...τα χρώματα η την σύνθεση;;;;....ε ναι, αγαπώ και τα δύο! το ροζ έχει γίνει και δικό μου αγαπημένο!χιχι! η σύνθεση όπως πάντα μοναδική και πηγή έμπνευσης! ευχαριστούμε Νατάσα που έπαιξες μαζί μας αυτόν τον μήνα!

Helen Hapsi είπε...

Mα τί ωραίο και κυρίως συγυρισμένο σαλόνι που έχεις!!! Αμα δεις το δικό μου θα πάθεις ... μπλε, πορτοκαλι, κόκκινο και λίγο χακί στον τοίχο εμπλουτισμένο με ψίχουλα στο πάτωμα, μαρκαδόρους, ποδήλατα και μπάλες ... ένα τσίρκο !!!! Χαχαχαχα....ζηλεύω την ηρεμία και την τάξη, που θα παει θα έρθει και για μένα η ώρα των αλλαγών!!
Τέλειο θέμα για το new λοιπόν, και πανέμορφη σύνθεση επίσης...μπορεί το ροζ μέχρι πρόσφατα να μην ήταν το χρώμα σου, αλλά με το χρώμα αυτό μεγαλούργησες και στο χαρτί και στο σπίτι !!! Είναι ωράια που έπαιξες μαζί μας, ευχαριστούμε!!!!

Maria είπε...

Αναστασια μου υπαρχει περιπτωση κατι που συμβαινει σε σενα να μην το εχω παθει κ εγω...; πλεον ειμαι βεβαιη οτι εισαι το καλυτεχνικο μου μισο :) εγω που δεν ηθελα να βλέπω ροζ το έβαλα στα ρουχα μου στις δημιουργιες μου κ με ηρεμει κ ολας! Οσο για το σαλονι απο τα εντονα που εμαι τωρα θελω κ εγω απλο κ απαλο οπως το δικο σου..αλλα αν δεν πανε φαντάροι τα αγορια δεν το δοκιμαζω γιατι την επόμενη στιγμη θα κλαιω :) ειναι τελεια η συνθεση σου οπως παντα, πολλα ευχαριστώ για την συμμετοχη σου!!!

LitsArt είπε...

Τι ομορφο!αποπνεει μια μοναδικη ηρεμια!
Να εισαι καλα,να το χαρεις

Athanasia είπε...

Μπραβο, μπραβο μπραβο!!! Υπεροχο και το σαλονι και η συνθεση! Μεγεια!
P.S.: τα μαξιλαρακια συννεφο και γατα ειναι τελειααααα!!!

ioanna είπε...

Α καλα δεν εχεις γιατριά !!!!! Μεχρι και το σαλόνι άλλαξες !!!!!
Παντως ειναι τέλειο πολυ μου αρέσουν τα παλ χρώματα σου αποπνέουν ηρεμία !!!!
Η σύνθεση σου ειναι καταπληκτικη ροζ πουλί και γλιτερατη....
Καλη επιτυχία φιλια πολλα

ioanna είπε...

Ροζ πουλί ????? ροζουλι ηθελα να γράψω .....

Valia Katzaki είπε...

Τι να πρωτοσχολιασω? Το φοβερο σαλόνι ή την καταπληκτική σελίδα! Λατευω όλες τις δουλειες σου Νατασσα! Σε ευχαριστουμε που επαιξες μαζί μας!

alexandra polyzou είπε...

χαίρομαι που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές φαν του ροζ!!!!χαχα...τέλεια σύνθεση όπως πάντα...τέλειο και το σαλόνι, αγαπημένος συνδυασμός χρωμάτων που εύχομαι να φιλοξενεί πάντα γέλια και χαρές και να το απολαμβάνεις οταν πατας τα πόδια σου στη γη...χαχα...Σε ευχαριστούμε πολύ που επαιξες μαζι μας Νατάσα μου!!!

justice είπε...

Νατάσα ,Νατασα . . . ΝΑ ΤΑ ΣΑ!! Ω ναι ...μπορώ να το πω και δημοσίως ,στο έχω πει κάποτε και κατ ιδίαν. . . Είσαι στο τοπ 3 (για να μη μαρτυρήσω και άλλες λεπτομέρειες ) των αγαπημένων μου δημιουργών! Οτι φτιάξεις φωνάαααζει απο μακριά πως είναι δικό σου κ αυτό γιατί έχεις δημιουργήσει το δικό σου μοναδικό στυλ,ή ετσι το βλέπω εγώ τελος πάντων! Θα θελα πολύ να σου μοιάσω καλλιτεχνικά καποια μέρα! Η σύνθεσή σου απλα υπέροχη. . . Νομίζω πως δεν θέλω να σχολιάσω παραπάνω ,ειλικρινά το ειναι ΤΕΛΕΙΑ περικλύει όσα θέλω να πω γι αυτό που βλέπω! και το εννοώ! ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή Νατασάκι!

love2love είπε...

σε περιμένω στην σελίδα μου

Δημοσίευση σχολίου