Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Cherry Nest κάρτα

Γεια σας!

Έχω εξαφανιστεί τελευταία, αλλά τι να κάνω... με έχουν φάει τα ταξίδια! Αν και είναι επαγγελματικά, δεν παραπονιέμαι, αυτό έλειπε...

Μην τα πολυλογώ όμως... Έχω επιτέλους μία καρτούλα να μοιραστώ μαζί σας μετά από τόσο καιρό. Ουσιαστικά είναι το πρώτο μου project ως μέλος της δημιουργικής ομάδας του Cherry Nest... Πραγματικά ελπίζω να σας αρέσει!



Ξέρω, ξέρω, είναι κιόλας τέλος Αυγούστου και οι περισσότεροι/ες έχετε ήδη πάει διακοπές... Εγώ όμως φεύγω σε λίγες μέρες για δύο εβδομάδες στην Σκιάθο, οπότε είμαι τελείως στο πνεύμα των διακοπών! Έτσι είπα να ευχηθώ στον εαυτό μου και σε όσους προτιμούν (και μπορούν!) να πηγαίνουν διακοπές όπως κι εγώ στο τέλος του καλοκαιριού... Καλές Διακοπές!

Η κάρτα είναι σε μακρόστενο μέγεθος, ουσιαστικά δίπλωσα κάθετα ένα χαρτόνι Α4. Για την καρτούλα έκανα αρκετό paper piecing, (ένα είδος κολάζ μπορώ να πω;), χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα χαρτιά από το Cherry Nest, τα οποία εκτύπωσα σε απλό χαρτί Α4:




Αυτά τα πουά χαρτιά είναι πολύ παιχνιδιάρικα! Θέλω να τα χρησιμοποιώ ξανά και ξανά, σίγουρα θα τα ξαναδείτε ;ο) Εμ, το pied de poule; Σικάτες φούστες και τσάντες μου έρχονται στο μυαλό!

Για το σύνολο των προϊόντων που χρησιμοποίησα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω λίστα.

Ελπίζω να σας αρέσει η καρτούλα!

Ευχαριστώ,
Νατάσα

Υλικά:
Pin It

5 σχόλια:

Aliki είπε...

καλές διακοπές Αναστασία!με το καλό όμως να γυρίσεις και να μαζευτούμε πάλι όλες μαζί για καφεδάκι!
η κάρτα βέβαια όπως πάντα σούπερ!αυτό το 'μπανεράκι' με τα διάφορα απαραίτητα για καλές διακοπές είναι πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο!
φιλιά!

Katerina είπε...

Νατασάκι να περάσεις super!
Η καρτούλα είναι μούρλια και τρελλά εμπνευσμένη!

EFI είπε...

Νατασουλα να περάσεις υπέροχα στις διακοπούλες σου!!! Ακόμα ο καιρός είναι πολύ καλός και τα μπανάκια μπορούν να συνεχιστούν! Άσε που θα έχεις πιο πολύ ησυχία τώρα! Καλά να περάσετε! Η καρτούλα σου είναι πολύ όμορφη!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφη η κάρτα σου και τα χαρτιά που έβαλες!Καλές διακοπές,καλά να περάσεις!!!!!kisses!!!!


Αναστασία Νερα'ι'δόσκονη!!!

Dolly Daydreams είπε...

Fabulous card Natasha am a big fan of this size card gives a whole new dimension to the piece. Great use of the Cherry Nest products and as usual a super professional card. Hope you have a wonderful holiday and look forward to seeing your beautiful creations upon you return

Marie

Δημοσίευση σχολίου