Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Το πρώτο μου tag

Ήθελα να πειραματιστώ με κάτι καινούριο σήμερα, και εμπνευσμένη από την πρόκληση Simon Says Stamp and Show a Tag σκέφτηκα ότι μπορούσα να προσπαθήσω να φτιάξω το πρώτο μου tag. Και φυσικά ήταν η τέλεια ευκαιρία να χρησιμοποιήσω και κάτι προϊόντα του Tim Holtz που είχα πάρει εδώ και καιρό και που δεν είχα χρησιμοποιήσει - "έμπλεξα" βλέπετε στο μεταξύ με τις σφραγίδες στυλ Lawn Fawn και Paper Smooches ;o)

Ορίστε λοιπόν αυτό που έφτιαξα:



Δεν ξέρω για το αποτέλεσμα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι το διασκέδασα πραγματικά πάρα πολύ! Καινούριο concept, καινούριες τεχνικές, καινούρια προϊόντα... τι άλλο ήθελα! χεχεχε

Και κάποιες κοντινές φωτογραφίες. Στην πρώτη φωτογραφία προσπαθώ να δείξω λίγο την διάσταση που θέλησα να δώσω για παράδειγμα με τα φτερά και με το κλιπάκι και το κουμπί.



Στην δεύτερη φωτογραφία μπορείτε να δείτε λίγο καλύτερα το κρακελέ και ίσως λίιιγο και το shimmer στην καρδιά; Αν προσέξετε κιόλας, η ίδια η καρδιά και το σχέδιο μέσα στην καρδιά έχουν διαφορετικό κόκκινο χρώμα... Κι όμως, έκανα και τα δύο με το Barn Door Distress Ink. Στην συνέχεια όμως στο σχέδιο έβαλα το Crackle Accents της Ranger που το σκούρινε λίγο, ενώ στο άλλο έβαλα το Iridescent Gold Glimmer Mist που το "ξάνοιξε" και του έδωσε και την λάμψη των Glimmer Mist. Για να πω την αλήθεια, από κοντά μου αρέσει πολύ το χρώμα της καρδιάς... και ας (νόμιζα ότι) δεν είμαι και μεγάλη οπαδός της λάμψης και του glitter ;ο)



Ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά: Το κουμπί δεν θυμάμαι καν από που το είχα...


Pin It

10 σχόλια:

Αlex... είπε...

Πολύ μου αρέσει!!!!!Μπραβο!!!Και οι φωτογραφιες...αψογες!;)

maya =^o^= είπε...

μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολύ όμορφο!!!!!!

maya =^o^= είπε...

πάντως βλέπω και απο εξοπλισμό πας σούπερ...ούτε να φανταστώ πόσα λεφτά έχεις δώσει για υλικά..έκανα μια αναζήτηση σήμερα για πρώτες ύλες πανάκριβα μου φάνηκαν...σαν να μας εκμεταλλέυονται λιγάκι...

Dolly Daydreams είπε...

I would never have guessed it was your first tag ! Then again your work is always so beautifully crafted. I am sure there are no limits to what you can do when you are such an incredible artist. I love it `Natasha and i love tags !

Unknown είπε...

Alex - Ευχαριστώ, μου έβαλες τις μπρίζες για τις φωτογραφίες... χεχεχε

Maya - Είναι αλήθεια ότι το hobby είναι κάπως ακριβό... όσο για τα πράγματα, μαζεύονται σιγά-σιγά, κάτι με το τα απαραίτητα που χρειάζεσαι, κάτι με προσφορές που βρίσκεις... και στο τέλος με αυτά που σου αρέσουν (τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ).

Marie - wow, your words are always so encouraging, you can't imagine how much I appreciate that! I'm really moved...

Vicky Varvadouka είπε...

Υπέροχο αποτέλεσμα! Μου αρέσει όλο το distressing παιχνίδι που έκανες!!!
φιλιά!!!

despina είπε...

Για πρώτο tag είναι καταπληκτικό!!!μ'αρέσει πολύ!!!μπράβο!!!

olga είπε...

Καλημέρα Αναστασία! Να συμφωνήσω και εγώ πως είναι ένα υπέροχο tag και πραγματικά απίστευτο που είναι το πρώτο σου! Δεν ξέρω τι συμβουλές έδωσε η Alex αλλά φαίνετε να έπιασαν τόπο πολύ καλές φωτογραφίες! Να σε ευχαριστήσω επίσης και για τις όμορφες ευχές σου!

Katerina είπε...

Νατασάκι έγινε φανταστικό!!!
Υπέροχη δουλειά! Με τίποτα δεν θα έλεγα ότι είναι το πρώτο σου! Περιμένω και σύνθεση ;-)
Φιλιά!

maya =^o^= είπε...

σε ευχαριστώ που πήρες μέρος στο διαγωνισμό μου!!λες να σου λάχει καμιά γατοκαρφίτσα;;;πολλά φιλάκια σε σένα και στις μουσούδες σου!!!!!

Δημοσίευση σχολίου