Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Σας έχω νέα!

Αυτή είναι η δεύτερη ανάρτησή μου για σήμερα, έχω κάποια νέα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας!

Πρώτα απ'όλα, μόλις ανακάλυψα ότι κέρδισα στην πρόκληση Αυγούστου του Get Creative! Χάρηκα τόσο πολύ!

Όσο για το δεύτερο νέο... πρόκειται για το νέο εργαλείο που λανσάρεται σήμερα από την Inlinkz και που ήρθε να μας κάνει την ζωή εύκολη!

Τώρα θα μου πείτε τι είναι αυτό το εργαλείο...

Έχετε δει πώς στο τέλος κάθε κάρτας που φτιάχνω βάζω συνδέσεις με τα υλικά που έχω χρησιμοποιήσει; Ναι, αυτές οι μικρές εικόνες... Μπορείτε να δείτε και ένα παράδειγμα παρακάτω, με μία λίστα που έχω ετοιμάσει με τα αγαπημένα μου εργαλεία και υλικά.
Αναρρωτηθήκατε ποτέ πώς κάνω αυτές τις λίστες; Ε, λοιπόν, είχα ένα μικρό μυστικό το οποίο μπορώ πλέον να μοιραστώ μαζί σας!

Το Link Manager της Inlinkz είναι μία καινούρια υπηρεσία, ένα εργαλείο στο οποίο μπορείτε να συγκεντρώσετε όλα σας τα υλικά και στη συνέχεια να δημιουργείτε λίστες με τα προϊόντα απλά επιλέγοντάς τα με "drag and drop". Είναι πραγματικά πολύ εύκολο και βολικό στην χρήση του, και γλυτώνετε πολύ χρόνο!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video από την Kristina Werner σχετικά με το Link Manager, ώστε να καταλάβετε καλύτερα πώς λειτουργεί:



Όχι μόνο αυτό, αλλά έχω και ένα κουπόνι αν θέλετε να το δοκιμάσετε δωρεάν οι ίδιες:

22532560

Με το κουπόνι αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία δωρεάν μέχρι τον Δεκέμβριο!!!  Μπορείτε να μπείτε κιόλας στο Link Manager και να παίξετε για να δείτε πώς λειτουργεί. Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει όσο αρέσει και σε μένα!

Και όπως σας είπα και νωρίτερα, μπορείτε παρακάτω να δείτε και ένα παράδειγμα με το τι μπορείτε να κάνετε με το Link manager. Έχω ετοιμάσει μία λίστα με τα αγαπημένα μου εργαλεία και προϊόντα:


Δοκιμάστε το με το παραπάνω κουπόνι και δείτε πώς λειτουργεί και αν σας βολεύει... Σε όλες μας δεν μας αρέσει να βλέπουμε τα υλικά που χρησιμοποιεί κάποιος για να κάνει μία δημιουργία;

Φιλιά,
Νατάσα Pin It

6 σχόλια:

olga είπε...

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στο get creative! To είχα και εγώ απορία το πώς λειτούργει αυτή η υπηρεσία! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Dolly Daydreams είπε...

Congratulations Anastasia thoroughly deserved win at Get Creative. Hoe you are enjoying your holiday and thanks for sharing the info about the inkslinks.

Marie

EFI είπε...

Συγχαρητήρια!!!!! Επάξια κέρδισες Νατάσσα την πρόκληση, γιατί οι καρτούλες σου είναι φανταστικές!!! Ευχαριστούμε πολύ για τις οδηγίες και το δωρεάν κουπονάκι!!!!

Unknown είπε...

Πρώτα από όλα Νατάσα μου, συγχαρητήρια!!! Η καρτούλα σου ήταν υπέροχη!

Τέλειο όλο αυτό με Inlinkz...πολύ χρήσιμο!
thanks for sharing!
;-)

Αναστασία Νεραϊδόσκονη είπε...

Πολύ ωραία η κάρτα και συγχαρητήρια για το διαγωνισμό!!!!!!!!Μα,φτιάχνεις φανταστικά πράγματα!!!!!!!!!!!

Katerina είπε...

Καλημερούδια!!!
Οι κάρτες σου είναι απίθανες, οπότε το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο ;-)

Δημοσίευση σχολίου