Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Το βελονάκι πιάνει φωτιά...

Ένα περίεργο πράγμα... από τότε που γύρισα από διακοπές, κάνω αποχή από τα blogs! Έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, και μετά από τόσες ώρες μπροστά στον υπολογιστή το μόνο που αντέχω να κάνω είναι να επισκέφτομαι λίγο το Facebook... Είπα λοιπόν να γράψω μία ανάρτηση, μετά από τις καθημερινές μου κατά την διάρκεια των διακοπών, να σας πω τι γίνεται!

Όχι, δεν έχω σταματήσει το Learn Something New Everyday. Έχω μείνει 2 μέρες πίσω είναι η αλήθεια, αλλά θα επανέλθω το σαββατοκύριακο. Προς το παρόν, για να χαλαρώσω, το ρίχνω περισσότερο στο... βελονάκι! Το είχα παραμελήσει τον τελευταίο καιρό, το ξανάπιασα τώρα.

Ο βασικός λόγος; Πριν από λίγους μήνες έμαθα ότι θα γίνω θεία! Θα το έχω ξαναπεί στο blog ότι η ξαδέλφη μου είναι έγκυος, η πρώτη από την γενιά μας στην οικογένεια. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ξετρελαθήκαμε όλοι. Σαν θεί(τσ)α, άρχισα να ετοιμάζω ένα κουβερτάκι... με πολύ αργούς ρυθμούς.

Πριν από 2-3 εβδομάδες είχαμε κι άλλα ευχάριστα νέα... Και η άλλη μου ξαδέλφη, αδελφή της πρώτης, είναι επίσης έγκυος! Μιλάμε για μία τρέλα... ε, κι εκεί όπως μπορείτε να φανταστείτε, ξανάπιασα το βελονάκι για τα καλά. Είπαμε, μία κουβερτούλα σε 7 μήνες βγαίνει με αργούς ρυθμούς, δύο κουβερτούλες σε άλλους 7 μήνες θέλει λίγο περισσότερο. Και όχι μόνο... γιατί και μία κολλητή μας φίλη είναι έγκυος, μία βδομάδα μόνο διαφορά με την δεύτερη ξαδέλφη! Και να φανταστείτε ότι από τις κολλητές μου, καμία δεν έχει παιδί! Μέχρι τώρα δηλαδή... ή μάλλον, μέχρι τον Φεβρουάριο. Μετά, μέσα σε δύο μήνες θα πάμε από το 0 στο 3!!!

Φαντάζεστε λοιπόν τι φωτιά έχει να πάρει και το βελονάκι...

Το καλύτερο απ'όλα; Συνειδητοποίησα ότι όλη η δουλειά που έκανα στις διακοπές για την πρώτη κουβερτούλα πήγε στράφι, καθώς έκανα λάθος στο μέγεθος. Η κουβερτούλα που είχα ξεκινήσει θα ήταν από ξεχωριστά τετράγωνα ραμένα μεταξύ τους. Δείτε στις φωτογραφίες την διαφορά στο μέγεθος των τετραγώνων:



Ένα σχόλιο μόνο: το μυαλό μου και μια λίρα. (Εννοείται ότι έχει συμπεριληφθεί ως "μάθημα" ημέρας - "Αν έχεις αμφιβολίες, υπάρχει λόγος. Βεβαιώσου πριν συνεχίσεις". Τουλάχιστον ισχύει για τα πρακτικά θέματα!)

Όχι, δεν θα τα πετάξω. Ναι, θα μπορούσα κάπως να το διορθώσω, έχω σκεφτεί ήδη κάποιες λύσεις. Έχω όμως το κακό όταν κάτι πάει στραβά, να το παρατάω, τουλάχιστον μέχρι να μου φύγει η σύγχιση. Και λόγω του ότι είναι και περισσότερο χρονοβόρο όλο αυτό με τα ξεχωριστά τετράγωνα... τελικά χτες ξεκίνησα μια καινούρια κουβερτούλα, μονοκόμματη αυτή τη φορά. Ίσως μέχρι να την τελειώσω να μου έχει φύγει η σύγχιση και να ξαναπιάσω την άλλη με τις καρδούλες.

ουφ... άντε να δούμε... θα ποστάρω φωτογραφίες της νέας κουβερτούλας καθώς θα προχωράει. Εδώ είναι (μέρος) της αρχής που έκανα χτες:


Μέχρι το σαββατοκύριακο, θα έχω ξεκινήσει και πάλι τις αναρτήσεις για το Learn Something New Everyday... και θα επισκεφτώ και τα blogάκια σας φιλενάδες!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα Pin It

16 σχόλια:

Aliki είπε...

...μην τυχόν καμία απο τις φίλες της Νατάσσας μείνει έγκυος χαθήκαμε!!άλλο βελονάκι δεν έχει!!
Φιλενάδα μπράβο σου!πλάκα κάνω, πολύ σε χαίρομαι που μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία, ενώ ήδη τρέχεις και δεν φτάνεις, για τις ξαδέρφες σου και την φίλη σου!είναι πολύ τυχερές που σε έχουν δίπλα τους!
φιλιά!

eudokia είπε...

ειμαι σιγουρη οτι θα γινει τελειο το κουβερτακι!!περιμενω να το δω ολοκληρωμενο!

puccarina είπε...

Εγώ να σε παρακαλέσω να μην εγκαταλείψεις το άλλο με τις καρδούλες??? Φαίνεται τόσο όμορφο και ξεχωριστό συνεχισέ το είμαι σίγουρη θα βγεί καταπληκτικό. Καλή δύναμη θα τα καταφέρεις και με τα 3 κουβερτάκια είμαι σίγουρη! Εγώ απο την άλλη αν δεν πιάσει ψοφόκρυο να ανάψω το τζάκι να κάτσω σαν την γιαγιούλα μπροστά βελονάκι φέτος δεν πιάνω! Φιλάκια!

deppy11 είπε...

καλως σε βρηκα!!!
υπεροχο το βελονακι !!!! μου αρεσει πολυ αλλα εχω ενα προβλημα επειδη ειμαι αριστεροχειρας ειναι δυσκολο να με δειχνει καποιος δεξιοχειρας ..........

deppy11 είπε...

οποτε ψαχνω καποιον αριστεροχειρα για βελονακι!!!!!

Mania είπε...

Και εμένα μου αρέσει το σχέδιο με τις καρδούλες. Είναι φανταστικό και σκέψου το στρωμένο σε κούνια? Αχ πότε θα γίνω εγώ γιαγιά, και ας μη ξέρω και πολύ καλό βελονάκι....??

Unknown είπε...

χμμμ... το ξανάπιασα το σχέδιο με τις καρδούλες τελικά, με πείσατε! ;ο)

Deppy, είναι όντως θέμα αυτό... και η ξαδέλφη μου είναι αριστερόχειρας και ήταν απίστευτα δύσκολο να της δείξω! Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο youtube, έχει για αριστερόχειρες, έτσι έμαθα κι εγώ, από youtube και βιβλία

Katerina είπε...

Μόνο που το είδα λιποθύμισα.... ... Παναγίτσα μοτ δουλειά!
Γεια στα χεράκια σου φιλενάδα, θα γίνουν πανέμορφα!
Με το καλό οι εγκυμοσύνες... και στα δικά μας!!! αχχαχαχα

deppy11 είπε...

ευχαριστω πολυ θα το ψαξω:] !!!

EFI είπε...

Θα πω ότι ταιριάζουμε στο τελευταίο: όταν κάτι πάει στραβά, το παρατάω κι εγώ! Θυμάμαι όταν ήμουν στο γυμνάσιο, η μαμά μου είχε περάσει τα μάτια κι εγώ θα έφτιαχνα ένα πουλόβερ. Όταν έφτασα στην μασχάλη, όπου θα έπρεπε να σβήσει μάτια (?), διαπίστωσε ότι ήταν λίγα … οϊμέ!!!! Ήταν μεγάλη η απογοήτευση να την βλέπω να το ξηλώνει! Έκτατε δεν έπιασα βελόνα ή βελονάκι!!! Με το καλό τα μωράκια κι εσύ καλή δύναμη να τελειώσεις τα κουβερτάκια!!!

Vicky Varvadouka είπε...

Πωπω μωραααααα!!! Συγχαρητήρια και με το καλό να έρθουν τα ανηψάκια! Μπράβο σου Σοφάκι! Πιάνει το χέρι σου γενικότερα! Πάντως πρέπει να εχεις πολύ υπομονή για να πλέξεις όλα αυτα! Ανυπομονω να δω το τελικο αποτελεσμα! Και οι καρδούλες χρησιμοποιούνται ανετα σε ενα layout!!xaxa(εκει το μυαλό μου εμένα...)
Φιλάκια!!!

Cynthia Lloréns είπε...

I love that !!!You are a very talented girl and I feel so honored to work with you!!
Thanks for always coming to my blog and leave so many nice and sweet comments.
You make me a very happy person.
I wish a wonderful weekend.
Kisses and huges from Brazil
Cynthia

Sophie είπε...

Καλώς σε βρήκα στο σπιτάκι σου Νατάσα είναι υπέροχο!!!Ανυπομονώ και εγώ να δω την κουβερτούλα τελειωμένη και στρωμένη σε παιδικό κρεβατάκι θα είναι φανταστική!!!Καλό απόγευμα φιλιά....

maya =^o^= είπε...

πολυτάλαντο κορίτσι είσαι απίστευτη!!!!!!!!!!μπράβο σου!!!πολλά γατοφιλάκια σε όλες τις μουσούδες!!!!!!!!!

Dolly Daydreams είπε...

Hi Anastasia have missed you not blogging lately but totally understand why ! Great news about the forthcoming babies wishing all of the family much happiness.

Marie

maya =^o^= είπε...

Έλα στο σπιτάκι μου να πάρεις το βραβείο σου!!!

Δημοσίευση σχολίου