Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μόλις 30 λεπτών...

Η Ελένη πολλές φορές μου έλεγε "θέλω να σε δω να κάνεις περισσότερο scrapbooking". Όταν έμαθα ότι θα γίνω θεία, της έλεγα "μόλις γεννηθούν τα ανηψάκια μου, είμαι σίγουρη ότι θα ξεκινήσω και το scrapbooking".

Πριν δύο μέρες που γεννήθηκε ο πρώτος ανηψιός, έχασα μία συνάντηση για καφέ με την craftoπαρέα γιατί δεν ξεκολλούσα από το μαιευτήριο. Και η Ελένη μου είπε "τα έχω περάσει ήδη δύο φορές (...) ξέχασε τις κάρτες και αφοσιώσου στο scrapbooking (...).

χμμμ... νομίζω ότι έχει δίκιο! Αν και λατρεύω να κάνω κάρτες και δεν πρόκειται να σταματήσω... Από τη στιγμή που έβγαλα τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού, μόνο για scrapbooking έχω ιδέες. Και ιδού το αποτέλεσμα των σημερινών προσπαθειών μου:




Είναι η πρώτη φωτογραφία του Ανδρέα. Φανταστείτε στο δωματιάκι που μας τον έδειξαν, πατέρας, γιαγιά, θείες και θείοι, δώδεκα άτομα στο σύνολο, να τον κοιτάμε, οι περισσότεροι από εμάς κλαίγοντας (εννοείται κι εγώ!). Και όταν άνοιξε τα μάτια του και μας κοίταξε... ένα θα σας πω: προσπαθούσα να σταματήσω να κλαίω, γιατί από τα δάκρυα δεν μπορούσα να τον δω! Ευτυχώς κατάφερα να βγάλω αυτή τη φωτογραφία που είναι και η πρώτη του.

Όπως φαντάζεστε, είμαστε η τυπική Ελληνική οικογένεια, πολύ-πολύ δεμένοι. Και είναι ο πρώτος της γενιάς του! Ευτυχώς, σε δύο μήνες θα μας έρθει και το ξαδελφάκι του, οπότε θα έρθει λίγο ισορροπία και δεν θα τον κακομάθουμε και τόσο πολύ (λέμε τώρα!)

Λοιπόν... η σύνθεση είναι βάσει του sketch από το Once Upon A Sketch:


Η Νάντια μας ζήτησε να συνδυάσουμε το sketch με θέμα journalling "Hello 2012 or Goodbye 2011?". Υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπει μία νέα χρονιά από ένα νέο μωράκι... και μια νέα γενιά;

Ελπίζω να σας αρέσει!

Πάω τώρα να φτιάξω και μια κάρτα για την μαμά του ;ο)

Φιλιά,
Νατάσα
Pin It

11 σχόλια:

EFI είπε...

Νατασούλα να σου ζήσει!!!!! Καλά είναι κούκλος φτου φτου φτου!!!! Είναι έτοιμος να σου μιλήσει, τι εκφραστικός που είναι κι αυτά τα ματάκια του… Να ζήσει το αγγελούδι, να είναι γερό και καλότυχο στη ζωή του!!! Εννοείται ότι πρέπει να του φτιάξεις ποοοολλες συνθέσεις και αλμπουμάκια! Τεεεελεια η σύνθεση σου!!! Όταν έχεις ταλέντο, τι να λέμε τώρα … ό,τι κι αν φτιάξεις είναι αριστούργημα! Μπράβο σου και καλή επιτυχία στην πρόκληση!

Irini είπε...

Oh you make me want to cry what a moving post!
Happy Birthday and welcome little man to this world!! I wish him a long and healthy life!!
Your layout is outstanding...I absolutely love it!!
I am ecstatic seeing you scrapbook!! fabulous fabulous fabulous!!
BTW thanks for playing along with us at Once Upon A....Sketch!!
hugz
irini

Αlex... είπε...

Εγω που δεν τον ειδα απο κοντα,γιατι κλαιω???
Παντα χαιρομαι με την αφιξω ενος μωρου στον κοσμο!Ειναι η ομορφοτερη πραξη του ανθρωπου!Να τον χαιρεστε,Νατασα μου,να ειναι παντα γερος!
Η συνθεση σου ειναι καταπληκτικη!!!!

despina είπε...

Νατάσα να σας ζήσει!!!!τι γλυκούλι το μικρό μου!!!!να ναι γερό και καλότυχο!!!!και η σύνθεση πολύ όμορφη!!!!καλή επιτυχία!!!!

Maria είπε...

Αχ να σας ζήσει, καλότυχος και ευτυχισμένος να είναι!! Με τόση αγάπη γύρω του απο εσάς είναι σίγουρο :)
Κ εγώ θέλω πολυ να βλέπω συνθέσεις σου και είμαι βέβαιη πως θα ευχαριστηθούμε όμορφες δημιουργίες σου Καλη σου επιτυχία!

Maria Tsil είπε...

Τι πανέμορφο μωράκι είναι αυτο!!Να σας ζήσει,να γερός και καλότυχος!!Εσύ θα μας τρελάνεις με τις συνθέσεις σου δεν υπάρχει περίπτωση!Είναι υπέροχη!Καλή επιτυχία!

Ελένη είπε...

Να σας ζήσει Νατάσα!Γερός,καλότυχος και ευτυχισμένος να είναι!
Η σύνθεσή σου είναι πάρα πολύ καλή. Ανυπομονώ να δω και τη συνέχεια και είμαι σίγουρη ότι θα διαπρέψεις και εδώ!

Dolly Daydreams είπε...

Hi Natasha, what a lovely moving story, welcome to your new nephew !> What a gorgeous little boy he is too. Perfect layout for a perfect baby boy, am sure we will be seeing a lot more of him in the near future.

Marie

eudokia είπε...

αχου ειναι πολυ γλυκια η σελιδα σου!!
να σας ζησει το μωρακι!!!

Elena Stefanidou είπε...

Πολύ όμορφη Νατάσα.Φωτεινή,γλυκιά και χαρούμενη σελίδα.Ό,τι πρέπει για το μικρό σας.Να το χαίρεστε.Να είναι καλότυχο παιδάκι και γερό..Η φίλη σου έχει δίκιο και συμφωνώ με τις κοπέλες ότι έχεις ταλέντο.σε φιλώ.

Katerina είπε...

Wow!!!! Nα ζήσει το μπουμπουκάκι!
Υπέροχη, μοναδική, φανταστική σύνθεση!
Μπράβο ταλαντούχα Νατάσα!

Δημοσίευση σχολίου