Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Σπίτι μου, σπιτάκι μου

Καλημέρα!

Σήμερα έχω να μοιραστώ μαζί σας μία καρτούλα που έφτιαξα πριν από δύο μέρες, αλλά μου άλλαξε τα φώτα να καταφέρω να την βγάλω μία αξιόλογη φωτογραφία με τον καιρό που έχουμε τελευταία! Χτες ήταν καλή ευκαιρία για φωτογραφίες μεν, έλειπα από το σπίτι δε (πέρασα μία υπεροχότατη μέρα στην Αίγινα, με φοβερή craftoπαρέα δημιουργώντας με το βελονάκι μου - ευχαριστώ για την υπέροχη μέρα κορίτσια, και ιδιαίτερα την φοβερή και τρομερή οικοδέσποινα... πειράζει που την ζηλεύω που μένει στην Αίγινα;;; ;ο)).

Τέλος πάντων... επιστροφή στις κάρτες τώρα. Κατάφερα να βγάλω κάποιες φωτογραφίες που βλέπονται σήμερα, ιδού λοιπόν η καρτούλα:




Διασκέδασα τόσο μα τόσο πολύ φτιάχνοντας αυτήν την κάρτα... πάλι καλά, γιατί είχα φοβηθεί λίγο με τα απανωτά layouts που έκανα τελευταία, χιχιχι

Η έμπνευση μου ήρθε με αφορμή την πρόκληση των Lily Pad Cards που μας προτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε χαρτί με σχέδια. Μπορείτε να πάρετε έμπνευση και να συμμετάσχετε στην πρόκληση επισκέπτοντας την ιστοσελίδα τους πατώντας εδώ.

Χρησιμοποίησα λοιπόν παλιά και καινούρια μπλοκ χαρτιών με σχέδια (ένα μπλοκ τόσο "παλιό" που πλέον δεν το βρήκα στα κλασσικά online καταστήματα... μα τί κύκλο ζωής έχουν;;;) και έβγαλα τα απωθημένα μου με πολύ paper piecing, που είναι από τις αγαπημένες μου τεχνικές. Αυτή τη φορά είχε πολύ λεπτοδουλειά το κόψιμο, αλλά μόλις παρέλαβα το καινούριο μου ψαλιδάκι της EK Success - Cutter Bee Scissors που υποτίθεται κάνει καλή δουλειά για λεπτομέρειες και ήθελα να το δοκιμάσω.

Ένα θα σας πω: Συνιστάται ανεπιφύλακτα... αλλά μακρυά από παιδιά!!! Έκοψα ό,τι ήθελα με λεπτομέρειες χωρίς να χαλάσω ή να τσαλακώσω κανένα χαρτί σε χρόνο dt... μόνο που έκοψα λίγο και το δάχτυλό μου, χωρίς καν να το καταλάβω, τόσο καλά κόβει! Ευτυχώς έχει προστατευτικό κάλυμα για όταν δεν το χρησιμοποιείτε, οπότε μπορείτε να το έχετε ακόμα κι αν έχετε παιδιά ;ο)

Το sketch είναι από την τελευταία πρόκληση των Young Crafters Unite #6, που αυτή τη φορά μας ζητάνε να ακολουθήσουμε το ακόλουθο sketch:






Κάποιες κοντινές φωτογραφίες:




Στο συννεφάκι έβαλα άσπρο χνούδι, ευτυχώς δεν ήταν τόσο φασαριόζικο όσο το φοβόμουν. Στον ήλιο, ως συνήθως, έβαλα Glossy Accent.




Ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά: Pin It

13 σχόλια:

Aliki είπε...

πόσο μου αρέσουν οι κάρτες σου Νατάσσα μου!είναι πάντα τόσο χαρούμενες!καλό υπόλοιπο Κυριακής!σε φιλώ!

Unknown είπε...

είναι τέεεελεια! τόσο χαριτωμένη που σε κανει να χαμογελάς! Μπράβο Νατασα - υπεροχη όπως πάντα !

Maria είπε...

Τέλεια Νατάσα, τέλεια!!! λάτρεψα την μικρή λεπτομέρεια με την ηλιαχτίδα πισω απο την σκεπή... έχω κ εγώ αυτό το ψαλίδι και πράγματι κανει τέλεια δουλειά ειδικά στις λεπτομέρειες! Φιλιά πολλά!

Αlex... είπε...

Φανταστικη!!!
Εκανες καταπληκτικη δουλεια,Νατασα!!!Μπραβο!!!!
Καλη επιτυχια!;)

Rania K. είπε...

Πανέμορφη με άψογες λεπτομέριες όπως πάντα!!! Καλή επιτυχία!!

Vivika είπε...

Είναι υπέροχη, πανέμορφη, καταπληκτική! Τέλεια! Πάρα πολύ μου άρεσε!

Ανώνυμος είπε...

Perfect, love it! No place like home! ;)

eudokia είπε...

αχ,ειναι λατρεμενη!!!!!!τελεια!!

olga είπε...

Το πόσο μου αρέσει που ενώ κρατάς ένα απλό ύφος όλες οι λεπτομέρειες σου είναι εξαιρετικές! Αχ πάλι σε ιδέες για ψώνια με βάζεις! Καλή βδομάδα να έχουμε Νατάσα μου!

geoleoan είπε...

φοβερη!

puccarina είπε...

Νατάσα μου είναι τέλεια η κάρτα σου!!!! Μ αρέσει τόσο πολύ που δίνεις υφή στα στοιχεία της κάρτας σου την κάνει πιο ζωντανή!!!Καλή επιτυχία!

Katerina είπε...

Θέλω να μου κάνεις μαθήματα!!!! Τέλος!

Dolly Daydreams είπε...

Hi Natasha , another beauty so do love your gorgeous style always so fresh and original and this is no exception !

Marie

Δημοσίευση σχολίου