Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Τα τρία τριχωτά παιδάκια μου

Γεια σας!

Επιτέλους μου ήρθε η έμπνευση σήμερα... αργά, με επιμονή, αλλά μου ήρθε τελικά. Τις τελευταίες μέρες δεν είχα καθόλου όρεξη να φτιάξω το οτιδήποτε. Έπεσε και πολύ δουλειά τις τελευταίες μέρες και αυτό ήταν. Επειδή όμως θα λείπω (καιρού επιτρέποντος) την επόμενη εβδομάδα, είπα ότι το σαββατοκύριακο έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω κάτι. Και ιδού αυτό που έφτιαξα:



Είπα λοιπόν να κάνω κι ένα layout με τα γατάκια μου! Το sketch είναι το ακόλουθο, το οποίο το βρήκα στο Pinterest (ω ναι, από εκεί που δεν καταλάβαινα ακριβώς πώς λειτουργεί, τώρα έχω κολλήσει!)





Επειδή δεν είχα έμπνευση, τα έφερνα από εδώ, τα έφερνα από εκεί, πρόσθετα-αφαιρούσα φωτογραφίες, έκοβα και έσκιζα χαρτιά... στο τέλος είπα "οκ, όπως και να βγει, πρέπει επιτέλους να τελειώσεις κάτι".

Μία κοντινή φωτογραφία της ξύλινης καρδιάς που έβαψα με mist που έχω φτιάξει με Distress reinkers και με συρραπτικό πρόσθεσα ένα κοματάκι κορδέλας:


Το journalling το έγραψα πάνω σε ένα tag που είχα κόψει σε κραφτ χαρτί από ένα die cut που είχε φέρει μαζί της η Ελβίρα στην τελευταία μας cropοσυνάντηση:


Κι επειδή έχω ξετρελαθεί με τα καινούρια χαρτιά της My Mind's Eye, είπα να τελειώνω σιγά-σιγά αυτά που ήδη έχω από Stella & Rose, και που είναι ακόμα τα αγαπημένα μου...

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά: Pin It

16 σχόλια:

Αlex... είπε...

Ειναι super!!!Πολύ ωραιο σκετς και διαφορετικο απο τα συνηθισμενα!Τα τριχωτα σου ''παιδακια'' είναι πολύ γλυκουλικα!
Σε φιλω!;)

olga είπε...

Τα τριχωτούλικα είναι άκρως αξιολάτρευτα! Αχ βρε Νατάσα μου όλο σε ιδέες με βάζεις! Τώρα θέλω να κάνω και εγώ μια σελίδα! Πολύ παιχνιδιάρικο τέλειο τέλειο τέλειο!!!

Maria Tsil είπε...

Φοβερή Αναστασία!Η σφραγίδα με τα πατουσάκια είναι τρομερή!Μα δεν είναι κόλλημα αυτό το Pinterest??

Κατερινα είπε...

υπεροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maria είπε...

Πάρα πολύ ωραία σύνθεση Αναστασία μου! Χαίρομαι γιατι κ εγω λατρεύω τα συγκεκριμένα χαρτιά - και τα 2 σετ - οπως επίσης κ εγώ εχω ξετρελαθεί με τα καινούργια τους!! Πάω να δω τί είναι αυτό το printerest :)

Marie είπε...

Λατρεύω τις χνουδωτές αγαπούλες!!! Κουκλιά! Φιλάκια!

Elena Stefanidou είπε...

Αν ήμουν ένα από τα τριχωτά σου παιδάκια(κι όχι ποδαρακια όπως διάβασα στην αρχή-μη μου δίνεις σημασία)θα σου είχα κάνει παράπονα που δεν ήμουν σε κανένα layout τόσο καιρό.Οι γάτες είναι τέλειο θέμα για scrapbooking.πολυ ωραίο,Νατάσα.Καλά να περάσεις,εκεί που θα πας.Φιλιά.

Αλέκα Καλαμάκη είπε...

Καλημερα Νατασα μου!
Υπεροχο και πρωτοτυπο layout!!!
Καλα να περασεις εκει που θα πας!!!

Melenia Agapides είπε...

Νατάσσα, είσαι αστέρι στην κυριολεξία! Είτε κάρτες είτε συνθέσεις, οι δημιουργίες σου είναι αριστες!!!!!!!! Λατρεύω το καθαρό στυλ σου!!! (και τις γάτες, επίσης!)

puccarina είπε...

Είναι τέλειο!!! Πρέπει να κάνεις συνθέσεις συχνότερα Νατάσα γιατί όταν φτιάχνεις είναι πανέμορφες! Όσο για το αντικείμενο του Lo τι να πώ αξιολάτρευτες και οι τρείς είδικά η Ballo έχει τόσο παιχνιδιάρικη φατσούλα! Φιλάκια

υγ: για ακόμα μια φορά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά εκεί φαίνεται όλο το μεράκι σου ;)

Eleni Gratsia είπε...

What a brilliant layout! Love the colours and your details! Natasa you do amazing work! :)

Lefki είπε...

Σε γνώρισα και σε παρακολουθώ για τις κάρτες σου. Και στις συνθέσεις όμως δεν πας πίσω. Κι εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το δικό σου ιδιαιτέρο στυλ που πραγματικά λατρεύω.

eudokia είπε...

πολυ ομορφη!!!αυτο το σκετς πρεπει να ειναι page maps αν θυμαμαι καλα! το ειχα σταμπαρει κι εγω καποτε αλλα ποτε δεν το εφτιαξα...εσυ το απεδωσες τελεια!!
υπεροχο!

Dolly Daydreams είπε...

Hi Natasha I just love your three fury kids ! You have done them really proud with this gorgeous layout ! Love their names too !

Marie

Irini είπε...

LOve love love love love love love love.....I love your layout.....
hugz
irini

Ελένη είπε...

Μπράβο Νατάσα!Υπέροχη η σύνθεσή σου!

Δημοσίευση σχολίου