Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί αγαπάω το φοντύ...

... ή αλλιώς, η ιστορία μίας έμπνευσης...

Πριν από αυτό όμως, θα ήθελα να πω και από το blog ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Puccarina μας για τα υπέροχα δωράκια που μου έστειλε! Δείτε μια ματιά και ζηλέψτε (χεχεχε). Σας παραθέτω τις δικές της φωτογραφίες γιατί είναι πραγματικά πανέμορφα το πώς έχει παρουσιάσει τα γατάκια!





Η κοπέλα κάνει θαύματα με την τσόχα, και φανταστείτε ότι τα σχεδίασε όλα από την αρχή μόνη της! Για περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες, επισκεφτείτε το blog της εδώ.

Μου έστειλε και μία από τις αγαπημένες μου κάρτες, που μπορείτε να βρείτε εδώ. Και η καρτούλα:


Puccarina μου, χίλια ευχαριστώ, είναι όλα πραγματικά υπέροχα και διακοσμούν το σαλόνι μου! :D



Που λέτε...

Μετά από μία εβδομάδα μακρυά από τα κραφτομπιχλιμπίδια μου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, χτες ήθελα να κάνω μία σύνθεση. Είδα την τελευταία πρόκληση του Greek Scrapbookers #26 και ξετρελάθηκα με τα χρώματα. Α, λέω, αυτό θα κάνω!



Στη συνέχεια διάβασα και το θέμα... "Μιαμ μιαμ - σελίδα αφιερωμένη στο φαγητό. Είτε μία συνταγή, είτε μία φωτογραφία δική μας, της μαμάς μας, της γιαγιάς μας, φίλης μας να μαγειρεύει". Ουπς... πρόβλημα! Η σχέση μου με την μαγειρική δεν είναι και η καλύτερη... και δεν έχω και φωτογραφίες να σκραπάρω!

Κοιτώντας λίγο απογοητευμένη τα χρώματα, σκεφτόμουν ότι μου άρεσαν πολύ και ότι μου θύμιζαν κάτι. Ξαφνικά συνειδητοποίησα - καλέ! το σαλόνι μου! Έχει ακριβώς αυτά τα χρώματα! (ε, ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι... χεχεχε). Κρίμα να μην έχω μία φωτογραφία από το σαλόνι που να μπορούσα να χρησιμοποιήσω, θα ταίριαζε με τον χρωματικό συνδυασμό.

Και τότε θυμήθηκα και κάτι άλλο (ευτυχώς δηλαδή, γιατί θα έσκαγα!).  Φέτος την πρωτοχρονιά στο σπίτι μου, τα ξαδέλφια γύρω από το τραπεζάκι του καφέ να τρώμε φοντύ! Έψαξα τις φωτογραφίες και όντως ταίριαζαν με τον χρωματικό συνδυασμό. Και ιδού το αποτέλεσμα:




Ψάχνοντας για τίτλο που να εξηγεί γιατί έχω αδυναμία στο φοντύ, θυμήθηκα και κάτι άλλο - ότι η τελευταία λέξη του Bird is the word είναι η "Heart". Και αγαπάω πολύ το φοντύ, ειδικά όταν κάνουμε αλλαγή χρονιάς στο σπίτι μου, γιατί όπως λέω και στο journalling:

1. είναι μία αργή διαδικασία και μου αρέσει πολύ να καθόμαστε με τις ώρες όλοι μαζί και να τρώμε και να μιλάμε με την ησυχία μας,

2. γιατί έχεις να διαλέξεις από ένα σωρό σάλτσες και ο καθένας μπορεί να ετοιμάσει το κρέας του όσο ωμό ή καλοψημένο θέλει

3. (και σημαντικότερο οφείλω να ομολογήσω...) αφού δεν μου αρέσει να μαγειρεύω, ήταν η τέλεια ιδέα για το δείπνο της πρωτοχρονιάς! χεχεχε.... Η φωτογραφία λοιπόν είναι από όλους μας μαζί να μαγειρεύουμε! ;ο)

Άπλωσα που λέτε τα χεράκια μου επιτέλους στα υλικά που έχω παραλάβει από το Studio Calico και ανακάτεψα δύο kits μαζί. Παρακολουθώ και το μάθημα Stretch Your Kit και αυτήν την εβδομάδα μας προτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε τις σφραγίδες μας για journalling. Και αυτό έκανα: χρησιμοποίησα μία σφραγίδα από τα kits για να κάνω τα τρία journalling spots. Μ' ένα σμπάρο τρία τριγώνια!




Ελπίζω να σας αρέσει!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα

Υλικά: Pin It

7 σχόλια:

Kelly K. είπε...

Καλά είναι υπέροχη!!!! Μπράβο Νατάσσα και καλορίζικα και τα γατάκια...μα δεν είναι καταπληκτική η φιλενάδα μας??? By the way, θέλω πληροφορίες για το Stretch Your Kit!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ Κέλυ μου! Είναι όντως καταπληκτική η φιλενάδα!

Στείλε μου ένα mailάκι να σου πω ότι θέλεις!

Αlex... είπε...

We heart fondue too!!!
Καταπληκτικη η συνθεση και το θεμα πολυ καλο!!!
Καλη επιτυχια!
Δεν θα σχολιασω τις γατουλες(θα σου τις κλεψω οταν ερθω σπιτι σου!χεχεχε):D

myStickland είπε...

Yπέροχες οι γατούλες σου!
Και η ιδέα με το φοντύ..μμμ!λέω την επόμενη φορά,που θα κάνω πάρτυ, να το καθιερώσω!!
bye<3

Ανώνυμος είπε...

Τυχερούλα με τις γατούλες και ΥΠΕΡΟΧΗ η συνθεση σου!!! :) :)

olga είπε...

Τα δωράκια σου τέλεια και το ξέρεις! Και τι όμορφη σύνθεση! Αχ αυτό το φοντύ... Λατρεμένο και γλυκό και αρμυρό φοντύ να είναι!

puccarina είπε...

Καλέ το έκανες και άναρτηση...πω πω με έχεις σκλαβώσει ρε Νατασάκι....και εγώ το ζώον το πήρα χαμπάρι 2 μέρες μετά!!!!

Η σύνθεση τέλεια και το φοντύ επίσης τέλειο!!!!θέλω ένα συντριβάνι απο σοκολάτα!!! Καλή επιτυχία ;)

Δημοσίευση σχολίου