Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Get Creative & Once Upon A Sketch Μέρος 2

Γεια σας από το κρύο Λονδίνο!!!

Βέβαια τώρα που σας γράφω είμαι στο ζεστό σπιτάκι μου ακόμα, αλλά όταν θα πρέπει να δημοσιεύσω αυτήν την ανάρτηση και καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα είμαι στο Λονδίνο, και είμαι σίγουρη ότι θα κάνει κρύο ;ο)

Το λοιπόν... σήμερα έχω να μοιραστώ μαζί σας την καρτούλα που έφτιαξα για την δεύτερη πρόκληση Φεβρουαρίου του Once Upon A Sketch.

Αν θυμάστε καλά, για τον μήνα Φεβρουάριο το Get Creative και το Once Upon A Sketch "αδελφοποιούνται"... Που σημαίνει ότι οι δημιουργικές ομάδες των δύο blogs "ανταλλάζουν" θέσεις.

Για τις 15 Φεβρουαρίου λοιπόν, η Νάντια μας ζητάει ένα layout ή μία κάρτα με θέμα τις διακοπές. Μπορεί να πρόκειται για τις αγαπημένες σας διακοπές, ή το αγαπημένο μέρος διακοπών που θέλετε να επισκεφτείτε, ή για τις τελευταίες σας διακοπές... ή ακόμα και για τις διακοπές που ονειρεύεστε να κάνετε!

Εκτός από σύνθεση μπορείτε να κάνετε και κάρτα ή ένα altered αντικείμενο και αντί για journalling να χρησιμοποιήσετε μία φράση.

Το journalling/φράση θα πρέπει να συνδυαστεί με το ακόλουθο sketch:




Από την αρχή ήξερα ότι ήθελα να κάνω μία κάρτα για τις καλοκαιρινές διακοπές, καθώς τις λατρεύω. Καθώς έψαχνα λοιπόν στο internet για κάποια φράση, βρήκα την ακόλουθη, η οποία και μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ (έτσι αισθανόμουν το περασμένο καλοκαίρι), και σκέφτηκα ότι ήταν καλή ιδέα να την χρησιμοποιήσω, καθώς έρχεται από την Αυστραλία, όπως και το Once Upon A Sketch. Ορίστε λοιπόν τι έφτιαξα:


Είχε πολύ πλάκα να κάνω καλοκαιρινή κάρτα μέσα στο καταχείμωνο. Έβγαλα τις καλοκαιρινές σφραγίδες μου και τα χαρτιά μου και έκανα το αγαπημένο μου paper piecing. Για την θάλασσα, έκοψα το χαρτί στο έτοιμο μοτίβο και το το κόλλησα έτσι ώστε να φαίνεται τρισδιάστατο, με τα αντικείμενα και τα κύματα να πετάγονται. Στις σαγιονάρες έβαλα και μαύρα stickles που προσθέτουν μία ωραία λεπτομέρεια. Δυστυχώς δεν έχω κοντινές φωτογραφίες να σας δείξω αυτή τη φορά, συγνώμη!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και το Get Creative και το Once Upon A Sketch για ωραιότατη έμπνευση από τις σχεδιαστικές ομάδες... αλλά και για ωραιότατα δωράκια για τις νικήτριες των προκλήσεων! Η συγκεκριμένη πρόκληση ισχύει μέχρι 29 Φεβρουαρίου.

Φιλιά,
Νατάσα Pin It

6 σχόλια:

olga είπε...

Αχχ τα φιλά μου στο Λονδίνο μια από της αγαπημένες μου πόλεις στην Ευρώπη! Δεν ξέρω αλλά θέλω να πηγαίνω ξανά κ ξανά! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο εθισμός μου στο χόμπι μας άρχισε από το πρώτο μου ταξίδι στην Αγγλία που επισκέφτηκα ένα από αυτά τα τεράστια και τέλεια μαγαζιά που υπάρχουν που θέλεις να κάθεσαι με τις ώρες και να χαζεύεις! και να ψωνίζεις εννοείτε! Ας πάω και στα δικά μας, η καρτούλα φοβερή άκρως καλοκαιρινή και τέλεια!

Αlex... είπε...

Φανταστικη καρτα!!!Καμια σχεση με το κλιμα του Λονδινου αυτες τις μερες,αλλα ουτε και της Ελλαδας.2 βαθμους εχουμε αυτη τη στιγμη που σου γραφω και βλεποντας την καρτα σου εχω αρχισει και ζεστενομαι λιγακι!:D
Σε φιλω!

Katerina είπε...

Αχ πότε θα έρθει το καλοκαιράκι! Τέλεια η κάρτα Νατάσα μου! Καλά να περνάς!

Ανώνυμος είπε...

What a perfect card, love the colours and the saying ... it just makes me smile!

geoleoan είπε...

τι λάτρεψα με τη πρωτη ματιά!

Dolly Daydreams είπε...

Hi Natasha, it seems that although I left a comment on your blog during the week from I Pad it hasn't been published !!! This seems to be happening a lot lately !! Love your card and those fun images . Great take on the sketch and the sentiment is perfect. Hope you had a good time in London my home town.

Marie

Δημοσίευση σχολίου