Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ώρα για λίγο amigurumi...

Καιρό είχα να κάνω amigurumi (ιαπωνέζικο όνομα για τα γλυκά κουκλάκια φτιαγμένα με βελονάκι). Δηλαδή είχα κάνει πρόσφατα δύο μανιταράκια, αλλά τα κατακρεουργούσα όταν ένωνα τα κομμάτια :S

Πριν λίγες μέρες η Άλεξ μου έδωσε ένα site με οδηγίες για ένα κουκλάκι Kokeshi, μία υπέροχη ιδέα για να κάνω δώρο στην φίλη μας την Puccarina που της αρέσουν. Είπα να το δοκιμάσω, με λίγο φόβο για το πώς θα ένωνα τελικά τα κομμάτια. Ζορίστηκα λίγο στην αρχή, αλλά μετά το πήρα το κολάι... και μπορώ να πω ότι επιτέλους μπορώ να ενώνω τα κομμάτια χωρίς να τα καταστρέφω!

Μια και η Puccarina ήδη το παρέλαβε, μπορώ να μοιραστώ μαζί σας κάποιες φωτογραφίες που έβγαλα πολύ γρήγορα:

















Έχει τις ατέλειές του βέβαια... ειδικά στα πρώτα κομμάτια που έραψα μεταξύ τους, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα. Και με την εξάσκηση που έκανα στο ράψιμο, ετοιμαστείτε και για άλλα amigurumi στο μέλλον!

Τις οδηγίες για το κουκλάκι μπορείτε να τις βρείτε στο site Amigurumi Patterns.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα Pin It

20 σχόλια:

puccarina είπε...

Ότι και να πώ είναι πολύ λίγο....είναι πανέμορφο!!!! Και απο κοντά είναι 1.000.000 φορές πιο όμορφο!!!!!Όσο για ατέλειες εγώ ξέρω πως είναι η επιτομή της τελειότητας!!!! Το θαύμασα το λάτρεψα και θα το φυλάξω σαν θυσαυρό δεν πρόκειται να αφήσω ούτε να το αγγίξουν χιχι Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για αυτό που νοιώθω...

Rania K. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Puccarinaki μου!!! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!!! *πελώριο χαμόγελο*

Rania K. είπε...

Καταπληκτικό Νατάσα!!! Καλε ίδια η Puccarina είναι...χιχιχιχι! Αναμένουμε κι άλλες δημιουργίες σου...πολυτάλαντο κορίτσι!!!

Ανώνυμος είπε...

είναι υπέροχο!!!!θέλω και εγώ !!!μαζική παραγωγή παρακαλώ!!!! μοιάζει πολύ με τις μομίτζι!!!

eudokia είπε...

αχχχ δεν υπαρχει!!απλα δεν υπαρχει!!!!!!!!!!

Venea είπε...

Τέλειο!!! :-))

Αλέκα Καλαμάκη είπε...

Νατάσα μου 1000 μπραβο!!!

Maria είπε...

Νατάσα είναι καταπληκτικό είναι έργο τέχνης είναι... αχ μπράβο σου, τι να πω, τυχερή η puccarina! Τί τέλειο που είναι το κιμονό της, αμ και τα μαλλάκια της... είμαι λίγο ενθουσιασμένη ομολογώ χαχαχα χρυσοχέρα μουουουου!!!

Stella Bechlivanou είπε...

ποπο ειναι απλά υπέροχο...

Ελευθερία είπε...

είναι απίθανο Νατάσσα!!!! απλά υπέροχο... ακόμα και ατέλειες να έχει, που πρέπει να ψάξεις ΠΟΛΥ για να τις βρεις, απλά ειναι υπέροχο όπως τη δημιουργό και την αποδέκτρια!!!!!

Aliki είπε...

υπέροχο είναι Νατάσα μου!μπράβο σου!...τυχερή η Ιωάννα!χιχι!φιλιά1

Vivika είπε...

Είναι τέλειο! Μπράβο, μπράβο! Είδες λίγη εξάσκηση ήθελες μόνο!

despina είπε...

Καταπληκτικό!!!!!υπέροχο!!!!!μπράβο Νατάσα!!!!φιλιά!!!!

Maria Tsil είπε...

Νατάσα έχω τρελαθεί!!!!!!
Είναι υπέροχο!!!!
Χίλια μπράβο σου!!
Μπράβο,μπράβο,μπράβο!!!!

Dolly Daydreams είπε...

Loved this little cutie so much have pinned it ! Super work Natasha just so much fun!
Marie

Irini είπε...

Ok now i am putting in my order...as I have to have one sitting next to the cutest little felt Geisha I have from Puccarina!....so get cracking girl!!!!!!!!!
No need to tell you I am in loooooooove!!!!!!!
hugz
irini

Anzouya είπε...

Είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! Κάθομαι απλά και θαυμάζω τα amigurumi που βλέπω κατά καιρούς γιατί ξέρω ότι ΑΠΛΑ, δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω ποτέ. Στο δικό σου πάτνως δεν βλέπω την παραμικρή ατέλεια! :-)

EFI είπε...

Πέρασα να πω μια καλησπέρα και να θαυμάσω τα γλυκά κουκλάκια σου!!!!!! Καλά είναι φανταστικά!!! Πες μου αλήθεια, κάνεις τίποτα στο οποίο δεν είσαι καλή?! Μπράβο Νατασσούλα! ( Βρήκα μια άκρη: οι αεροπορικές εταιρίες έκαναν διπλοχρέωση, Airberlin & Airtickets! Το τελευταίο διάστημα κάτι άλλαξε με την τράπεζα και η κάρτα ξεμπλοκάρει σε ένα μήνα!!!!!! Έβγαλα άλλη κάρτα τελικά …. Σε ευχαριστώ πολύ : ) ) Φιλάκια και καλό βραδάκι

Ανώνυμος είπε...

like, like, like!!!! μπράβο!!

Βάσω Σοφού

Δημοσίευση σχολίου