Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μία κάρτα για την Άλισον

Καλημέρα!

Σήμερα έχω μία "σπέσιαλ" καρτούλα. Σπέσιαλ για τον λόγο για την οποία την έφτιαξα. Η γνωστή σε πολλές από εμάς Laurie μας ζήτησε να φτιάξουμε μία κάρτα για την κόρη της, η οποία στο τέλος του μήνα κλείνει τα 16 και περνάει δυσκολίες με την υγεία της, για να βοηθήσουμε να ανέβει το ηθικό της. Μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία εδώ. Ορίστε η κάρτα που έφτιαξα:





Σκεφτόμουν αν θα συμμετείχα σε προκλήσεις με αυτήν την κάρτα ή όχι. Άλλωστε, είχα συγκεκριμένο λόγο που την έφτιαξα. Ωστόσο αποφάσισα υπέρ της συμμετοχής, για τον απλό λόγο ότι έτσι μπορεί να δουν την ανάρτηση περισσότερες κοπέλες που φτιάχνουν κάρτες και ίσως (ελπίζω) κάποια να στείλει καμία καρτούλα επιπλέον. Οι προκλήσεις που θα λάβω μέρος λοιπόν είναι οι εξής:

Lawnscaping #29 με το ακόλουθο sketch:




Embellish Magazine με θέμα την άνοιξη και τον ακόλουθο χρωματικό συνδυασμό:


Ελπίζω να σας αρέσει (και να στείλετε κι εσείς καμιά καρτούλα)!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

11 σχόλια:

Irini είπε...

gorgeous card!!!!!!!!!!!!!!...i actually love all that pink hahah!!
hugz
irini

puccarina είπε...

Πανέμορφη Νατάσα μου!!!! Και η σφραγγιδούλα έτσι όπως την έκανες με τα layers με ξετρέλανε σε θαυμάζω που έχεις την υπομηνή να κόβεις τόσο μικρά κομματάκια! Καλή επιτυχία στις προκλήσεις.

Αlex... είπε...

Συμφωνω με την Πουκαρινα,χαρα στην υπομονη σου!!!
Πανεμορφη ομως ειναι,μου αρεσουν πολυ τα χρωματα και το σκετσακι πολυ καλο!Ισως το δοκιμασω!;)

Vivika είπε...

Πωπω, φανταστική! Σου έχω 11 ερωτησούλες να απαντήσεις!

Elina είπε...

Είναι τέλεια!!! Σίγουρα φτιάχνει τη διάθεση!!! Μακάρι να πάνε όλα καλα για το κορίτσι...

Maria Tsil είπε...

Καταπληκτική!!!!Τόσο καλοδουλεμένη...
Μπράβο Νατάσα σε όλες σου τις κάρτες κάνεις επαγγελματική δουλειά!

Dolly Daydreams είπε...

Hi Natasha, thank you for sharing this story I went over and read the article and am sending a card too, as you know know my friends husband tied recently from a brain tumour and recently one of my dear friends daughters she is 21 has just had a brain tumour removed and is experiencing similar difficulties. She told me how special she felt receiving lots of lovely cards so I know this will really help lift her spirits. Your card is so pretty, the heart filled with flowers is so beautiful and the colours are just fresh like a spring day.

Marie

Maria είπε...

Καλημέρα Νατάσα μου τί υπέροχη που είναι η κάρτα σου! Μάλιστα η χρωματικές σου επιλογές με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη καθώς τις τελευταίες μέρες κάτι έχω πάθει με το ροζ χρώμα και γενικώς το ρομαντικό στυλ, ποιός, εγώ :) Υπέροχη καρδιά (μα δεν είναι φανταστικό το ψαλιδακι της ek?) Είμαι βέβαιη πως θα χαρεί πολύ με την καρτούλα σου και καλή επιτυχία στην πρόκληση!

eudokia είπε...

καλα,δεν εχω λογια!!ειναι τοσο γλυκιες οι αποχρωσεις και η καρδουλα...τελεια! και ο λογος που τη στελνεις ακομα καλυτερος!

Stella Bechlivanou είπε...

ειναι πανέμορφη..αλλα και μόνο για τον σκοπό που την εφτιαξες αξίζεις 1000 μπράβο!!!

Lefki είπε...

Πραγματικά υπέροχη και αυτή σου η κάρτα και ο σκοπός σου ιερός. Σωστά αποφάσισες. Αλήθεια, πρέπει να επικοινωνήσουμε με τη Laurie για να μας δώσει τη διεύθυνση; Πως γίνεται; Έφτιαξα μια κάρτα με το παραπάνω sketch (έμπνευση από εσένα φυσικά, θα τη δεις και θα μου πεις) αλλά δεν είναι γενεθλίων ακριβώς.
Ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου στη σύνθεσή μου. Πραγματικά με τιμά το σχόλιο σου.

Δημοσίευση σχολίου