Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Get Creative - 5 Σεπτεμβρίου

Kαλημέρα από την πανέμορφη Λέσβο!!!

Ναι, ναι, επιτέλους είμαι διακοπές! Είπαμε, όταν όλοι γυρίζουν, έρχεται η σειρά μου για διακοπές ;ο)


Στο μεταξύ όμως, μην ξεχνιόμαστε... έχουμε και την πρώτη πρόκληση κάρτας για το Get Creative!!!

Για αυτήν την πρόκληση, θα πρέπει να ετοιμάσουμε μία κάρτα με βάση την ακόλουθη φωτογραφία:



Ορίστε και η κάρτα που έφτιαξα:



Η βασική μου έμπνευση ήταν, προφανώς τα χρώματα. Στη συνέχεια όμως εμπνεύστηκα και από το στήσιμο της φωτογραφίας, τοποθετώντας το στρογγυλό λουλούδι στη θέση του καθρέφτη, το μήνυμα στην κορδέλα αντί για το έπιπλο και τα πουλιά αντί για τα λαμπατέρ. Τα στρογγυλά γύρω από τον καθρέφτη μου έδωσαν την ιδέα του φόντου με τους κύκλους.

Το λουλούδι ήθελα να το κάνω τρισδιάστατο. Έτσι το σφράγισα έξι φορές για έξι επίπεδα και για κάθε επίπεδο έκοβα και περισσότερα από τα πέταλά του. Ένα κοντινό για να πάρετε μία ιδέα:



Το brad που έβαλα στο κέντρο ήταν αρχικά κίτρινο. Καθώς δεν είχα στο μέγεθος που ήθελα άσπρο brad, πήρα αυτό, το σφράγισα με άσπρο μελάνι, το βούτηξα σε λευκή σκόνη ανάγλυφου και έλιωσα την σκόνη. Πριν κρυώσει η σκόνη, το ξαναβούτηξα στη λευκή σκόνη και την ξαναέλιωσα. Επανέλαβα άλλη μια φορά... και έτοιμο το άσπρο brad μου! Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο κόλπο όταν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα σε μεταλλικά διακοσμητικά που έχετε.

Αυτά λοιπόν από μένα... Περάστε μία βόλτα από το Get Creative για φοβερή έμπνευση από την σχεδιαστική ομάδα και να δείτε και το δωράκι που θα κερδίσει ο νικητής της πρόκλησης! Έχετε μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου για να συμμετάσχετε με τις δικές σας δημιουργίες.

Πολλά φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:
Pin It

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλά υπέροχη!!!Οι κάρτες σου, στο έχω ξαναπεί έχουν το δικό τους στύλ = Νατάσα!!!

geoleoan είπε...

πραγματι φωναζει Νατάσα! είναι υπέροχη!

Irini είπε...

You are an inspiration!!
your card is stunning and so detailed!
just beautiful!
thanks for the inspiration
hugz
irini

Maria Tsil είπε...

Πραγματικά υπέροχη!!Το λουλούδι όλα τα λεφτά!Και τα χρώματα φανταστικά!Είσαι φοβερή!!!

EFI είπε...

Καλημέρες κι εύχομαι να περνάτε φανταστικά στο νησάκι μου : )
Φέτος πήγατε αρκετές κοπέλες απ την παρέα και μπορώ να πω ότι ζήλεψα λιγάκι και θα ήθελα πολύ να είμαι κι εγώ μαζί σας! Νατάσσα η καρτούλα σου είναι πανέμορφη κι ευχαριστούμε πολύ για τις ιδέες που μας δίνεις και τις έξυπνες λύσεις! Φιλάκια πολλά

Unknown είπε...

Τεεεεελεια! Το λουλουδι ειναι απιστευτο!
Δηλαδη για να καταλαβω: ειναι σφραγιδα και το εκοψες μονη σου με το ψαλιδι? Και το χρωμα του ? Το περιγραμμα? Πω πω φανταστικο!
Και η υπολοιπη καρτα φυσικα ειναι τελεια και ερχεται σε ισορροποια το φιντο που ειναι πιο χαλαρο με την υπερπαραγωγη-λουλουδι.
:)

Δημοσίευση σχολίου