Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Χαρούμενα νέα - Scrapbooking in Greece

Γεια σας!

Αν παρακολουθείτε το Scrapbooking in Greece, τότε θα τα έχετε μάθει τα νέα... Άρχισαν πάλι οι προκλήσεις μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με τη νέα σχεδιαστική ομάδα. Και είμαι ΠΑΡΑ πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και έχω την ευκαιρία να δουλέψω μαζί με τις σούπερ-ταλαντούχες κοπέλες και φιλενάδες!

Η σχεδιαστική ομάδα είναι η εξής:

Βίκυ Βαρβαδούκα
Βέβαια, μην ξεχνάμε την οργανώτρια του Scrapbooking in Greece Κατερίνα Λαϊοπούλου... και η αφεντιά μου! Πραγματικά, έχω την τύχη να έχω γνωρίσει από κοντά όλες τις κοπέλες σε διαφορετικές περιπτώσεις. Πέρα του ότι είναι όλες πραγματικά εξαιρετικά ταλαντούχες και τις θαυμάζω όλες (δεν το λέω για να το πω, το εννοώ!) είναι και όλες τους φοβεροί άνθρωποι και ένας βασικός λόγος που χαίρομαι τόσο πολύ που ανακάλυψα αυτό το καταπληκτικό χόμπυ.

Λοιπόν... στα περί ταύτα. Έχουμε την πρώτη πρόκληση μετά το καλοκαίρι!!! Το θέμα είναι "Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ" και το σκετς είναι το ακόλουθο: 

 

 ...Και βέβαια το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ... αφού και σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές, είμαι διακοπές στην Λέσβο! :D  Μάλιστα, την σύνθεση την έφτιαξα κατά την διάρκεια των διακοπών μου την προηγούμενη εβδομάδα:





Ως αποτέλεσμα, όπως ίσως προσέξετε, δεν έχω κανένα μα κανένα έτοιμο διακοσμητικό... Τι να πάρω μαζί μου στις διακοπές; Καλοκαιρινές σφραγιδούλες, καλοκαιρινά χαρτάκια... άντε και καμία γραμματοσειρά ;ο) Δείτε και κάτω πόσα λίγα υλικά χρησιμοποίησα. 

Έτσι όλα τα διακοσμητικά είναι paper piecing, είτε από σφραγίδες, είτε τα έκανα μόνη μου doodle (τον ήλιο και το καραβάκι). 

Επειδή μάλιστα στον Μόλυβο που ήμουν δεν είχα την δυνατότητα να εκτυπώσω και φωτογραφίες... η φωτογραφία που χρησιμοποίησα ήταν μία καρτ ποστάλ ;ο) Εξού λοιπόν και ο τίτλος "Scrappy holidays". 

Ελπίζω να σας αρέσει! 

Περάστε μία βόλτα από το Scrapbooking in Greece για φοβερή έμπνευση από την σχεδιαστική ομάδα... Η νικήτρια θα κερδίσει αυτό το δωράκι από την Αλίκη (ζηλεύωωωωω!!!!!)


   


Aνυπομονoύμε να δούμε τις δημιουργίες σας τόσο στη gallery όσο και στο Blog  και γιατί όχι και στη σελίδα μας στο facebook!!!! 

Πολλά φιλιά, 

Νατάσα

Υλικά:


Pin It

8 σχόλια:

Myrto είπε...

Νατασάκι είσαι στο Μόλυβο? Ζηλεύω - είναι τέλειο μέρος. Και στην Πλάκα για μπάνιο και ουζάκι!
Πολύ ωραία η σελίδα σου - είδες τελικά δεν χρειαζόμαστε τα ατελείωτα υλικά για να δημιουργήσουμε- απλά μας αρέσει να ψωνίζουμε!
Καλές δημιουργίες να έχουμε!

Katerina είπε...

Νατασάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολυ΄!!!
Τι να πω;;; τα είπες όλα και με συγκίνησες!
Η σύνθεση σου είναι μέσα στο παιχνιδιάρικο, φωτεινό, χαρούμενο κλίμα του καλοκαιριού ;-)και μου αρέσει πολύυυυυυ!
Καλά να περνάς φιλενάδα!
Φιλιά πολλά ♥

puccarina είπε...

Δεν παίζεσαι!!!! Είναι πανέμορφη και το ξαναλέω και θα το λέω στους αιώνες τον αιώνων είσαι η Θεα του paper piecing (δηλαδή και της υπομονής χαχα)! Καλή συνέχεια στα μπανάκια σου!!!!
υγ:το doddling σου δε στο καραβάκι και στον ήλιο είναι απίστευτο!!!!

Maria Tsil είπε...

Νατασάκι μου τι έφτιαξαν πάλι τα χεράκια σου;;;;Είσαι αστέρι!!Πραγματικά φοβερή υπομονή να κάνεις τόσο paper piecing!!Καλή μας αρχή και να περνάς τέλεια!!Φιλάκια πολλά!

geoleoan είπε...

ειναι φανταστικη!!!!!!!

Aliki είπε...

δεν σε πιστεύω...με τόσα λίγα και έφτιαξες κάτι τόσο μεγάλο!! τέλεια η σύνθεση φιλενάδα, σου πάνε και οι συνθέσεις πολύ πολύ! καλή αρχή να έχουμε, καλό υπόλοιπο διακοπών εσύ...και καλώς να μας έρθεις και να κανονίσουμε καφέ! φιλάκια!

Melenia Agapides είπε...

Νατάσα μου, συγχαρητήρια!!!! Κι εσύ και όλες οι κοπέλες είστε απίστευτα ταλαντούχες!!! Πανέμορφη η σύνθεση σου και το σκετς... ελπίζω ότι θα προλάβω να συμμετάσχω!

EFI είπε...

Νατασάκι καλησπέρα και συγχαρητήρια!!!! Λατρεεεύω τις δημιουργίες σου, το ταλέντο και την αστείρευτη έμπνευση που έχεις! Δεν εκπλήσσομαι που εσύ έφτιαξες με τόσα λίγα υλικά, μια τόσο όμορφη σύνθεση!!! Το’ χεις!!! Ζηλεεεεευω που πήγατε στη Μυτιλήνη! Εύχομαι να περνάς υπέροχα και να ξεκουράζεσαι : ) Φιλιά πολλά

Δημοσίευση σχολίου