Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Addicted to CAS #2 - Στολίδια

Καλό μήνα!!!

Ξεκινάει δυναμικά ο αγαπημένος μου μήνας όλου του έτους... Μπορεί η αγαπημένη μου εποχή να είναι το καλοκαίρι (ναι, παρά τη ζέστη, λατρεύω το φως!), αλλά ο αγαπημένος μου μήνας είναι μακράν ο Δεκέμβριος. Για την χαρά που μας φέρνουν τα Χριστούγεννα, για την (υποτιθέμενη) αλλαγή που φέρνει ο νέος χρόνος... και γιατί γιορτάζουν πολλά τοξοτάκια, μεταξύ των οποίων κι εγώ. Όσο και να μεγαλώνω, πάντα απολαμβάνω την μέρα των γενεθλίων μου! Τρελό, έτσι;

Και πάλι όμως αλλάζω κουβέντα... στα επί ταύτα λοιπόν!

Έχουμε νέα πρόκληση στο Addicted to CAS! Η αρχή με την πρώτη πρόκληση ήταν πολύ δυναμική με πάνω από 130 συμμετοχές! Θα ήθελα να ευχαριστήσω από εδώ όλες τις μπλογκοφιλενάδες μου που μας υποστήριξαν και έλαβαν συμμετοχή με τις υπέροχες κάρτες τους!

Αυτή τη φορά λοιπόν την πρόκληση μας την έχει ετοιμάσει η δική μας Marie και η λέξη-κλειδί που έχει διαλέξει για την πρόκληση είναι "bauble"... ή αλλιώς χριστουγεννιάτικα στολίδια!



 ...και η κάρτα που έφτιαξα:


... με αγαπημένες σφραγίδες της Lawn Fawn και τα πανταχού παρόντα wood veneers του Studio Calico ;o)

Και κάποιες επιπλέον φωτογραφίες.

Έχω μία αδυναμία στο να δίνω "διάσταση" στις κάρτες μου. Έτσι σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ διάστακτα αυτοκόλλητα για να επιτρέπω σε κάποια στοιχεία να βγαίνουν προς τα έξω. Για αυτήν την κάρτα, σφράγισα το δέντρο τρεις φορές, το έκοψα σε διαφορετικά επίπεδα και τα κόλλησα μεταξύ τους με τα αυτοκόλλητα για να δώσω την διάσταση που ήθελα. Απλό κολπάκι που το έχω ξανακάνει και θα το ξανακάνω γιατί μου αρέσει πολύ ;) :



Το μήνυμα το έκανα με άσπρο θερμοανάγλυφο - το αγαπημένο μου πάνω σε kraft χαρτί. Έκανα λίγο doodling με λευκό gel στυλό να δώσω πλαίσιο στην κάρτα. Και πρόσθεσα και μικρά ξύλινα αστεράκια που έβαψα με λευκό περλέ ακρυλικό χρώμα (κολπάκι: όταν βάφω κάτι μικρό, το κολλάω πάνω σε ένα post-it για να μην κουνιέται).


Αυτά λοιπόν από μένα για την καρτούλα μου...

Ελάτε μία βόλτα από το Addicted to CAS να πάρετε έμπνευση από την σχεδιαστική ομάδα και να παίξετε μαζί μας! Ευκαιρία για (περισσότερες;) χριστουγεννιάτικες κάρτες!!!

Χορηγός και για αυτήν την πρόκληση είναι η Joanna Munster από το Inspired by Stamping... Η νικήτρια θα κερδίσει ένα voucher $20 για το κατάστημα!



Ελπίζω να σας αρέσει!


Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά: Pin It

5 σχόλια:

Melitini είπε...

Καλό μήνα!
Πολύ ωραία η κάρτα. Πράγματι, η "διάσταση" την κάνει να φαίνεται πιο εντυπωσιακή!
Πολύ χρήσιμο το κολπάκι με το post-it, ευχαριστούμε!

Christina V. είπε...

Καλό μήνα! Κι εγώ λατρεύω το Δεκέμβρη! Η κάρτα σου Νατασάκι είναι φανταστική και μου αρέσει αυτό που κάνεις με τα τρισδιάστατα αυτοκόλλητα! Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Natasha I just love love love your card the design and colours are sensational, I love the dimension on this beautiful card and your use of the white gel pen really makes it all pop !

Marie

Miss Marple είπε...

Σούπερ!

Κατερινα είπε...

καλο μηνα!!!!!!!!υπεροχη καρτα!!!!!

Δημοσίευση σχολίου