Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η αγαπημένη μου φωτογραφία από την βάφτιση του Νικόλα

Καλημέρα!

Νέο σκετς σήμερα για το Sketches in Thyme που είμαι Guest Designer αυτόν τον μήνα! Η σύνθεση που έφτιαξα:


Και το σκετς #96 (μόλις το είδα το λάτρεψα!):



Μόλις είδα το σκετς ήξερα ότι ήταν η ευκαιρία να κάνω μία σύνθεση με την αγαπημένη μου φωτογραφία από την βάφτιση του Νικόλα. Είναι και η αγαπημένη μου στιγμή από την βάφτιση. Όταν το κακομοιρούλη μου, εξαντλημένο από την διπλή βάφτιση (είχε προηγηθεί του ξάδελφού του Ανδρέα), ακούμπησε το κεφαλάκι του πάνω μου και κοιμήθηκε. Πραγματικά εκείνη την στιγμή ένοιωσα την καρδιά μου να λιώνει... το αγαπάκι μου!!!!

Όταν λοιπόν είδα τις φωτογραφίες της βάφτισης, ξετρελάθηκα με αυτήν την φωτογραφία. Ξετρελάθηκα! Ο Νικολάκης να κοιμάται, η έκφρασή μου βασικά εκφράζει το βασανιστήριό μου από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, χιχιχι, και στο βάθος οι γονείς του με χαμόγελα... Φοβερός ο φωτογράφος!!!! Λίγο το κοκκινάκι στην μπλούζα της νεωκόρου με χαλάει, αλλά έχε χάρει που δεν έχω photoshop,  χιχιχι

Και μία κοντινή φωτογραφία:


Το τυρκουάζ χαρτί ήταν πολύ έντονο και χανόταν λίγο η φωτογραφία, οπότε του πέρασα μία στρώση gesso να το κάνω πιο ανοιχτό. Τα ξύλινα διακοσμητικά τα έβαψα με promarkers.

Ελπίζω να σας αρέσει!!! Περάστε κι εσείς από το Sketches in Thyme να δείτε πως ερμήνευσε το σκετς η σχεδιαστική ομάδα και να παίξετε μαζί μας!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα Pin It

6 σχόλια:

Unknown είπε...

είναι τόσο αρμονική και τόσο όμορφη!!ακριβώς όπως το αγγελούδι που κοιμάται στη φωτο!!μπράβο Νατάσα και ελπίζω να προλάβω να παίξω....Κάτι μικρό για υπενθύμιση...είμαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή που σε γνώρισα!!!!!!!Είσαι ΥΠΕΡΟΧΟΣ άνθρωπος!!!Φιλιά πολλά!

Κατερινα είπε...

απιθανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και γω χαρηκα που σε γνωρισα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι υπέροχο συναίσθημα να κοιμάται ένα νινί στην αγκαλιά σου!!! Η σύνθεση καταπληκτική!!!

Maria Tsil είπε...

Απίστευτη!Λατρεύω το πως ταίριαξες τα χρώματα από την μπλούζα σου με τα χρώματα της σύνθεσης!Υπέροχη!
Αχ βρε Νατάσα δεν σε χόρτασα το Σάββατο!Την επόμενη φορά πρέπει να το κάνουμε 2ημερο τέλος!
Σε φιλώ γλυκό μου Νατασάκι!

geoleoan είπε...

ειναι φανταστικη η συνθεση σου ανεδειξε και την πανεμορφη φωτο!!! εγω ακομα να παω στο φωτογραφο ....

Ανώνυμος είπε...

This is such a pretty photo you look gorgeous and the layout is super. The colours work wonderfully together and the Washi is a superb touch,

Marie

Δημοσίευση σχολίου