Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Addicted to CAS #5 - Καρδιά


Καλημέρα!!!

Τι κάνουμε αυτήν την υπέροχη μέρα; οκ, έβρεχε χτες όλη μέρα στην Αθήνα, αλλά και πάλι μου φαίνεται υπέροχο με τους +15 βαθμούς σε σύγκριση με όλη την εβδομάδα που πέρασα στην Πολωνία με χιόνι και μέχρι και -15 βαθμούς! Εντάξει, δεν γκρινιάζω, μου άρεσε πολύ... αλλά χάρηκα κιόλας που επέστρεψα στην ζεστή μας πατρίδα ;)

Σήμερα λοιπόν έχουμε μία νέα πρόκληση στο Addicted to CAS. Η κάρτα που έφτιαξα:



... Και όπως ίσως καταλάβατε ήδη, η λέξη-κλειδί αυτής της πρόκλησης είναι η "Καρδιά":


Και μία κοντινή φωτογραφία της καρδιάς:


Χρησιμοποίησα μία καρδιά από οντουλέ χαρτόνι - μόνο που χρησιμοποίησα την πίσω πλευρά για να μπορέσω να κολλήσω τις καρδιές και τις πέρλες. Έβαψα τις ξύλινες καρδούλες με λίγο ασημί ακρυλικό χρώμα και γέμισα τα κενά με πέρλες τριών διαφορετικών μεγεθών.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Ελάτε λοιπόν από το Addicted to CAS για φοβερή έμπνευση από την σχεδιαστική ομάδα και για να παίξετε μαζί μας... Άλλωστε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει (για όσες την γιορτάζουν δηλαδή!) Η νικήτρια CAS PERFECTIONIST κάρτα αυτής της πρόκλησης θα κερδίσει μία επιταγή $10 από τις Annabelle Stamps:



Φιλιά,
Νατάσα



Pin It

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα στα πω και στα Ελληνικά γιατί μου άρεσει πάρα πολύ η κάρτα ... πολύ έξυπνη οι καρδούλες και τα περλάκια μέστην μεγάλη καρδιά!!!

Rania K. είπε...

Όνειρεμένη!!Τη λάτρεψα φιλενάδα!!

Fotini Crafthappy είπε...

Είναι υπέροχη ! Μπράβο !!!!

Kylie είπε...

Holy cow, this is just stunning! There are no words to describe the impressive design of this card! Love it xx

Δημοσίευση σχολίου