Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ATCAS #9 - Άνοιξη

πωπωπω... φτάσαμε κιόλας στην ένατη πρόκληση του Addicted to CAS!!!

Την λέξη για αυτήν την πρόκληση την επέλεξε η Harriet και είναι η Άνοιξη... και μου φαίνεται αρκετά αστεία αυτές τις μέρες και θα σας πω αργότερα το γιατί...

Η κάρτα μου πρώτα:




Τα δεντράκια είναι κάποιες σφραγίδες που είχα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω της Waltzing Mouse Stamps. Το γρασίδι είναι με die cut - νομίζω Memory Box. Και τα πουλάκια είναι αγαπημένα wood veneers που χρωμάτισα με ProMarkers.


Και τώρα στο γιατί μου φαίνεται αστείο - με ειρωνική ίσως χροιά του αστείου - η λέξη Άνοιξη αυτές τις μέρες... Ήμουν στην Βαρσοβία για τρεις μέρες. Και για πρώτη φορά ξεχάστηκα και δεν κοίταξα τον καιρό να ετοιμάσω τα πράγματά μου... "Ε, τέλη Μαρτίου είναι, πόσο κρύο πια, το χοντρό μπουφάν μου θα φτάνει"...

...Κι έτσι κατέληξα να περπατάω σε χιόνι με τις μπαλαρίνες μου και το λεπτό παντελονάκι μου...



Χτες το πρωί δε που ξύπνησα αντέκρυσα αυτό και πάγωσε το αίμα μου, καθώς το "λίγο χιονάκι" της προηγούμενης μέρας είχε γίνει "κανονικά στρωμένο χιόνι":



Ευτυχώς που έφευγα κατευθείαν από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο, γιατί δεν νομίζω να την πάλευα να περπατήσω με τις μπαλαρίνες και τα λεπτά μου ρούχα (έστω και το χοντρό μπουφάν) στους -4 βαθμούς και σε αυτό το χιόνι!!!





Αυτά λοιπόν.... καλωσήρθες άνοιξη!!!! lol!

Για να επιστρέψω όμως στον λόγο της ανάρτησής μου... Ελπίζω να σας αρέσει η κάρτα!

Περάστε από το Addicted to CAS να δείτε και πάλι την ποικιλία υπέροχων δημιουργιών της σχεδιαστικής ομάδας και να παίξετε μαζί μας. Χορηγός αυτόν τον μήνα είναι η Clearly Besotted Stamps!



Πολλά φιλιά,
Νατάσα




Pin It

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oh no !!!! you poor thing ! That'll teach you not to read the forecast !!! Beautiful spring card Natash love those little birdies so cute and the die cut grass is a lovely touch. Its a bright sunny day here but freezing and of course more rain is forecast.....spring where are you !!!!

Marie

LittleSunday είπε...

Πω πω! Κι εγώ την έχω πατήσει έτσι μία φορά! Και μάλιστα εντός Ελλάδας! Η κάρτα σου είναι πάρα πολύ ωραία!!!

geoleoan είπε...

η καρτούλα πανέμορφη! Οσο για το πάθημα.. εμένα ποτέ δε μου γινε μάθημα:)

Δημοσίευση σχολίου