Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Get Creative - 1η Απριλίου

Καλημέρα!!!

Νέος μήνας σήμερα και βέβαια αυτό συνεπάγεται και νέα πρόκληση στο Get Creative.

Η σύνθεσή μου...



...ακριβώς πριν δύο χρόνια! Αυτήν την έφτιαξα στις 19 Μαρτίου 2011, και αυτή που ακολουθεί την έφτιαξα πριν από δύο μέρες:


Υπάρχει μία "μικρή" διαφορά, δεν θα λέγατε;;;

Οφείλω να ομολογήσω ότι ΚΑΤΑΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ αυτήν την τελευταία πρόκληση του Get Creative, η οποία μας ζητάει να ξαναφτιάξουμε μία από τις πρώτες μας συνθέσεις, χρησιμοποιώντας τις ίδιες φωτογραφίες αλλά με το στυλ που έχουμε αναπτύξει στο μεταξύ. Ήθελα να φτιάξω την πρώτη-πρώτη σύνθεσή μου, αλλά η ποιότητα των φωτογραφιών που είχα χρησιμοποιήσει ήταν τόσο χάλια που δεν σωζόταν η κατάσταση και δεν μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω για νέο layout (φανταστείτε...)

Αποφάσισα λοιπόν να ξαναφτιάξω την δεύτερη σύνθεση που έφτιαξα ποτέ. Αυτό ήταν πριν δύο χρόνια με ελάχιστα υλικά scrapbooking, εφόσον τότε έκανα ακόμα μόνο κάρτες. Ουσιαστικά τα layouts τα ξεκίνησα πριν από ένα χρόνο περίπου με την γέννηση των ανηψιών μου, όπως το υποψιαζόμουν και όπως προέβλεπε επανειλημμένα η γκουρού μας Ελένη ;)

Σε αυτόν τον χρόνο έχω πειραματιστεί με διάφορες τεχνικές και στυλ (οκ, ίσως όχι με όλα τα στυλ, χιχιχι) και τελευταία καταλήγω σε αυτό το οποίο έφτιαξα και πριν δύο μέρες. Επίτηδες χρησιμοποίησα τα βασικά υλικά που τείνω να χρησιμοποιώ στις τελευταίες μου συνθέσεις: thickers, wood veneers, flair buttons, rub ons, enamel dots, σφραγίδες, mists, doodling, ετικετογράφο, διαφανές χαρτί...

Και για πρώτη φορά χρησιμοποίησα και τα υλικά που νομίζω ότι θα μπουν στην λίστα των αγαπημένων μου υλικών, τα distress paints. Πραγματικά όσα tests έχω κάνει σε χαρτί και wood veneer με έχουν ενθουσιάσει!

Πολύ μπλα-μπλα με έπιασε και καιρός να σταματήσω κάπου εδώ!

Ελάτε λοιπόν από το Get Creative να δείτε πως ξανάφτιαξαν τις παλιές τους συνθέσεις τα μέλη της σχεδιαστικής ομάδας, να διασκεδάσετε και να παίξετε μαζί μας!

Χορηγός αυτόν τον μήνα είναι η φοβερή δικής μας Ειρήνη και το Get Creative Embellishments με τα καινούρια διακοσμητικά!


Φιλιά,
Νατάσα





Pin It

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Απίθανη σύνθεση Αναστασία!!!!Λατρεύω το στυλ σου και η μεταπήδηση σου στα layout ήταν άριστη επιλογή!!!Φιλιά!!!

Vivika είπε...

Ουάου, νομίζω ότι είναι η πιο ωραία σου σύνθεση μέχρι τώρα. Πραγματικά υπέροχη. Τι χρώματα, τι διακοσμητικά, γεμάτη μα οχι φλύαρη, πραγματικά τέλεια! <3

Valia Katzaki είπε...

Η εξέλιξη είναι προφανής! Χιχιχι!!! Πολλά μπράβο, πολύ ωραία σύνθεση!

Maria Tsil είπε...

Δεν παίζεσαι σου λέω!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου