Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Addicted to CAS #16 - Απογείωση

... πέτυχε μέρα να έρθει αυτή η λέξη! Μόλις πριν λίγο μπήκα σπίτι από ταξίδι, και έχω άλλα δύο την επόμενη εβδομάδα - για το ένα ανυπομονώ απίστευτα γιατί είναι στην Κρήτη για το σούπερ-ντούπερ crop που μας ετοιμάζουν οι κρητικο-σκραπο-φιλενάδες μας!!!!

Ξεφεύγω όμως, ξεφεύγω...

Νέα πρόκληση λοιπόν στο Addicted to CAS και αυτή τη φορά η λέξη-κλειδί είναι η Απογείωση (σε ελεύθερη μετάφραση... ευχαριστώ για την βοήθεια γκουρού Ελένη!!!), επιλογή της Karen!

Η κάρτα που έφτιαξα:


Αγαπημένες σφραγιδούλες Paper Smooches και αγαπημένο paper piecing ;)



Τα φτερά τα σφράγισα τρεις φορές σε διάφανο χαρτί (vellum) για να δώσω λίγο διάσταση:


Και για να είμαι ειλικρινής, είχα φτιάξει άλλη μία κάρτα πρώτα, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν παρόμοια με μία άλλη της σχεδιαστικής ομάδας. Έτσι έφτιαξα την παραπάνω κάρτα, με το ίδιο ακριβώς στήσιμο (ντεμπέλα; χαχαχα). Η πρώτη κάρτα που έφτιαξα:


Είπαμε, τεμπελούλα, στην ίδια λογική.

Ήθελα όμως να σας την δείξω γιατί την έφτιαξα για το βαφτιστήρι μου τον Νικόλα... τον μεγάλο! Τελείωσε το σχολείο και έδινε πανελλαδικές όταν την έφτιαξα. Τώρα βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα και σύμφωνα με τις περσινές βάσεις μπαίνει στις σχολές που ήθελε!!!!! Ομοϊδεάτη της ΑΣΟΕΕ τον βλέπω! Είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη!!!!

Α, και μία κοντινή φωτογραφία για το τρισδιάστατο στα σύννεφα:


Αυτά από μένα για σήμερα...

Ελάτε λοιπόν στο Addicted to CAS να πάρετε έμπνευση από την σχεδιαστική ομάδα και να παίξετε μαζί μας. Μία τυχερή νικήτρια θα κερδίσει 4 εικόνες επιλογής της από το Delicious Doodles!!!


Σας περιμένουμε!

Φιλιά,
Νατάσα





Pin It

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ υπέροχες και οι δύο κάρτες .... και συγχαριτήρια στον βαπτιστήρι σου!!! Καλές πτήσεις ευχομαι και σε σένα!! ;)

Unknown είπε...

Ουιιιι! Αυτά τα συννεφάκια με κάνουν και χαμογελάω! Και η καρτουλες το ίδιο! Φανταστικά όλα! Και τα φτερά της μέλισσας και οι σκιες στα συννεφάκια! ♥
Αχ βρε Νατασακι με τα ταξίδια σου! Τουλάχιστον προλαβαίνεις να δεις τίποτα από όλα αυτά τα μέρη ή τη βγάζεις παρέα με τα minions? ( όλο high score βλέπω!) χιχιχ

Maria Tsil είπε...

Δεν παίζεσαι,δεν παίζεσαι,δεν παίζεσαι!!
Λατρεύω τις κάρτες σου!
Επανήλθες πολύ δυναμικά!

Valia Katzaki είπε...

Φοβερές οι κάρτες! Τα σύννεφα όλο γλυκα!!!

Δημοσίευση σχολίου