Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Get Creative - Πρόκληση Ιουλίου

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!

Νέα πρόκληση σήμερα στο Get Creative! Τα πράγματα είναι απλά: θέλουμε να χρησιμοποιήσετε μόνο κόκκινα διακοσμητικά! Τα χαρτιά σας, ο τίτλος, οι φωτογραφίες μπορούν να είναι ότι χρώμα θέλετε... τα διακοσμητικά όμως μπορούν να είναι μόνο κόκκινα!

Διάλεξα να κάνω μία φωτογραφία της Λόλας που ήθελα εδώ και καιρό να χρησιμοποιήσω και ταίριαζε γιατί έχει ως φόντο ένα κόκκινο μαξιλάρι. Η κακομοίρα η Λόλα, της είχαμε περάσει ένα κασκόλ στο λαιμό και είχε μείνει κόκκαλο μέχρι να της το βγάλουμε, με περίεργες εκφράσεις στο πρόσωπό της, χαχαχα

Ορίστε το αποτέλεσμα:


Για να φωτήσω λίγο την σύνθεση χρησιμοποίησα μία μάσκα με modeling paste πίσω από την φωτογραφία και πιτσιλιές σε άσπρο χρώμα.

Στη συνέχεια... με έσωσαν κυρίως τα ακρυλικά χρώματα και τα mists! Έβαψα τις ξύλινες γατούλες που βλέπετε στο κάτω δεξί μέρος με ακρυλικό χρώμα και τα βελάκια και την καρδιά φτιαγμένη από βελονάκι με mist. Η καρδιά είναι από το Get Creative Embellishments.


Έκοψα κάποιες λεπτομέρειες από ένα pattern paper, πρόσθεσα και τις αγαπημένες μου λεπτομέρειες - enamel dots, flair, κλωστούλα, ράψιμο, doodling... Και έτοιμη η σύνθεση!

Ελάτε στο Get Creative να δείτε πώς χρησιμοποίησαν τα κόκκινα διακοσμητικά η σχεδιαστική ομάδα και πόσο διαφορετικές και καταπληκτικές συνθέσεις βγήκανε! Η νικήτρια αυτού του μήνα όχι μόνο θα επιστρέψει ως προσκεκλημένη σχεδιάστρια τον Σεπτέμβριο, αλλά θα κερδίσει και αυτήν την μήτρα κοπής και ανάγλυφου από την Tina Suitella!!!








Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα







Pin It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου