Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

The Studio Challenges - Σκετς 21 Ιουλίου

Γεια σας!!!

Καθυστέρησα λίγο αυτήν την ανάρτηση γιατί βρίσκομαι σε μίνι διακοπές!

Σήμερα λοιπόν έχουμε νέα πρόκληση στο The Studio Challenges. Η πρόκληση είναι να κάνουμε μία σύνθεση με βάση το ακόλουθο σκετς που ετοίμασε η Valerie:




Και η σύνθεση που έφτιαξα με τον Ανδρέα να φοράει τα γυαλιά ηλίου της μητέρας του και την πιπίλα του και να μου θυμίζει ένα Ροκ Σταρ σε μωρουδιακή έκδοση:



Για να στηρίξω το θέμα του ροκ σταρ προτίμησα "σκληρά" χρώματα μαύρο και κόκκινο, χρησιμοποίησα αρκετό μαύρο γκλίτερ (ωωωω ναι!) και διακοσμητικά αστέρια, γυαλιά, rubons κλπ

Και κάποιες κοντινές φωτογραφίες για να τα δείτε καλύτερα (και για να με πιστέψετε για το γκλίτερ ;) ):







Ελάτε λοιπόν από το The Studio Challenges να δείτε πως ερμήνευσαν το σκετς τα μέλη της σχεδιαστικής ομάδας και να παίξετε μαζί μας. Η νικήτρια του Ιουλίου θα κερδίσει ένα ωραιότατο πακέτο με twine!

Ελπίζω να σας αρέσει,

Φιλιά,

Νατάσα





Pin It

5 σχόλια:

Valia Katzaki είπε...

Οι φωτο είναι θεϊκές! Και η σύνθεση όπως πάντα υπέροχη! Λατρευω που χρησιμοποιησες μαύρο γκλιττερ!

Vivika είπε...

Χιχιχιχι! Μα είναι τόσο τελειούλι!!! Τι φατσάρα!

Maria είπε...

Καταπληκτική σύνθεση!!! Glitter εσύ, Νατασάκο;;; Κι όμως είναι υπέροχος ο τρόπος που το χρησιμοποίησες και πόσο ταίριαξε με όλη τη σύνθεση!! Υπέροχη!!

Ανώνυμος είπε...

amazing!

Melenia Agapides είπε...

Όπως είπε η Μαρία, το γκλίτερ κλέβει τις εντυπώσεις, επειδή αν και δεν είναι στο συνηθισμένο στυλ σου, το χειρίστηκες υπέροχα! Θέλω να παίξω με το σκετς, ελπίζω να προλάβω!! Με εμπνέει η δουλειά σου!!!

Δημοσίευση σχολίου