Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Όταν τα μάτια μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια...

Καλημέρα!!!!

Σήμερα έχω μία σύνθεση που έχω φτιάξει εδώ και δέκα μέρες περίπου. Ήταν και η τελευταία φορά που μπήκα στο craftoδωμάτιο για δημιουργικό σκοπό... Που θα πάει, θα έρθει και η άδεια μου και κάτι θα κάνω πάλι! Πάλι καλά που είχα αρκετά πράγματα που είχα φτιάξει τις προηγούμενες εβδομάδες για τις σχεδιαστικές ομάδες κι έτσι το μπλογκάκι μου δεν μπήκε σε λήθαργο ;) Κι αυτήν την ανάρτηση θα την καθυστερούσα, αλλά τελειώνουν και οι προθεσμίες για τις προκλήσεις που με ενέπνευσαν, δεν ήταν κρίμα;

Πριν λίγες μέρες λοιπόν σας έδειξα την σύνθεση που έφτιαξα με την αγαπημένη μου φωτογραφία του Νικόλα από την βάφτιση των ανηψιών μου. Σήμερα η σύνθεση είναι με την αγαπημένη μου φωτογραφία του Ανδρέα από την βάφτιση:


Μου άρεσε τόσο πολύ το πως ο φωτογράφος έπιασε αυτήν την οικογενειακή στιγμή με τον μπαμπά, την μαμά και το μωράκι τους. Και ένα πράγμα που συνειδητοποίησα αυτούς τους τελευταίους μήνες είναι το πόσο σημαντικό είναι η φωτογραφία που χρησιμοποιώ να έχει ένα νόημα για μένα, να μου θυμίζει ή να σημαίνει κάτι. Τότε η απόλαυση της δημιουργίας δεν συγκρίνεται με τίποτα...

Τα χρώματα τα κράτησα επίτηδες σε πράσινο/λαδί και μπλε/τυρκουάζ, καθώς ήταν τα χρώματα της βάφτισης. Το σκετς που χρησιμοποίησα είναι από το Sketchbook 365 του Scrap 365 και είναι το ακόλουθο:



Επίσης είδα την πρόκληση του The Studio Challenges που μας ζητάει να χρησιμοποιήσουμε πολλά πολλά στρώματα... ε, έβγαλα τα απωθημένα μου! Το τι χαρτάκια έκοψα δεν λέγεται... νομίζω μέτρησα 9 ή 10 στρώματα χαρτιών! Γιατί τόσους μήνες τα λυπόμουνα και δεν τα έκοβα, τα κράταγα για αυτήν την "σπέσιαλ" σύνθεση που περίμενα να έρθει... Ώσπου τελικά έχω καταλήξει με περισσότερα χαρτιά απ'ότι χρειάζομαι, και είπα - αυτό ήταν. Κόβε!!!

Και κάποιες κοντινές φωτογραφίες:

Διακοσμητικά στην γωνία, και σε ξύλινα διακοσμητικά ο μπαμπάς, η μαμά και ο γιόκας τους ;) Τα μαύρα γράμματα με τον ορισμό του θαύματος είναι rub-on. Το θαύμα το σκέφτηκα σε συνδυασμό με την αριθμητική πράξη της αγάπης που έβαλα στα μπανεράκια στο πάνω δεξιά μέρος της σύνθεσης (φωτογραφία που ακολουθεί)... Γιατί κάθε νέα ζωή που έρχεται στον κόσμο είναι ένα θαύμα!



Για άλλη μια φορά στόλισα τα ξύλινα διακοσμητικά με washi tape και έγραψα πάνω τους την εξίσωση της οικογένειας με rubons



To journaling γραμμένο σε tag και μέσα σε διάφανο φάκελο λέει πολύ απλά ότι καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά... η φωτογραφία τα λέει όλα.


Και τόνισα και αυτό που λένε τα μάτια των πρωταγωνιστών στην φωτογραφία, σε περίπτωση που δεν είναι κατανοητό (λέμε τώρα! χαχαχα)


Αυτά από μένα για σήμερα... Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα


Pin It

14 σχόλια:

Irini είπε...

wow wow wow wow.....I am speechless love the photo and the layout is wow wow!!!
hugz
irini

Katerina είπε...

Ωωωωω Νατασάκι έχω μείνει άφωνη!!!! Όταν σου μιλάει η φωτογραφία κάνεις θαύματα φιλενάδα!!! Απίστευτα όμορφη σύνθεση που μιλάει στην καρδιά σου! ♥ Όλες οι λεπτομέρειες υπέροχες!
Να σας ζήσει ο κουκλίνος Αντρέας και να τον χαίρεστε!

Ανώνυμος είπε...

Αχου, εκπληκτική!!! Φοβερή σύνθεση ... μα όλα υπέροχα ... και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η φωτο πρεπει να μας 'μιλάει' να μας λεει κατι!! Ευχομαι γρήγορα να βρεις χρόνο να ξαναμπείς στο 'δωματιο' σου ... :)

Athanasia είπε...

Πανέμορφη σύνθεση! Μπράβο Νατάσα!

Ελευθερία είπε...

ενταξει... υποκλίνομαι!!!! δεν εχω τι να πω... δεν μιλάει απλώς η φωτογραφία...λεει πολλά και τα λέει και χάρη στον τρόπο που την στόλισες!!!!!! να σας ζήσει ο μικρούλης!!!

geoleoan είπε...

φοβερο layering και ιδεα με τα speach bubbles επίσης!!! Οσο για τη φωτο, στειλε σε παρακαλω το τηλ του φωτογραφου :)

Helen Hapsi είπε...

Μας αρεσει - μας αρέσει!! Πολύ όμορφη στιγμή και πολύ όμορφη και η σύνθεση!! Καλή επιτυχία!!!!

Ανώνυμος είπε...

So wonderful !< What a beautiful photo and fabulous layout. Love all of the layering and it manages to stay so crisp and clean.

Marie

Κατερινα είπε...

ουαου!υπεροχη συνθεση!!!!!μου αρεσει τρελα!!!!!
καλη επιτυχια!

despina είπε...

Όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της!!!!απλά υπέροχη!!!!φιλιά!!!

Maria Tsil είπε...

Προσκυνάω...
Βρε Νατάσα τι έχεις κάνει??
Είναι φανταστικά όλα!Φωτογραφία,χρώματα,layers...
Φοβερή!Ο χρωματικός συνδυασμός είναι τέλειος.Και μου αρέσει που πάντα μπερδεύεις χαρτιά και διακοσμητικά από διάφορες συλλογές.Και επίσης έχω πάθει με το miracle στο κάτω μέρος της σελίδας.Είναι σφραγίδα?Μπράβο Νατασάκι μου χίλια μπράβο!

eudokia είπε...

ενταξει....δεν εχω λογια!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι υπέροχη!!! Δεν χορταίνω να κοιτώ τις λεπτομέρειες!!!

Vivika είπε...

Οι τελευταίες σου συνθέσεις είναι η μια πιο ωραία από την άλλη! Υπέροχες! Τελικά όντως η φωτογραφία παίζει ρόλο! Να περάσεις μια υπέροχη Πρωτοχρονιά και να έχουμε μια τέλεια νέα Χρονιά!

Δημοσίευση σχολίου