Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Get Creative - Πρόκληση σκετς κάρτας Δεκεμβρίου

Καλημέρα!!!

Σήμερα έχουμε νέα πρόκληση στο Get Creative - την πρόκληση σκετς κάρτας για τον Δεκέμβριο. Η κάρτα που έφτιαξα:


Και το σκετς:



Έτσι όπως είδα την κορνίζα του σκετς, σκέφτηκα αμέσως τις κορνίζες της Lawn Fawn, αλλά ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Μου ήρθε λοιπόν η ιδέα να παίξω με τους distress μαρκαδόρους και να κάνω μέσα στο πλαίσιο πολύχρωμα λουλούδια και να αφήσω το τριγύρω ασπρόμαυρο. Μία επίσης πολύχρωμη πεταλούδα μου φαινόταν ταιριαστή στην θέση της καρδιάς.

Επειδή όμως το ασπρόμαυρο ήταν πολύ έντονο και τράβαγε την προσοχή από το χρωματιστό που ήθελα να τονίσω, τελικά αποφάσισα να βάλω και ένα διάφανο χαρτί από πάνω... βρήκα το αποτέλεσμα ικανοποιητικό, τι λέτε;

Και κάποιες κοντινές φωτογραφίες:


Για να δώσω λίγη λάμψη στην κάρτα, έβαλα αρκετό glossy accent και στην πεταλούδα, και στα λουλούδια, και στην κορνίζα. Ειδικά η πεταλούδα βγάζει την αίσθηση του βιτρό από κοντά! Για κεραίες έβαψα ένα σχοινί μαύρο με μαρκαδόρο, έκανα έναν μικρό κόμπο στην άκρη και το κόλλησα κάτω από την πεταλούδα.


Έβαλα και δύο-τρία στρασάκια για ακόμα περισσότερη λάμψη...

Ελπίζω να σας αρέσει!

Ελάτε από το Get Creative να δείτε τι απίθανες κάρτες έχει φτιάξει η σχεδιαστική ομάδα... Μου αρέσει τρελά που υπάρχουν διαφορετικά στυλ και διαφορετικές ερμηνείες του σκετς! Και μην ξεχάσετε, η νικήτρια αυτής της πρόκλησης θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο ως Guest Designer... περιμένουμε τις συμμετοχές σας!!!

Φιλιά,
Νατάσα Pin It

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hi Natasha, love your gorgeous card and the use of the paper over the background to tone it down , how clever !Have to say really love that super butterfly the colours are outstanding ! Wishing you a wonderful Christmas and a healthy and happy new year !

Marie

olga είπε...

Καλημέρα Νατασάκι!! Τι ωραία και χαρούμενη καρτούλα είναι αυτή!! Αλλά και το πεταλουδάκι όμως τέλειο!!

Ανώνυμος είπε...

Νατάσα και αυτή αλλα και όλες οι κάρτες σου είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!Τέλος για μένα είσαι και η πρώτη cardmaker!!!!
Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη, δημιουργική και γεμάτη αγαθά και υγεία χρονιά!!!

Δημοσίευση σχολίου