Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ATCAS #4 - Embossing

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!

Καθώς θα δημοσιεύονται αυτές οι γραμμές, θα ξεκινάει μία καταπληκτικότατη μέρα... Θα έχω παραλάβει από το αεροδρόμιο τις κρητικές κραφτο-φιλενάδες και θα έχει ξεκινήσει το 1ο crop των Scrapbookers in Greece στην Γλυφάδα!!! Γιούχου!!! Θα σας τα πω όλα σε επόμενη ανάρτηση ;)

Στο δια ταύτα... Σήμερα είναι και η μέρα της πρώτης πρόκλησης για το 2013 του Addicted to CAS!

Η κάρτα μου για αυτήν την πρόκληση:


Με βάση την λέξη-κλειδί: embossing:


Έκανα δύο είδη embossing: το πρώτο είναι στο μήνυμα, όπου έκανα ένα απλό heat embossing με μαύρο μελάνι και διάφανη σκόνη για να τονίσω ακόμη περισσότερο το μήνυμα.

Το δεύτερο είναι το πλαίσιο με τα άσπρα λουλούδια και πράσινο φόντο: dry embossing - συγκεκριμένα την τεχνική "faux letterpress". Διάλεξα ένα από τα αγαπημένα μου embossing folders, ένα από τα αγαπημένα μου distress inks μελάνια. Μελάνωσα την μεριά που θα γινόταν βαθυτυπία πρώτα με Versamark (για να πιάσει καλά το distress ink) και μετά με το distress ink. Έβαλα το χαρτί στο embossing folder και με προσοχή να μην κουνηθεί και μουντζουρωθεί, το πέρασα από το Big Shot. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε, με τα λουλουδάκια να παραμένουν άσπρα και την βαθυτυπία-φόντο να έχει χρωματιστεί πράσινη.

Η καρδιά είναι wood veneer το οποίο έβαψα κόκκινο με promarker και στη συνέχεια πέρασα και glossy accent να την κάνω γυαλιστερή. Την πρόσθεσα αφού είχα ολοκληρώσει την κάρτα, γιατί της έλειπε αυτό το κάτι. Νομίζω ότι ζωντανεύει λίγο την κάρτα, σωστά;

Ελπίζω να σας αρέσει!

Ελάτε λοιπόν από το Addicted to CAS να πάρετε έμπνευση από τις τόσο διαφορετικές και όμορφες κάρτες της σχεδιαστικής ομάδας και να παίξετε μαζί μας. Η νικήτρια κάρτα θα κερδίσει digital σφραγίδες από το Uniko Studio της Beverley:



[IMG_0553.JPG]

Uniko Studio is a small company based in the North East of the UK. Uniko Studio specialises in surface pattern design & clear stamps for the hobby market. Uniko Studio will feature high quality photopolymer stamps designed & manufactured here in the UK, and if things go well we will branch out into other crafting supplies.



Since starting & graduating from Cleveland College of Art & Design, with a first class honours (BA) degree in Textiles & Surface Pattern Design I knew that my new path in life would be a creative one. Since a young girl I have been creative & I have enjoyed the hobby of making cards for as long as I can remember! During the final stages of my degree I focused my projects on designing clear stamps for the hobby market with a clear focus of starting the company once I graduated.

So here I am.. Uniko Studio! I hope you will join me on this adventure & enjoy the NEW stamp designs from Uniko Studio.




Η Beverley προσφέρει ένα πολύ ωραίο δώρο - digital σφραγίδες από το κατάστημά της!Μπορείτε να δείτε την συλλογή της ΕΔΩ

Σας περιμένουμε!

Φιλιά,
Νατάσα


Pin It

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Νατάσα μου!!!Καλή Χρονιά σου εύχομαι εστω και λίγο καθυστερημένα!Η κάρτες σου όπως πάντα μοναδικές!Σε θαυμάζω!
Να περάσετε τέλεια στο crop!!!!

Κατερινα είπε...

σουπερ η καρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!μου αρεσει τρελλα το embossing που εκανες..καθως και τα χρωματα της καρτας!
και ναι περασαμε τελεια...ησουν υπεροχη οικοδεσποινα...ευχαριστουμε πολυ για την υπεροχη φιλοξενια σου!!!!!!!!!!!!!!
πολλα φιλια!!!!!!

Maria Tsil είπε...

Love,love,love!
Το πόσο μου αρέσει αυτό το χρώμα δεν λέγεται!
Φοβερή αντίθεση με το κόκκινο!
Πολλά φιλιά!

puccarina είπε...

καλά έχω καιρό να περάσω απο το μπλόγκ ,απ όλα τα μπλόγκ βασικα :( και τα βλέπω μαζεμένα! Τι έφτιαξες πάλι βρε και να σου πώ πως το συγκεκριμένο χρώμα με απωθεί γενικότερα αλλά σε αυτη την κάρτα είναι ονειρεμένο!!! Και η καρδούλα ναι ήταν η πινελιά που ολοκλήρωσε την κάρτα ;)

Δημοσίευση σχολίου