Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τα φετινά μου Χριστουγεννιάτικα δώρα

Ναι, ναι, καλά λέει ο τίτλος... Ήθελα να κάνω πρώτα μία ανάρτηση για το καταπληκτικότατο crop του Scrapbookers in Greece το προηγούμενο Σάββατο, αλλά δεν έχω βγάλει ακόμα φωτογραφίες, και είπα να τελειώσω επιτέλους αυτό το ποστ, μια και πάει να τελειώσει και ο πρώτος μήνας του 2013 και ακόμα δεν το έχω ανεβάσει...

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τα δωράκια που πρόλαβα να φτιάξω φέτος για τα Χριστούγεννα! Μόνο να ζητήσω από την αρχή συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών, γιατί τις έβγαλα τελευταία στιγμή και δεν είναι και οι καλύτερες!

Αρχίζω από τα tags που ετοίμασα:

Σφραγίδα με καφέ μελάνι σε κραφτ χαρτόνι για το background, έκοψα πάνω στο tag τα αγαπημένα μου δεντράκια και κόλλησα το pattern paper από κάτω. Άσπρο gel στυλό γύρω-γύρω και σε μπανεράκι τα ονόματα:





Δύο καρτούλες για τις ξαδέλφες, που μέσα είχαν το δωράκι τους. Την τεχνική για το πως μπήκαν οι δωροκάρτες στην ευχετήρια κάρτα είναι από το περσινό Holiday Card Boot Camp των Online Card Classes:




Το καθιερωμένο ημερολόγιο για την μητέρα μου. Τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Το θέμα αυτόν τον χρόνο είναι η ευγνωμοσύνη - gratitude. Να'ναι καλά τα κορίτσια και η τρέλα που έχει πέσει στην craftoπαρέα με το Cameo και με έχουν κάνει να ξεσκονήσω το Silhoutte μου! Τα αποφθέγματα λοιπόν κόπηκαν όλα στο Silhoutte και μετά πρόσθεσα πολύ απλά διακοσμητικά στην κάτω γωνία. Clean and simple... αλλά με αρκετή δουλειά! (Ειδικά όταν πρέπει να την κάνεις μέσα σε μία μέρα!!!)









Και τέλος, τα αγαπημένα μου: τα πρώτα μου shadow boxes που έφτιαξα για τις δύο νταντάδες των ανηψιών, την γιαγιά τους και την θεία τους. Οι φωτογραφίες είναι, φυσικά, από την βάφτιση. Την μία την χρησιμοποίησα και σε μία σχετικά πρόσφατη σύνθεση (που κέρδισε και στο Sketchbook 365 - γιούπι!!!), αλλά εδώ έπεσε λίγο cropάρισμα - κυρίως γιατί δεν είχα φωτογραφία με τον άλλο ανηψιό και τους γονείς του, οπότε εστίασα στα ανήψια και τις μητέρες τους. Αρχικά δεν ήθελα να τα κάνω ολόιδια... αλλά τελικά το δεύτερο το έκανα την πρωτοχρονιά, με το που ξύπνησα, και πριν πάμε στο παραδοσιακό οικογενειακό τραπέζι όπου θα τα παρέδιδα... οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να σκέφτομαι άλλο στήσιμο, χιχιχι




Αυτά λοιπόν για φέτος... Ελπίζω να άρεσαν στους παραλήπτες των δώρων (φάνηκε να τους αρέσουν, χιχιχι).

Και του χρόνου να είμαστε καλά.

Φιλιά!
Νατάσα



Pin It

10 σχόλια:

Aliki είπε...

όλα πανέμορφα!μπράβο σου Νατασάκο μου! και του χρόνου!καλημέρα!

Sue είπε...

Wow, you have been busy with all these lovely projects! I really like the calendar, Natasha. Sue x

Maria Tsil είπε...

Βρε Νατάσα αν σου πω ότι θα αναγνώριζα τις δημιουργίες σου και χωρίς να ήξερα ότι είναι δικές σου θα με πιστέψεις?
Μα είναι τόσο όμορφα!
Αγαπάω Νατάσα!!!!!

Fotini Crafthappy είπε...

Τί ωραίες κατασκευές !!!!!!!!!!

ioanna είπε...

Μπράβο φιλενάδα είναι όλα υπέροχα .....πως τα καταφέρνεις αν και τελευταία στιγμή να είναι όλα τέλεια !!!!! Μάλλον έχεις μάθει να λειτουργείς υπό πίεση ....χαχαχα
Και του χρόνου !!!!
Φιλάκια πολλά!

puccarina είπε...

Είανι υπέροχα όλα!!! Το ξέρω επαναλαμβάνομαι μα παιδάκι μου είσαι φαινόμενο ακόμα και μένα που με τις λέξεις τα πάω καλά με θαμπώνεις τόσο με αυτά που φτιάχνεις που δεν βρίσκω λόγια όταν έρχεται η ώρα για τα σχόλια.... Τα λάτρεψα όλα και κυρίως τα shadow box και το ημερολόγιο της μαμάς σου!!! Είσαι τυχερή η μαμά είναι μοντέρνα ε??? Μιλαμε για πολύ προχωρημένο ημερολόγιο και με απίστευτο γούστο...Άντε σταματαω τώρα γιατί μπορώ να γράφω ώρες...είπαμε πάσχω απο γραφοδιάρροια χαχα αλλά το παλεύω να απαλλαγώ απο αυτήν ;)

Κατερινα είπε...

Νατασα υπεροχα τα δημιουργηματα σου!!!!!!!!!!!!!!κανεις εξαιρετικη δουλεια!
πολλα φιλια!

eudokia είπε...

ενταξει Νατασσα...δεν εχω λογια!!κατεβαινε προς τα κατω την αναρτηση σου και δεν την χορταινα!!!ολα αψογα!!!!

geoleoan είπε...

έσκισες!!!!! είναι ολα μοναδικα δωρα θα τα καταευχαριστηθουν!!!!!!!!μας εμπνέεις!

Athanasia είπε...

Μπράβο σου Νατάσα!
Τα tags τα είδα και από κοντά και είναι τέλεια!!!
Με ό,τι και να καταπιαστείς βγαίνει υπέροχο ~ τυχερή η οικογένειά σου!

Δημοσίευση σχολίου