Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

V... όπως Viaje

Γεια σας!!!

Σήμερα αποφάσισα να ξεκινήσω να παρακολουθώ και να συμμετέχω σε μία νέα πρόκληση.

Χάρη στην φίλη μας - γκουρού Ελένη, ανακάλυψα την Alpha Challenge πρόκληση που οργανώνει το The Craft Barn. Η ιδέα είναι να τροποποιήσουμε ένα λεξικό. Κάθε δύο εβδομάδες θα διαλέγουν ένα γράμμα της αλφαβήτας κι εμείς θα πρέπει να βρούμε μία λέξη στο λεξικό, και σε εκείνες τις σελίδες να τροποποιήσουμε το λεξικό μας!

Πριν από λίγες εβδομάδες αποφάσισα να ξεκαθαρίσω την βιβλιοθήκη μου και να δώσω τα βιβλία που δεν χρειάζομαι/θέλω πλέον μέσω του bookcrossing.com. Όταν όμως είδα τα λεξικά που είχα από όταν μάθαινα ισπανικά, δεν ήξερα τι να κάνω με αυτά - τα λυπόμουν, αλλά και που να τα έδινα; Οπότε μόλις είδα την πρόκληση, βρήκα την απάντησή μου!

Το πρώτο γράμμα είναι το V. Κοίταξα το λεξικό και διάλεξα την λέξη Viaje (βιάχε), που σημαίνει ταξίδι - λέξη κλειδί στη ζωή μου. Και ιδού αυτό που έφτιαξα (συγνώμη για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας, αλλά είναι αργά το βράδυ... θα προσπαθήσω να πάρω καλύτερη φωτογραφία αύριο!):




Όπως βλέπετε, μου ήρθε τρέλα, χαχαχα Εδώ και καιρό ήθελα να λερώσω τα χεράκια μου, και έκανα ακριβώς αυτό! Έχω ένα κουτί με αναμνηστικά από τα επαγγελματικά μου ταξίδια... πήρα κάποιους από τους χάρτες που έχω μαζέψει και έσκισα κομμάτια/μέρη που έχω επισκεφτεί και χρησιμοποίησα διάφορα εισιτήρια - αεροπορικά, μετρό, τρένων... Χρησιμοποίησα και ένα σωρό από σφραγίδες σχετικές με τα ταξίδια που αγοράζω για τις ταξιδιωτικές μου συνθέσεις. Για κάποιο λόγο ήθελα να χρησιμοποιήσω μαύρο, μαύρο... και μαύρο. Και αυτό έκανα. Ακόμα και το Black Soot Distress Ink χρησιμοποίησα, που σπάνια το χρησιμοποιώ!

Ήταν πραγματικά λυτρωτικό το να μην σκέφτομαι ποια θα είναι η επόμενη κίνησή μου, πώς ακριβώς να στήσω τις σελίδες πριν αρχίσω να κολλάω, σφραγίζω κλπ. Είναι φανερό από το αποτέλεσμα... αλλά μου αρέσει. Προφανώς αυτό χρειαζόμουν τώρα!

Αν λοιπόν έχετε λεξικά που θα παραμείνουν αχρησιμοποίητα (άλλο ένα θύμα του ίντερνετ, σωστά;), είναι ευκαιρία να του βρείτε μία χρησιμότητα!




Ελπίζω να σας αρέσει,

Φιλιά,
Νατάσα



Pin It

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Fabulous Natasha, love how you have transformed the pages just stunning. You are such a talented crafter and whatever you turn your hand to is always inspirational. Knowing that your job takes you all over the world this is such a fitting word. Once again you have bowled me over with your talent !

Marie

Fotini Crafthappy είπε...

Κι όμως το μαύρο είναι απολύτως ταιριαστό ! Και χαρούμενο ! Συνεπώς, δεν υπάρχουν απαισιόδοξα χρώματα, απαισιόδοξος είναι ο τρόπος που τα χρησιμοποιούμε !!!

Vivika είπε...

Καλέ τι ωραίο! Πολύ μου αρέσει. Σούπερ το project. Και ακόμα πιο σούπερ οι σελίδες σου! Τα φιλιά μου!

Athanasia είπε...

Ουάου!!!! Μου αρέσει τρελά!!!!!! Μπράβο Νατάσα μου, πάλι μεγαλούργησες! :*

Δημοσίευση σχολίου