Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ATCAS #11 - Λουλούδι

Καλημέρα!!!

Σήμερα έχουμε νέα πρόκληση στο Addicted to CAS. Η λέξη-κλειδί είναι το Λουλούδι (Flower) και έφτιαξα αυτήν την κάρτα:Πάει μία εβδομάδα που δεν έχω καθόλου μα καθόλου έμπνευση. Για αυτήν την κάρτα είχα 2-3 ιδέες και η υλοποίησή τους δεν μου άρεσε καθόλου.

Τελικά χτες το απόγευμα - τελευταία στιγμή - μου ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσω τις αγαπημένες μου σφραγίδες doodle της Stephanie Ackerman από το Purple Onion. Το λουλούδι είναι το ίδιο, αλλάζει μόνο το κέντρο. Το σφράγισα τέσσερις φορές χρησιμοποιώντας μάσκες για να καλύψω τα ήδη σφραγισμένα λουλούδια και Stampamajig για να ελέγχω που ακριβώς σφραγίζω, καθώς οι σφραγίδες δεν είναι διάφανες.

Στη συνέχεια τα χρωμάτισα με μολύβια-νερομπογιές και τέλος έκανα το πλαίσιο με μαρκαδοράκι micron.

Σπόνσορας για αυτήν την πρόκληση είναι Bugaboo Stamps και η νικήτρια θα κερδίσει 7 digital σφραγίδες από το κατάστημά τους!


Ελάτε λοιπόν στο Addicted to CAS να πάρετε έμπνευση από τις δημιουργίες της σχεδιαστικής ομάδας και να παίξετε μαζί μας!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα

Pin It

9 σχόλια:

Kylie είπε...

Holy cow, Natasha!! This is one amazing card. To me, it is just perfect. Iblove the colours and especially the border. Wow, wow, wow xx

Harriet Skelly είπε...

Natasha I love that image - it looks so fun to color! Perfectly CAS - I love this!

Loll είπε...

Hi Natasha. What a lot of work with all your masking, coloring and then making the border ... but well worth it - you've created a fabulous, fun and happy card!! Love the colors, love the border, love the sentiment ... LOVE it all! Loll xx

Unknown είπε...

What a fabulous splash of colour Natasha - gorgeous fun card. Love it.

Karen x

olga είπε...

Νατασάκι μου τέλεια η καρτούλα! Τα λουλουδάκια σούπερ ανοιξιάτικα! Και τι ωραίο χρωμάτισμα!

Melitini είπε...

Πανέμορφη η κάρτα σου και μπράβο που κατάφερες τόσο καλά να σφραγίσεις τα λουλούδια χωρίς επικαλύψεις! Και τα χρώματα τέλεια! Καλή συνέχεια!

Christine είπε...

Yeah, this card is fun! Love all the colors, smells like summer!
Great card again, Natasha!
Hugs
Christine

stressfreestamping είπε...

Natasha, I love your card! Very cool frame and color combo!

LittleSunday είπε...

Ααααααχ! Χρώματα υπέροχα! Πολύ ωραία σφραγίδα! Συγχαρητήρια ξανά για τη σύνθεσή με τις ακτίνες! Μόλις το είδα στο SC! Μπράβο μπράβο!

Δημοσίευση σχολίου