Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ταξιδάκι στα νησιά San Blas

Καλημέρα!

Άλλη μία σύνθεση που έχω φτιάξει εδώ και αρκετό καιρό...

Το Scrapbookers in Greece μας καλεί αυτό το μήνα να κάνουμε μία σύνθεση με θέμα τα ταξίδια! Χρησιμοποιήστε σε μια σύνθεση τη φωτογραφία από το αγαπημένο σας ταξίδι ή κάντε art journaling για τον προορισμό που ονειρεύεστε να ταξιδέψετε! Γράψτε για μια εκδρομή του σχολείου ή για ένα ταξίδι αστραπή! Όλα είναι στο χάρτη ;-)

Εγώ διάλεξα να φτιάξω μία σύνθεση με την σούπερ-αγαπημένη μέρα που πέρασα στα νησιά San Blas του Παναμά. Αξέχαστη μέρα, αξέχαστη εμπειρία...


Ελάτε λοιπόν στο  Scrapbookers in Greece να παίξετε μαζί μας. Η πρόκληση ισχύει μέχρι τις 16 Ιουνίου και υπάρχει μία μικρή αλλαγή αυτόν τον μήνα... Εσείς θα ψηφίσετε την νικητήρια σύνθεση!!! Έτσι, να κάνουμε κι εμείς ένα διαλειμματάκι ;) (Οι συμμετοχές της σχεδιαστικής ομάδας εξαιρούνται της ψηφοφορίας.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα



Pin It

12 σχόλια:

geoleoan είπε...

φανταστική!!! Πως πάμε εκεί???

eudokia είπε...

δεν εχω λογια!!ειναι απιθανη η σελιδα και γενικα το μερος φαινεται παραδεισενιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Η συνθεσή σου Νατασα μου ειναι φανταστική πάνω στο λευκό φοντο αναδεικνύονται τέλεια ολες οι λεπτομέρειες!!!Καλά το μέρος φαίνεται οπως το περιεγραψες επίγειος παράδεισος!!!

Unknown είπε...

Ρε Νατασούλα...πως να ανεβάσουμε τωρα εμεις τις ταπεινες συνθεσούλες μας με κάνα ταπεινό Παρισάκι το πολύ, μετά απο αυτο?
Αλλη μια φορά, καθομαι και χαζεύω επί ενα δεκάλεπτο και παρατηρώ τη φοβερη σου συνθεση για να παρω εμπνευση! Είναι όλα τελεια! Από την εκτυπωση των φωτογραφιων με αυτό το πλαίσιο και τα χρώματα τους μεχρι τα "μπαλωματα" με τους χάρτες και τα γλυκουλια διακοσμητικούλια!♥♥♥

Ελένη είπε...

Φοβερή σύνθεση! Πέρνα από το σπιτάκι μου να πάρεις ένα βραβείο!

Φανή είπε...

Νησιά San Blas?? Ούτε που τα ήξερα! Ευκαιρία για ιντερνετικό ταξιδάκι! Πολύ ωραία η σύνθεσή σου!

alexandra polyzou είπε...

αχ, κι εγώ θέλω....!!!!πανέμορφο φαίνεται το μέρος!!!όσο για τη σύνθεση, μου επιτρέπεις να μην σχολιάζω κάθε φορά που θα μπαίνω στο μπλογκοσπιτάκι σου????θα βάζω μια καρδούλα, απλά για να δίνω το παρών!!!!!καρδούλα λοιπόν!!!ΜΕΓΑΛΗ!!!φιλιά!!!

Melenia Agapides είπε...

πηγες, βρε θηρίο, μέχρι τον Παναμά;;;;;;;;; ουαου!
Υπέροχη σύνθεση, φρέσκια, έντονη, δυνατή, σε ζηλεύω που μπορείς και βάζεις πολλές φωτογραφίες, εγώ το αποφεύγω γενικά, φοβάμαι πολύ το αποτέλεσμα!

Να 'σαι καλά να ξαναπάς!

Patapia είπε...

H συνθεση οχι απλα σε ταξιδευει σε μαγευει πραγματικα!ειναι ολα τοσο τελεια!!!καθεσαι απλα κ την χαζευεις!

LittleSunday είπε...

Στη φωτογραφία μόνο που δε μας κάνεις "ζήλια-ψώρα"! Δε μας λυπάσαι καλέ!!! Υπέροχη σύνθεση που αναδεικνύει όλη αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των υπέροχων νησιών που πήγες - σνιφ!

Elena Stefanidou είπε...

Aν μας αρέσει λεει.....
Πήγες και στον Παναμά βρε κορίτσι μου ε?
Πάντως αυτό που μάρέσει πολύ (εκτός από όλα χεχε)είναι που έχεις γεμίσει το κεντρικό μέρος της σελίδας με φωτό και στολιδάκια.Κάθε φορά και κάτι καινούργιο κάνεις!

Rania K. είπε...

Μόνο..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..μπορω να κανω πια....Αψογη!

Δημοσίευση σχολίου