Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ευχετήρια κάρτα γάμου για την τρελοξαδέλφη μου...

Ήρθε λοιπόν η ώρα, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, να παντρευτεί η ξαδέλφη μου! Χαίρομαι τόσο, μα τόσο πολύ! Έχουμε μόνο τρεις μήνες διαφορά, και με την στενή σχέση που είχε πάντα η οικογένεια των μητέρων μας (είναι αδελφές), έχουμε ουσιαστικά μεγαλώσει μαζί. Για μένα είναι παραπάνω και από φίλη και από ξαδέλφη...

Το Σάββατο λοιπόν παντρεύεται με τον καλό της. Το ζευγάρι ήθελε τον γάμο όσο πιο απλό γίνεται, χωρίς φανφάρες και ιστορίες. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν έναν πολιτικό γάμο μόνο με τους γονείς και τις αδελφές τους, και το βράδυ ένα πάρτυ σε club για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί φίλοι και "νεαροί" συγγενείς... Το σχέδιό τους μου φαίνεται απλά καταπληκτικό!

Σκέφτηκα λοιπόν ότι για την περίσταση θα ταίριαζε μία "απλή και καθαρή" κάρτα, αλλά με μια δόση χιούμορ. Κι επειδή δεν θα υπάρχουν νυφικά και κοστούμια, για αντίθεση βρήκα ένα σκίτσο στο Silhouette που νομίζω ότι τους ταιριάζει γάντι, χεχεχε

Ορίστε λοιπόν τι ετοίμασα χτες βράδυ:




Το σχέδιο με την νύφη και τον γαμπρό το έκοψα με το Silhouette SD σε βινύλιο. Μου πήρε περισσότερο χρόνο να το κολλήσω απ'ότι ίσως μπορείτε να φανταστείτε! Κατά τα άλλα κράτησα την κάρτα απλή, με μήνυμα από τις σφραγίδες των Paper Smooches και brads καρδούλες που είχα.

Η κάρτα είναι επίσης για τις ακόλουθες προκλήσεις:

Wee Memories Challenge #62: CAS - Καθαρά και απλά



The Play Date Cafe Challenge PDCC91: "Πιτσιλιές" χρώματος



Ελπίζω να σας αρέσει... και βασικά ελπίζω να αρέσει στο ζευγάρι ;ο)

Υλικά: brads καρδιάς (δεν θυμάμαι την μάρκα, ήταν από τα πρώτα που πήρα), μαύρο και κόκκινο χαρτόνι, συν:

Pin It

3 σχόλια:

Aliki είπε...

Οι απλοί γάμοι και τα τρελά γλέντια είναι πάντα τα καλύτερα, ιδίως όταν πρόκειται για νεαρό ζευγάρι!να ζήσουν και να ευτυχίσουν!
Η κάρτα πολύ ταιριαστή με την περίπτωση!καλή επιτυχία!

puccarina είπε...

Με το καλό στη ξαδελφούλα σου! Η κάρτα είναι πραγματικά εξαιρετική όπως άλλωστε και όλες οι καρτούλες σου ;)Η δε γραμματοσειρά είναι απίστευτα ταιριαστή στο ύφος της κάρτας!

maya =^o^= είπε...

υπέροχη!!!μπράβο!!!να ζήσει η τρελοξαδέρφη!!!!

Δημοσίευση σχολίου