Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Σημασία έχει τι κάνεις με αυτά που σου συμβαίνουν...

Άλλη μία καρτούλα σήμερα, αυτή τη φορά για την πρόκληση του Get Creative - Πρόκληση κάρτα 5 Ιουλίου. Αυτή τη φορά έχουμε έναν χρωματικό συνδυασμό, πάρα πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο!



... Ο οποίος με δυσκόλεψε λιγάκι, αλλά μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω μία ακόμη τεχνική, την δημιουργία χαρτιού φόντου με "ακουαρέλα". Το αποτέλεσμα:


"Εμπειρία, λοιπόν, δεν είναι αυτό που σου συμβαίνει, αλλά αυτό που κάνεις με αυτό που σου συμβαίνει". Πόσο συμφωνώ με αυτό!!!  Και μακάρι να το είχα πάρει χαμπάρι πολύ νωρίτερα... αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!

Δυο λογάκια για το πώς έφτιαξα το φόντο:

Στην σφραγίδα φόντου των Hero Arts, έβαλα αρκετό Distress Ink σε χρώματα Spiced Marmalade στο κέντρο και Mustard Seed γύρω-γύρω. Μετά ψέκασα λίγο νερό πάνω στην σφραγίδα. Χρειάστηκε να πειραμαστιστώ 3-4 φορές, γιατί όταν έπεφτε πολύ νερό αλλοιωνόταν το σχέδιο, όταν έπεφτε λίγο νερό φαίνονταν γραμμές και "τελείες" και δεν είχα το αποτέλεσμα της "ακουαρέλας".

Έτσι όπως ήταν βρεγμένη η σφραγίδα, ακούμπησα πάνω της ένα κομμάτι χαρτί ακουαρέλας. Το πίεσα πάρα πολύ απαλά να σιγουρευτώ ότι το χρώμα πήγε σε όλο το χαρτί, αλλά δεν χρειάζεται να πιέσουμε δυνατά, γιατί και πάλι κινδυνεύουμε να χαθεί το σχέδιο.

Τέλος, σήκωσα προσεκτικά και γρήγορα το χαρτί (για να μην κυλήσει πολύ το χρωματισμένο πλέον νερό) και το άφησα να στεγνώσει...

Αυτά... ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά:

Πράσινη κορδέλα οργάντζα και κίτρινα αυτοκόλλητα διαμαντάκια. Επιπλέον:


Pin It

7 σχόλια:

olga είπε...

Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ αυτήν την τεχνική αλλά κρίνοντας από την κάρτα σου δίνει πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Άλλωστε αυτό που λες με την εμπειρία σοφή κουβέντα! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο get creative!

Αlex... είπε...

Ακομα μια υπεροχη καρτα!Μια χαρα τα πηγες με τον χρωματικο συνδυασμο,παραπονιαρα!:D
Πολυ μου αρεσουν οι τεχνικες που χρησιμοποιεις!Θα ανεβασω συντομα μια καρτα(αν προλαβω σημερα!) που εχω χρησιμοποιησει την ιδια τεχνικη,με τα distress μελανια και το ''ψεκασμα'', μονο που αντι για σφραγιδα χρησιμοποιησα την ακρυλικη βαση για τις σφραγιδες!Και αυτη πολυ ωραια τεχνικη για τη δημιουργια watercolour background!
Και να σε ευχαριστησω που λαμβανεις παντα μερος στις προκλησεις του Get Creative!Καλη επιτυχια!:)

Unknown είπε...

Είναι πανέμορφο το αποτέλεσμα Αναστασία! Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την τεχνική σου!
:-)

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη η καρτούλα σου Αναστασία μου ... μου αρέσει πολύ αυτή η τεχνική!!

Dolly Daydreams είπε...

Fabulous work once again ! Great technique and so effective so well crafted. Thank you once again for your continued support at Get Creative.

Marie

Aliki είπε...

Εγω δεν δοκιμάζω τίποτα!περιμένω τα tutorials!χαχα!φοβερή κάρτα για άλλη μια φορά, μου αρέσει που το ψάχνεις και πειραματίζεσαι με τα χρώματα...καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Joanna Lamprou είπε...

Πολύ ωραία τεχνική ! Ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας!Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στην πρόκληση του Get Creative.

Δημοσίευση σχολίου