Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πάμε για ψάρεμα!!!

Γεια σας!!!

Επιτέλους κατάφερα να τελειώσω μια καρτούλα σήμερα!



Οι εμπνεύσεις για αυτήν την κάρτα ήταν πολλές αυτή τη φορά:

- Χρωματικός συνδυασμός: Είναι ο ακόλουθος που μας δόθηκε για την τέταρτη (και τελευταία δυστυχώς!!!) εβδομάδα του Summer Card Camp:


Και πάλι δυσκολεύτηκα λίγο με αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό, γιατί όσο όμορφος κι αν μου φαίνεται, δεν είναι τα χρώματα που χρησιμοποιώ συνήθως (αν δεν έχει το κόκκινο ή το πορτοκαλί του κάτι μου λείπει! χεχεχε). Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως το έβαλα πείσμα να κάνω μία κάρτα με αυτόν τον συνδυασμό.

- Φόντο: μία τεχνική της Jennifer McGuire στο Summer Card Camp, με χρήση των embossing folders της Sizzix και μελανιού... Εν ολίγοις, μελανώνουμε τον φάκελο στην θηλυκή πλευρά του, βάζουμε το χαρτί μας, το περνάμε από το Big Shot (ή ό,τι άλλη μηχανή έχετε)... και έχετε καταπληκτικό αποτέλεσμα! Φαίνεται λίγο καλύτερα στην φωτογραφία παρακάτω.

- Διαφανές παράθυρο: και πάλι από tutorial της Jennifer

- Το πλαίσιο γύρω από το παράθυρο: ε, ξέρετε τώρα... από tutorial της Jennifer!

- Τα γράμματα και το πώς τα τοποθέτησα: χα! αυτή τη φορά είναι από tutorial της Kristina Werner, της άλλης δασκάλας μας στο Summer Card Camp!

- Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, το θέμα ήταν συνδυασμός των χρωμάτων (μπορούσα να σκεφτώ μόνο την θάλασσα με αυτά τα χρώματα!), και της τελευταίας πρόκλησης του Lily Pad Cards': κάρτα με πατριωτικό θέμα, αλλά χωρίς να περιοριζόμαστε στα χρώματα της χώρας ή στην σημαία. Μπορούμε να διαλέξουμε σύμβολα, χρώματα, στίχους τραγουδιού...

Ε, μια τα θαλασσινά χρώματα, μια η ζέστη στην Αθήνα, μια οι διακοπές μου την επόμενη εβδομάδα στην Κέρκυρα (και θα γνωρίσω και την Alex!!! yesssssss!!!!!), το μυαλό μου πήγαινε στο ψάρεμα. Επειδή όμως δεν ήθελα να βάλω αγκίστρι σε τόσο γλυκά ψαράκια, τελικά έβαλα μια καρδιά ;ο)

- Η ιδέα του "σκηνικού": Lawnscaping Πρόκληση #14: Σφράγισε ένα σκηνικό


Δύο ακόμα φωτογραφίες:

Από το πλάι:


Τόνισα την καρδιά με Glossy Accents:


Ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά:


Pin It

8 σχόλια:

Αlex... είπε...

Yes,yes,yes!!!!θα ερθεις Κερκυρα και θα με γνωρισεις!!!!!:DDD
Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη...φαινεται???
Η καρτουλα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!Πολυ εξυπνη η ολη συνθεση!
Την ηξερα αυτη την τεχνικη με το σφραγισμα σε συνδυασμο με αναγλυφο,αλλα ακομη δεν την εχω χρησιμοποιησει!Μονο εχω σφραγισει με embossing folder,χωρις να το περασω απο το μηχανημα μετα!
Θα το δοκιμασω ομως συντομα...!
Φιλια και σε περιμενω!;)

olga είπε...

Φοβερή και αυτή η κάρτα! Η ιδέα να βάλεις «κανονικό» αγκίστρι καταπληκτική! Με ενθουσίασε! Αχ δύο από τις αγαπημένες μου καρτοσχεδιάστριες θα συναντηθούν τι ωραία να περάσετε πολύ όμορφα κορίτσια!

maya =^o^= είπε...

τι όμορφο που είναι το Blog σου!!!!γατομάνα να σε ρωτήσω κάτι...απο που προμηθεύεσαι τα υλικά;έχουν καλές τιμές ή πάνω κάτω όλοι πουλάνε στις ίδιες τιμές;;σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες απο το μπλογκ μου σου απάντησα εκεί!!φιλάκια!!!!!αλήθεια πόσες γατούλες έχεις;;;

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ Maya!!! Τα πραγματάκια που φτιάχνεις είναι πολύ όμορφα!

Για τα υλικά... σχεδόν όλα τα παίρνω μέσω internet, εκτός κι αν βρίσκω καταστήματα στα ταξίδια μου. Ψάχνω τιμές, έχω σταμπάρει κάποια καταστήματα και τα αγοράζω από εκεί. Είναι τα ελληνικά enjoyscrapping.gr και το heart2craft.com για άμεση παράδοση, απίστευτη εξυπηρέτηση και, φυσικά, υποστήριξη των ελληνικών καταστημάτων. Και μετά μία σειρά από καταστήματα, πχ twopeasinabucket.com και simonsaysstamp.com στην Αμερική, το craftie-charlie.co.uk και το glitterpot.co.uk στην Αγγλία. Υπάρχουν και πολλά καταστήματα που κάνουν προσφορές και μπορείς να βρεις προϊόντα σε οικονομικές τιμές... Αυτό το ψάξιμο είναι μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες ;ο)

Όσο για τα γατιά... αυτή τη στιγμή επισήμως έχω δύο, τον Σάκη και την Λόλα, ανεπισήμως έχω και την Μπαλού, που θα ήθελα να της βρω ένα καλό σπιτάκι αλλά μάλλον εδώ την βλέπω να μένει... Και από την Κυριακή έχω και ένα μωρό 1 μηνός που βρήκα σε ένα σιφόνι κλεισμένο και για το οποίο ψάχνω επειγόντως σπιτάκι, γιατί την Κυριακή φεύγω πάλι και δεν υπάρχει κάποιος να το προσέχει! (Δες και την τελευταία μου ανάρτηση....) Βοήθεια!!! χεχεχε

maya =^o^= είπε...

τι καλή που είσαι..κάθησες τόση ώρα και μου έγραψες όλες αυτές τις πληροφορίες!!!σε ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου!!!είσαι τόσο καλή!!!!!να σε έχει ο Θεός καλά και σένα και τα γατάκια σου!!!και τα γατάκια όλου του κόσμου!!!! :D κοινοποιώ όπου μπορώ την ανάρτηση σου με το γατουλίνι..ελπίζω να έχουμε καλά νέα σύντομα....

maya =^o^= είπε...

χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ κι εγώ Maya, χαίρομαι αν σε βοήθησα ;ο)

maya =^o^= είπε...

μόνο με βοήθησες;;; είσαι τόόόόόόσο καλή!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου