Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Καλή Πρωτομαγιά!

...Και τι φέρνει η Πρωτομαγιά;;;

...Νέα πρόκληση στο Get Creative και λουλούδια!

...Και αν το κάνουμε 2-σε-1...

...Η νέα πρόκληση του Get Creative δεν είναι άλλη από το να φτιάξουμε μία σύνθεση με πολλά-πολλά λουλούδια!!!

*ζζζζντουπ!* η ανώμαλη προσγείωση...

Ναι, ναι κυρίες μου του Shabby Chic, ήρθε η ώρα της εκδίκησής σας! (Ακούς Βάλια; χαχαχα)

Και αν δείτε στην ανάρτηση του Get Creative, η Ειρήνη αναφέρει γκρίνιες από την σχεδιαστική ομάδα (γκούχου-γκούχου-γκούχου).

Για να δείτε όμως ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και όλα μπορούμε να τα φέρουμε στα μέτρα μας... ιδού η σύνθεση που εμπνεύστηκα εγώ από τα πολλά-πολλά λουλούδια:


Δεν μπορείτε να πείτε, έπεσε πολύ λουλούδι, έτσι;

Τον τίτλο τον οφείλω για άλλη μια φορά στην αγαπημένη μας γκουρού τίτλων (και όχι μόνο!) Ελένη! Μόλις ανέφερε αυτήν την πρόταση σε μία συζήτηση, μου ήρθε αμέσως η ιδέα για την σύνθεση.

Και βέβαια η σύνθεση είναι αφιερωμένη στη ελάχιστη σχέση που έχω με τα λουλούδια γενικότερα ;) Αφού για να καταλάβετε έψαχνα ένα λουλούδι, οτιδήποτε, για να βγάλω την φωτογραφία. Κι αφού είδα κι αποείδα και το πήρα απόφαση ότι δεν πρόκειται να βρω κανένα λουλούδι με μαγικά κόλπα - και δεν την πάλευα κιόλας να κάτσω να φτιάξω λουλούδι μόνο και μόνο για την φωτογραφία... έκανα επίθεση σε μία κάρτα που είχα φτιάξει πριν από καιρό και ξεκόλλησα το τρισδιάστατο λουλούδι που είχα φτιάξει! (Μην ανηχυχείτε, το ξανακόλλησα, χιχιχι).

Το δε λουλούδι στην κάτω δεξιά γωνία...


...Είναι ουσιαστικά δύο ξεχωριστά άσπρα λουλούδια του Get Creative Embellishments που έβαψα με μιστς και τα έκανα ένα. Έβαλα και μια περλίτσα για το καλό ;)

Λοιπόν, θα παίξετε μαζί μας φαν και μη φαν των λουλουδιών; Οφείλω να ομολογήσω ότι είχε την πλάκα του τελικά (αν και δεν νομίζω να το επαναλάβω σύντομα, χαχαχα).

Χορηγός αυτόν τον μήνα είναι η Ελίνα Κουτσουραδή - η νικήτρια θα πάρει αυτό το υπέροχο δώρο! Σλουρπ!


Ελπίζω να σας αρέσει...

Και σας περιμένουμε στο Get Creative να δείτε τι έφτιαξε η σχεδιαστική ομάδα... (παρά τις γκρίνιες όπως λέει και η Ειρήνη, χαχαχα)

Φιλιά,
Νατάσα





Pin It

9 σχόλια:

Unknown είπε...

Ουαου! Τι τέλεια! Νατάσα μου, σου πάνε ΚΑΙ τα ροζ και τα λουλουδια ! Super η νέα πρόκληση και παρόλο που κι εγω δεν είμαι φαν των λουλουδιών, θα συμμετέχω σίγουρα! Πολλά φιλάκια και καλό μήνα :*

Lefki είπε...

Πανέμορφη και πανέξυπνη η λουλουδάτη σύνθεσή σου!!! Μετά απ'αυτό νομίζω αδιαμφισβήτητα είσαι τύπος "to flower" απλά δεν το ήξερες. Χαχαχα!!! Ευχαριστούμε για την έμπνευση!

Elena Stefanidou είπε...

Βρε κορίτσι μου,έχω γελάσει,ποσο έχω γελάσει!Και νομίζω πως η Λευκή εχει δίκιο ότι μπορεί και να'σαι λουλουδατος τύπος και δεν το ξέρεις.Είναι οφθαλμοφανές!
Όνειρο το λουλούδικό και η φωτό τρέλα!

geoleoan είπε...

καταπληκτική σύνθεση, τίτλος και φωτο !!!!!!

Myrto είπε...

Νατάσα μπράβο σου. Πώς τα κατάφερες και γέμισες τη σύνθεση λουλούδια χωρίς να γίνει ανθόκηπός - μόνο εσύ θα το κατάφερενες! Απίθανο!

Φανή είπε...

Πανέμορφη η Μαγιάτικη και λουλουδάτη σύνθεσή σου! Καλή Ανάσταση! Έχεις και τη γιορτή σου, ε??

Aliki είπε...

όλα τέλεια! η συνθεση, η φωτογραφία και τα λουλούδια!...τέλεια και η πρόκληση, θα έχει πολύ πλάκα να δούμε πόσες απο τις non-flower φίλες μας θα παίξουν...εγώ θα το παλέψω πάντως! χιχι!

Ανώνυμος είπε...

Natasha I LOVE THIS !!! you really made me smile with this fun layout and the super title. Its especially poignant for those of us who are lucky enough to know you although i dop see a change, first it was glitter and now flowers lol whatever next.

Marie

alexandra polyzou είπε...

στο έγραψα και αλλού......to flower!!!!καταπληκτική σύνθεση και πολύ αστεία!!!!!

Δημοσίευση σχολίου